Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Sokan Buruk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam şikeci şerefsizleri hanımı eylerse hocamın askeri olacak mısın?Rize Antep maçları benim için ölçü değil 3 atılmış 5 atılmış falan. Belki de dünyanın en iyi forvet hattına sahipsin olacak o kadar.
Ne süper kupa kepazeliğini unuttum ne Young Boys rezaletini unuttum ne de bu transfer yapmaktan aciz, ne olduğu belli olmayan yönetime kalkan olmaya çalışıp Erden Timur'a koyduğu satışı unuttum. Hiçbirini unutmadım.
Ben Okan'a da takıma da notumu Kadıköy deplasmanında oynanacak maçta vereceğim. Ben o maçı bekliyorum.
Emrin olurMERTENSİ FB MAÇINDA OYNATMA
Rize macindada yaptik bu paslasmalari. Uzun toptan gına gelmişti.ilk defa dün kapanan bir takima karsi yerden oynadigimizi gördüm
maci cok rahat hic kasmadan cözdük
madem bu böyle oluyordu ne diye bize 2 yildir bu sacma sapan uzun toplari izlettirdin
oyun olarak son zamanlardaki en iyi gs vardi sahada
bir daha bu oyunu izlemek bize nasip olur mu acaba
burada en büyük suçlu kendisi mi sence?Rize ve Antep maçından sonra mı affettiniz? Cidden mi ya?
Belki 40-50 milyonluk CL gitti, transferlerde çok net sıçtık, bkj'den 5 yedik ama Sokan Hoca mı oldu hemen?
Young Boys'a elendik yahu, hem de 2 maçı da rezil bir oyunla keybederek. AV gitmiş İsviçre'de 3 tane sokmuş adamlara.
Olmaz cünkü cidden rakip ikinci.lig seviyeyindeydi, baya eksikleri varmis, bu kadar rahat pas oyunu ancak hazirlik macinda yaparsin, herifler ne pres ne siki markaj yapti rezilbir takimdi, iki sifir geriye düsmüsler bes alti yeriz korkusu ile cikamadilar öne.ilk defa dün kapanan bir takima karsi yerden oynadigimizi gördüm
maci cok rahat hic kasmadan cözdük
madem bu böyle oluyordu ne diye bize 2 yildir bu sacma sapan uzun toplari izlettirdin
oyun olarak son zamanlardaki en iyi gs vardi sahada
bir daha bu oyunu izlemek bize nasip olur mu acaba