Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzerinde baskı hissetmezse maçı kazanır.

Baskı derken Fenerbahçelilerin küfürlü tezahüratı falan değil. Burada da oluşan “Okan ya kazanır ya gider” tarzı aptalca yorumlardan etkilenirse ki okur/dinlerse kesinlikle etkilenir. O zaman kaybeder. Umarım son 1 hafta 10 gündür falan kendini kapatmıştır dış dünyaya, oğluyla bile görüşmüyordur, o ergen bile sosyal medyada okuduklarını aktarabilir. Ayrıca bu hocanın da yenmesi gereken bir handikap tarafı, çok fazla etkileniyor eleştirilerden

Bu maç, şu büyük maçlarda batırma işinden kurtulacağı maç olur umarım. Elde Fenerbahçe'yi yenerek psikolojilerini yerle bir etme, puan farkını da 5'e çıkarma fırsatı varken, umarım bu fırsatı değerlendirir.

Kaybedersen bir dakika bile o koltugu isgal etme ve istifa et

Büyük maclarda tokat manyagi olman icin 3 milyon veremeyiz sana

Prag, fb, bjk ve young boys rezaletlerinden sonra bugünkü macta reaksiyon göstermen sart artik

rize mize maclarini gec sen hoca. takima 50 milyon euro harcattin ve takimda hala okadar eksik var. bi onemli mac daha. en az bi beraberlik bekliyoruz cunku seninle galibiyet cok zor.

Allah için olur da maç 2 - 0 filan olursa orta sahayı boşaltma
Aklıma o malüm maç geldi. 5 forvet ile maçı çevirmeye çalışmıştık. Orta sahada kimse kalmamıştı. İkinci yarı 5-0-5 oynuyorduk resmen.
Aynısını Okan hocada süper kupa maçında yaptı.

Biz ne yaptık bunları hak etmek için? Kimse demiyormu orta sahayı boşaltırsan devamlı geçiş yersin diye?

Aklıma o malüm maç geldi. 5 forvet ile maçı çevirmeye çalışmıştık. Orta sahada kimse kalmamıştı. İkinci yarı 5-0-5 oynuyorduk resmen.
Aynısını Okan hocada süper kupa maçında yaptı.

Biz ne yaptık bunları hak etmek için? Kimse demiyormu orta sahayı boşaltırsan devamlı geçiş yersin diye?
+ orta saha yoksa forvetleri kim besleyecek

Seni desteklemek istiyorum bu itlere karsi. Lütfen doğru fiziksel guclu kadro cikalim

Sonuç ne olursa olsun senciyiz.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akşam 10'dan sonra gerginlik ve sinir ile yazamayacağım için şimdiden 2 sezondaki şampiyonluklar için teşekkürler hoca. Muht küfür ediyor olurum.

Sonun başlangıcı, umudum da yok, beklentim de. Kendine iyi bak.

Hocam sana güveniyorum.iyi bir oyun üstüne galibiyet olursa tadından yenmez.
ancak önemli olan sahaya karakter koyan oyuncuları görmek

Son iki fb ve bjk maçlarında da rövanştaki young boys maçında da skordan çok oyun ve kenar yönetimi can acıtmıştı. Bugün karakterli bir oyun oynasak ve yenilsek aynı tepkiyi vermeyiz muhtemelen. Ama aynı kötü oyun ve kenar yönetimini görsek kazansak bile tepki verebiliriz. Hissiyatım bu en azından. Yoksa fenerliler gibi olsak ligde 2/2 yapan hocanın heykelini dikmemiz lazımdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt