Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.318
- 58.486
- 3.383
bjk maçına da çok ekstra bi motivasyonla çıkacağına eminim kendisinin de takımın da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi 5 atmamız lazım içimiz soğusun. süper kupa maçı felaket bir maçtı yav 100 kez oynasak o skor bir daha çıkmaz kendimiz içine ettik. yoksa 2 ofsayt pozisyonda olsa 5 dk içinde 2-1 getirmiştik maçı.bjk maçına da çok ekstra bi motivasyonla çıkacağına eminim kendisinin de takımın da
bi 5 atmamız lazım içimiz soğusun. süper kupa maçı felaket bir maçtı yav 100 kez oynasak o skor bir daha çıkmaz kendimiz içine ettik. yoksa 2 ofsayt pozisyonda olsa 5 dk içinde 2-1 getirmiştik maçı.
o halimizle bile yenebilirdik gerçekten saçma sapan bi maçtıbi 5 atmamız lazım içimiz soğusun. süper kupa maçı felaket bir maçtı yav 100 kez oynasak o skor bir daha çıkmaz kendimiz içine ettik. yoksa 2 ofsayt pozisyonda olsa 5 dk içinde 2-1 getirmiştik maçı.
birkaç maç sonra yine batırabilir ama artısıyla eksisiyle değerlendirilmeli herkesyine eleştirilecek yanları olacak
yine kötü dönemler olacak
eleştiri biterse o zaman sıkıntı vardır
ama eleştiriyi kovulsun yıkılsın da ben haklı çıkayım diye değil de düzelsin diye yapmak lazım
yoksa eleştiriden zarar gelmez
hocayı da sevdiğimiz oyuncuyu da yöneticiyi de hakettiğinde övüp hakettiğinde eleştirmeli
yunus çok iyi çalışmışDüşüşte olan oyuncularin sorumlusu hocadir.
Yükseliş varsa oyuncularin kendi çabalari sayesinde olmuştur
İcardiyi de hoca yedek birakmadi bu arada. İcardi kendisi yedek kalmak istedi
78 lig maçının 65’ini kazanmış sadece 6’sını kaybetmiş bir teknik direktörün en azından isminin büyük yazılması saygısını hakediyordur bence.Kaybetseydik okan çok daha fazlasını kaybedecekti.Bugün kazandık ve okan kendini cehennemden kurtardı ama hala cennetlik olamadı.
Bir güveni kaybettikten sonra geri almak dünyanın belki de en zor işidir
Yönetime olan öfke ve güvensizlik hocaya sıçracaktı eninde sonunda malesef sezona öyle başladık. Hocanın bu süreçte kendi hatalarıda var baya, ama sezona iyi giriş yaptık, dolu dizgin gidiyoruz hoca ile bir sorunu kalmamıştır taraftarın artık. Paok maçınıda alırsak biter bu iş.yine eleştirilecek yanları olacak
yine kötü dönemler olacak
eleştiri biterse o zaman sıkıntı vardır
ama eleştiriyi kovulsun yıkılsın da ben haklı çıkayım diye değil de düzelsin diye yapmak lazım
yoksa eleştiriden zarar gelmez
hocayı da sevdiğimiz oyuncuyu da yöneticiyi de hakettiğinde övüp hakettiğinde eleştirmeli
İstifa diyordun 2 hafta önceYönetime olan öfke ve güvensizlik hocaya sıçracaktı eninde sonunda malesef sezona öyle başladık. Hocanın bu süreçte kendi hatalarıda var baya, ama sezona iyi giriş yaptık, dolu dizgin gidiyoruz hoca ile bir sorunu kalmamıştır taraftarın artık. Paok maçınıda alırsak biter bu iş.
Senden daha çok Galatasaraylı olduğum kesin. Sizin gibi gözleri kör insanlar ancak skora bakıp mutlu olur. Nasıl oynadığımızın kimin umrunda, yeter ki galibiyet gelsin, ben skor taraftari degilim. Tekrar söylüyorum, Okan'ı sevmiyorum.Sen misin Galatasaraylı..Şans bizden yana olduğu için kazandık diyen, günü gelsin de takım tökezlesin ben haklı çıkıp adama laf sokayım diye dört gözle bekleyen adamsın.Bırak bu "Only Galatasaray'' martavalını..
Skor taraftarlari abartiyor. Dün osimhen sara sanchez torreira sahada olmasa yenilirdik. Bunlar kendi aralarinda kadro olusturuyor biliyorsun hoca sadece kenarda duruyoryunus çok iyi çalışmış
Üstat demek ki adamlar The Crying One seviyor.6. haftaya kovulur, hoca değil, bla bla bla...
Yabancı hoca severleri sahneye alalım.