Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EhWJB5.gif

sesimizi şu şekilde kesti resmen

brawo

Şu şekil mahcup olduk

son zamanlarda sana biraz laf etmiştim hocam kusura bakma, aklını toparladığın her halinden belli, motive okan buruk görmek sevindiriyor insanı

Bu arada 3-0‘dan sonra skoru korumanın hiçbir anlamı yoktu 3-3 olacak hali yok, fırsatı yakalamışken tarihi farka gitmeliydik..
0-3'den sonra korumadık ki 1 dakika sonra 1-3 oldu çaldığı penaltı penaltı değil sarı kartlı oyuncu sayısı fazla doğal olarak rahatsız hissettik o penaltıyı veren uydurma kırmızıda yaratabilirdi 70'e kadar 2-3 olsa bu sefer baya panik havası olurdu ondan dolayı 1-3'ü korumak normal geliyor.

Ama 0-3'den hemen sonra uydurma penaltı verilmeyip 1-3 olmasaydı şuna eminim ki 4-5-6'ya giderdik.

Yunusta ısrarı çok yerinde oldu.Bundan dolayı ayakta alkışlarım

Beşik ve y.b maçlarına takımı hazırlayamadığın çok belli

Fb maçlarına gösterdiğin ciddiyeti o maçlar da göstermediğin için bugün köy liginde maçlar oynayacağız

Bir daha böyle ciddiyettsiz davranmazsın umarım

fb galibiyetleri taraftar gazı alır ama o maçlardan ders alıp almadığını ilerleyen zamanlar da göreceğiz

şampiyon olamadığı anda gideceğinin farkında bu sebeple lige çok önem veriyor

bu sezon sonu şampiyonluğuna müteakip avrupada ortalama bir takıma transferi hem kendisi hem de cimbom için en olumlu senaryo olur

okanla birlikte yönetim de değişmeli

güldük eğlendik iyi hoş ama bu kadar rezil fenerin 40 kere ceza sahamıza girmemesi lazım.

umarım galibiyetler alınıyor diye bunlar görmezden gelinmez. kıstas olarak fb felan değil avrupa takımları alınmalı, defansif zaafiyetler devam ediyor, bunun üzerine daha çok çalışması lazım.

paok maçındaki performası olumlu havanın devamı için çok önemli, artık avrupada başarı şart.

Senden daha çok Galatasaraylı olduğum kesin. Sizin gibi gözleri kör insanlar ancak skora bakıp mutlu olur. Nasıl oynadığımızın kimin umrunda, yeter ki galibiyet gelsin, ben skor taraftari degilim. Tekrar söylüyorum, Okan'ı sevmiyorum.

Oynattığı berbat futbolu sevmiyorum, tavrını ve konuşmasını sevmiyorum. Arkadaşıyla birlikte bizi Ankaragücü maçında sattı gün gözümden düşmüstü. Bu ikili zamaninda Şampiyonluğumuzu engelledi. İsterse bizi 10 kere şampiyon yapsın, önce iyi futbol izletmesi gerek. 288 milyon Euro değerindeki takım, gelen gideni ezmesi gerek. Biz bu ligin Bayern'i, Real'i, City'siyiz. Bu futbol bize yakışmıyor.
The Special Van

Bazı hatalarından dönmeye çalışıyor olman çok güzel başarılı olmanı istiyorum

Yunusta ısrarı çok yerinde oldu.Bundan dolayı ayakta alkışlarım

Beşik ve y.b maçlarına takımı hazırlayamadığın çok belli

Fb maçlarına gösterdiğin ciddiyeti o maçlar da göstermediğin için bugün köy liginde maçlar oynayacağız

Bir daha böyle ciddiyettsiz davranmazsın umarım

fb galibiyetleri taraftar gazı alır ama o maçlardan ders alıp almadığını ilerleyen zamanlar da göreceğiz
3 senedir her ligin basinda sorun yasiyoruz, belli ki fizik kalite ve sistem oturtma calismalari bizde yuk olusturuyor.

Hala daha Okan Buruk'a laf cakmaya calisan taraftar varsa acip Prandelli, Mancini ya da Riekerink donemini izleyebilir. Yok orta sahayi rakibe vermismis vs gecelim artik.

Hoca acik ve net kendisini elestiren herkese tokadi yapistirdi, en cok da kendi taraftarina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt