Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk defa dün kapanan bir takima karsi yerden oynadigimizi gördüm

maci cok rahat hic kasmadan cözdük

madem bu böyle oluyordu ne diye bize 2 yildir bu sacma sapan uzun toplari izlettirdin

oyun olarak son zamanlardaki en iyi gs vardi sahada

bir daha bu oyunu izlemek bize nasip olur mu acaba

Düşmanlarına koyim diyenler vardı
Kötüyken kayboldular
Tekrar geldiler mi

Rize ve Antep maçından sonra mı affettiniz? Cidden mi ya?

Belki 40-50 milyonluk CL gitti, transferlerde çok net sıçtık, bkj'den 5 yedik ama Sokan Hoca mı oldu hemen?

Young Boys'a elendik yahu, hem de 2 maçı da rezil bir oyunla keybederek. AV gitmiş İsviçre'de 3 tane sokmuş adamlara.

Rize Antep maçları benim için ölçü değil 3 atılmış 5 atılmış falan. Belki de dünyanın en iyi forvet hattına sahipsin olacak o kadar.

Ne süper kupa kepazeliğini unuttum ne Young Boys rezaletini unuttum ne de bu transfer yapmaktan aciz, ne olduğu belli olmayan yönetime kalkan olmaya çalışıp Erden Timur'a koyduğu satışı unuttum. Hiçbirini unutmadım.

Ben Okan'a da takıma da notumu Kadıköy deplasmanında oynanacak maçta vereceğim. Ben o maçı bekliyorum.
Hocam şikeci şerefsizleri hanımı eylerse hocamın askeri olacak mısın?

Net bir sağ bek transfer ettirebilseydin Kaan'ı da orta saha havuzuna atar orta saha profilini 1 adım ileriye taşırdın. Sağda yok solda yok sen bu Jelert'e niye onay verdin?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bunlar ne kadar rezil gazeteciler ya. Kendi o rezil ütopyalarında kurdukları hayalleri başkasının hayaliymiş gibi bize satmaya çalışıyorlar. Icardi sakat, hoca da dün de teyit etti zaten.

fb maçında mertens ile başlatacaktır takımı ve 1 kişi eksik oynayacağız maalesef. şunu düşünmek çok mu zor? mertens kulübede beklesin ve son yarım saat hamle oyuncusu olarak kullanalım. böylelikle işler kötü giderse iyi bir hamle yapma şansıda yakalamış oluyorsun.

bu arada fb orta sahası eğer mertens-toreria-sara üçlüsüyle çıkarsak bizi çok rahat bozar.

madem bu böyle oluyordu ne diye bize 2 yildir bu sacma sapan uzun toplari izlettirdin

Rize macindada yaptik bu paslasmalari. Uzun toptan gına gelmişti.

Rize ve Antep maçından sonra mı affettiniz? Cidden mi ya?

Belki 40-50 milyonluk CL gitti, transferlerde çok net sıçtık, bkj'den 5 yedik ama Sokan Hoca mı oldu hemen?

Young Boys'a elendik yahu, hem de 2 maçı da rezil bir oyunla keybederek. AV gitmiş İsviçre'de 3 tane sokmuş adamlara.
burada en büyük suçlu kendisi mi sence?

maç başına 2,37 puan kazanmış büyük iş

1726670316962.webp

Olmaz cünkü cidden rakip ikinci.lig seviyeyindeydi, baya eksikleri varmis, bu kadar rahat pas oyunu ancak hazirlik macinda yaparsin, herifler ne pres ne siki markaj yapti rezilbir takimdi, iki sifir geriye düsmüsler bes alti yeriz korkusu ile cikamadilar öne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt