Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer bir kaza olmazsa ligin ilk yarısını namağlup kapatırız.

İşin en enteresan tarafı ise,

Ligin ilk yarısındaki tüm maçları kazanarak devre arasına girebiliriz

bjk maçına da çok ekstra bi motivasyonla çıkacağına eminim kendisinin de takımın da
bi 5 atmamız lazım içimiz soğusun. süper kupa maçı felaket bir maçtı yav 100 kez oynasak o skor bir daha çıkmaz kendimiz içine ettik. yoksa 2 ofsayt pozisyonda olsa 5 dk içinde 2-1 getirmiştik maçı.

bi 5 atmamız lazım içimiz soğusun. süper kupa maçı felaket bir maçtı yav 100 kez oynasak o skor bir daha çıkmaz kendimiz içine ettik. yoksa 2 ofsayt pozisyonda olsa 5 dk içinde 2-1 getirmiştik maçı.

Hocam ammman diyeyim lütfen bu psikolojiye girmeyelim ne taraftar, ne yönetim, ne oyuncular.

1-0 olsun bizim olsun.

Sen şampiyonluk yarışında 1-0 yen geç, 5-0'dan daha fazla etki bırakır.

Unutmayın lütfen her zaman bir filmin sonu en akılda kalan tarafı olur.

Sen Beşiktaş'ı içerde yenip deplasmanda berabere kalıp şampiyonluktan ittiğinde sezon başı 5-0'ı kimse zkine bile takmaz, şampiyonluk esastır.

yine eleştirilecek yanları olacak

yine kötü dönemler olacak

eleştiri biterse o zaman sıkıntı vardır

ama eleştiriyi kovulsun yıkılsın da ben haklı çıkayım diye değil de düzelsin diye yapmak lazım

yoksa eleştiriden zarar gelmez

hocayı da sevdiğimiz oyuncuyu da yöneticiyi de hakettiğinde övüp hakettiğinde eleştirmeli

ama eleştiriyi kovulsun yıkılsın da ben haklı çıkayım diye değil de düzelsin diye yapmak lazım

hocayı da sevdiğimiz oyuncuyu da yöneticiyi de hakettiğinde övüp hakettiğinde eleştirmeli
birkaç maç sonra yine batırabilir ama artısıyla eksisiyle değerlendirilmeli herkes

kimse kusursuz değil, hoca da öyle

Kaybetseydik okan çok daha fazlasını kaybedecekti.Bugün kazandık ve okan kendini cehennemden kurtardı ama hala cennetlik olamadı.

Bir güveni kaybettikten sonra geri almak dünyanın belki de en zor işidir
78 lig maçının 65’ini kazanmış sadece 6’sını kaybetmiş bir teknik direktörün en azından isminin büyük yazılması saygısını hakediyordur bence.

Yönetime olan öfke ve güvensizlik hocaya sıçracaktı eninde sonunda malesef sezona öyle başladık. Hocanın bu süreçte kendi hatalarıda var baya, ama sezona iyi giriş yaptık, dolu dizgin gidiyoruz hoca ile bir sorunu kalmamıştır taraftarın artık. Paok maçınıda alırsak biter bu iş.

Yönetime olan öfke ve güvensizlik hocaya sıçracaktı eninde sonunda malesef sezona öyle başladık. Hocanın bu süreçte kendi hatalarıda var baya, ama sezona iyi giriş yaptık, dolu dizgin gidiyoruz hoca ile bir sorunu kalmamıştır taraftarın artık. Paok maçınıda alırsak biter bu iş.
İstifa diyordun 2 hafta önce

Sen misin Galatasaraylı..Şans bizden yana olduğu için kazandık diyen, günü gelsin de takım tökezlesin ben haklı çıkıp adama laf sokayım diye dört gözle bekleyen adamsın.Bırak bu "Only Galatasaray'' martavalını..
Senden daha çok Galatasaraylı olduğum kesin. Sizin gibi gözleri kör insanlar ancak skora bakıp mutlu olur. Nasıl oynadığımızın kimin umrunda, yeter ki galibiyet gelsin, ben skor taraftari degilim. Tekrar söylüyorum, Okan'ı sevmiyorum.

Oynattığı berbat futbolu sevmiyorum, tavrını ve konuşmasını sevmiyorum. Arkadaşıyla birlikte bizi Ankaragücü maçında sattı gün gözümden düşmüstü. Bu ikili zamaninda Şampiyonluğumuzu engelledi. İsterse bizi 10 kere şampiyon yapsın, önce iyi futbol izletmesi gerek. 288 milyon Euro değerindeki takım, gelen gideni ezmesi gerek. Biz bu ligin Bayern'i, Real'i, City'siyiz. Bu futbol bize yakışmıyor.

yunus çok iyi çalışmış
Skor taraftarlari abartiyor. Dün osimhen sara sanchez torreira sahada olmasa yenilirdik. Bunlar kendi aralarinda kadro olusturuyor biliyorsun hoca sadece kenarda duruyor

takim bi maci kaybediyorsa hoca kurmuştur kadroyu. Kazaniyorsak oyuncular dogru kadroyu kendi aralarinda cikarmislardir falan.

Enteresan bi oluşum

Defnstan nitelikli çıkma işini çözmüş gibi
İlk 15 dk yine uzun top, sonra ortadan delmeye başladık
Şu hızlı atak, kolay atak yeme işini de çözmek zorunda, hala handikap olarak duruyor

Bir de şuna dikkat çekmek isterim
Sayısız solbek harcandıktan sonra Kerem gittikten sonra ilk solbeki beğendik, tesadüf değil
Bu, Kerem kötü olduğundan değil, Okan hocanın oyun tarzında, Kerem stilinde kanatın arkasının doldurulamayacak olmasından

tepelere çıkarılacak durum yok, yerlere gömülecek durum da yok .

ama epeydir olan haklı eleştiriler hala değişmedi:

- oyuncu değişikliği dakikaları ve niyeyse minimum 2 kişi değişiyor aynı anda - tek tek girmiyorlar
- yedek kulübesi pahalı....zaha ile de pahalıydı şu an jelert + düşünmediği ziyech gene pahalı kulübe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt