- 23 Aralık 2008
- 65.210
- 63.034
- 5.103
Son iki derbi de hoca anladı ki asla gardımı düşürmemeliyiz. Bu nedenle dün rakiple savastık baya baya sertlige sertlikle cevap verdik. Bundan sonrada böyle olmaya devam etmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şeyi merak ediyorum. Es kaza Beşiktaş’ı yenseydik, ya da 5 yemeseydik penaltılarla kaybetseydik. Young Boys’u geçseydik. Hala Zaha, Ziyech, Köhn, Kerem kadroda olacak mıydı, Jakobs, Sallai, Yunus, Osimhen dahil olacak mıydı? Bence maksimum Osimhen alınırdı biz yine aynı tas aynı hamam devam ederdik.
Aslında sene başında vurman gereken neşteri şampiyonluk erteletmiş, sonra 2 hezimet gerçekleştirmiş oldu
Boşuna 20 sene öncesine takılıp kalmışsın. Bu nefreti atarsan daha rahat olursun. Bu arada, Okan genç Terim oldu. Gitmesi uzun sürer. Sonrasında yine gelir.Yas kac bilmiyorum ama o yil emre olsun okan olsun ciddi anlamda sikinti cikardilar, avrupaya gitmek adina. Ne tesadüfki tam.kirmizi yemesi o maca denk geldi. Konuyu uzatmak istemiyorum, okani sevmiyorum diye Galatasaray yenilsin fark yesin diyecek kadar kücülmedim kücülmem, nasil olsa okan buruk eninde sonunda gidecek.
Şampiyonluğu ne kadar küçümsüyorsun.300m euroluk gs kadrolarını,bitik anadolu takımlarını,gustavo henrikeli amarteyli rakipleri sana versek 2 şampiyonluğun yanına 2 de türkiye kupası eklemiştin
Şu anda da kartal kaya mı diego simeone mi diye spor programlarında tartışılıyodun,yarın muhtemelen uefa elit tdler konferansına davet alıyodun
Hedef küçültmeye çalışma
Şampiyonluğu ne kadar küçümsüyorsun.Fenerle aramızdaki rekabet nerden geliyor acaba? Neden tek büyük diyoruz, kendimize ?
Hedefim her zaman büyüktür. CL den elenmesek iyi olurdu ama yapacak bir şey yok. AV de şampiyon olursak kimse şaşırmaz.
Sonuç olarak böyle iyiyiz. Nefesini başka konulara sakla.
Yani oturup ağlayalım.Senin kafan yerel kalmış biraz vizyon takviyesi yap öyle alıntıla lütfen
Hedefim büyük diyip "elendik yapacak bir şey yok" ile cümleyi bitirmen de çok talihsiz olmuş
Hedefi büyük olan yboysa elenip kara kartaldan da 5 yedikten sonra 2 lig galibiyetiyle "böyle iyiyiz" noktasına geliyosa orda hedeften de hedefin büyüklüğünden de bahsedemeyiz
En azından gsde bahsedemeyiz kartal
Hocamızın ilginç hobileri var.
Yani oturup ağlayalım.Bittiyse bitti tabi. Sen ağlamaya devam et. Biz ileriye bakmayı tercih ediyoruz.
Maç sonlarındaki bütünleşmeyi daha dikkatli izle. Belki bir şey kaparsın. Nasıl GS li olunur öğrenmeye oradan başlayabilirsin.

Üzüldük ama bitti gitti dostum. Paok maçına odaklanalım.
Üzgünüm
Ama senin adına
Bjkden 5 yemeyi normalleştiremeyeceksin kartalcım