Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son iki derbi de hoca anladı ki asla gardımı düşürmemeliyiz. Bu nedenle dün rakiple savastık baya baya sertlige sertlikle cevap verdik. Bundan sonrada böyle olmaya devam etmeli

Ben şeyi merak ediyorum. Es kaza Beşiktaş’ı yenseydik, ya da 5 yemeseydik penaltılarla kaybetseydik. Young Boys’u geçseydik. Hala Zaha, Ziyech, Köhn, Kerem kadroda olacak mıydı, Jakobs, Sallai, Yunus, Osimhen dahil olacak mıydı? Bence maksimum Osimhen alınırdı biz yine aynı tas aynı hamam devam ederdik.

Aslında sene başında vurman gereken neşteri şampiyonluk erteletmiş, sonra 2 hezimet gerçekleştirmiş oldu

5 yemek sezonu kurtardı orası kesin

Yas kac bilmiyorum ama o yil emre olsun okan olsun ciddi anlamda sikinti cikardilar, avrupaya gitmek adina. Ne tesadüfki tam.kirmizi yemesi o maca denk geldi. Konuyu uzatmak istemiyorum, okani sevmiyorum diye Galatasaray yenilsin fark yesin diyecek kadar kücülmedim kücülmem, nasil olsa okan buruk eninde sonunda gidecek.
Boşuna 20 sene öncesine takılıp kalmışsın. Bu nefreti atarsan daha rahat olursun. Bu arada, Okan genç Terim oldu. Gitmesi uzun sürer. Sonrasında yine gelir.

EhWJB5.gif

sesimizi şu şekilde kesti resmen

brawo

Fenerbahçe galibiyeti için tebrikler ama derhal İSTİFA etmen gerekiyor. Resmen çıldırdım 3-0'dan sonra oyuncu değiştirmedikçe.

300m euroluk gs kadrolarını,bitik anadolu takımlarını,gustavo henrikeli amarteyli rakipleri sana versek 2 şampiyonluğun yanına 2 de türkiye kupası eklemiştin

Şu anda da kartal kaya mı diego simeone mi diye spor programlarında tartışılıyodun,yarın muhtemelen uefa elit tdler konferansına davet alıyodun

Hedef küçültmeye çalışma
Şampiyonluğu ne kadar küçümsüyorsun. :) Fenerle aramızdaki rekabet nerden geliyor acaba? Neden tek büyük diyoruz, kendimize ?

Hedefim her zaman büyüktür. CL den elenmesek iyi olurdu ama yapacak bir şey yok. AV de şampiyon olursak kimse şaşırmaz.

Sonuç olarak böyle iyiyiz. Nefesini başka konulara sakla.

Kafayi verip calistigi zaman oyun olarak mat edemeyecegi takim veya hoca yok.
Gecen seneki fb maci, ustune bjk super kupa ve yb CL elemesi iyi bir ders olmus gibi gozukuyor.
Umarim bu ders ciddiyetini hic kaybetmemesi gerektigini ogretmistir. Cunku kaybetmezse, takimin basinda oldugu her sene sampiyon oluruz. Tabi ki gelistirmesi ve ogrenmesi gereken seyler var.
Simdi sira kopenhag, prag ve yb kotu serisini bozmaya geldi. EL'de cok iyi bir baslangic yapmaliyiz.

Hep guvendim ve guvenecegim.

Şampiyonluğu ne kadar küçümsüyorsun. :) Fenerle aramızdaki rekabet nerden geliyor acaba? Neden tek büyük diyoruz, kendimize ?

Hedefim her zaman büyüktür. CL den elenmesek iyi olurdu ama yapacak bir şey yok. AV de şampiyon olursak kimse şaşırmaz.

Sonuç olarak böyle iyiyiz. Nefesini başka konulara sakla.

Senin kafan yerel kalmış biraz vizyon takviyesi yap öyle alıntıla lütfen

Hedefim büyük diyip "elendik yapacak bir şey yok" ile cümleyi bitirmen de çok talihsiz olmuş

Hedefi büyük olan yboysa elenip kara kartaldan da 5 yedikten sonra 2 lig galibiyetiyle "böyle iyiyiz" noktasına geliyosa orda hedeften de hedefin büyüklüğünden de bahsedemeyiz

En azından gsde bahsedemeyiz kartal

Kendini sahaya verdiğinde çok farklı oynatıyor. Umarım düzgün bir sportif direktör buluruz da hoca yine bu seneki gibi abuk sabuk şeylerle uğraşmak zorunda kalmaz.

Senin kafan yerel kalmış biraz vizyon takviyesi yap öyle alıntıla lütfen

Hedefim büyük diyip "elendik yapacak bir şey yok" ile cümleyi bitirmen de çok talihsiz olmuş

Hedefi büyük olan yboysa elenip kara kartaldan da 5 yedikten sonra 2 lig galibiyetiyle "böyle iyiyiz" noktasına geliyosa orda hedeften de hedefin büyüklüğünden de bahsedemeyiz

En azından gsde bahsedemeyiz kartal
Yani oturup ağlayalım. :) Bittiyse bitti tabi. Sen ağlamaya devam et. Biz ileriye bakmayı tercih ediyoruz.

Maç sonlarındaki bütünleşmeyi daha dikkatli izle. Belki bir şey kaparsın. Nasıl GS li olunur öğrenmeye oradan başlayabilirsin.

Çok pozisyon verdik ve ikili mücadelelerde %70’e yakın bir oranı vardı Fener’in. Mevcut sistem hala çok riskli ve Avrupa’da başarılı olma şansı az. Mertens gol atmasına rağmen kötüydü ve orta ikili iyi takımlara karşı zorlanır.

Yunus’un kullanımı harikaydı ve oyun kurulumuna mesai harcamışız gibi görünüyor. Ayrıca taçlara da çalışılmış, geçen maçta da semazen gibi dönüp top isteyen oyuncular vardı, bu maç karşılığını aldık. Çalışan her zaman kazanır. Ancak bu defoların görülmemesi, Sokan Buruk yeaaaa demeyi gerektirmiyor. Taraftar iyiye iyi, kötüye kötü der….

Mertens ve yunus tercihinin işe yaraması, takımın psikolojik olarak iyi hazırlanmış olması iyi yaptığı işlerdi. Oyuncu değişiklikleri can sıktı. Kaan’ın sağ bek olmayacağını anlayıp iyi bir defansif sağ bek aldırması gerekiyordu. İyice salmıştı takımı ve kendisini. Neyseki tekrar çalışmaya başlamış. Bu arada CL’den olduk ama neyse. Zaten Okan Buruk ile ana hedef 25. şampiyonluk. Avrupa’da başarı hayal.

Yani oturup ağlayalım. :) Bittiyse bitti tabi. Sen ağlamaya devam et. Biz ileriye bakmayı tercih ediyoruz.

Maç sonlarındaki bütünleşmeyi daha dikkatli izle. Belki bir şey kaparsın. Nasıl GS li olunur öğrenmeye oradan başlayabilirsin.
:red:

Üzgünüm
Ama senin adına

Bjkden 5 yemeyi normalleştiremeyeceksin kartalcım

Bu arada 3-0‘dan sonra skoru korumanın hiçbir anlamı yoktu 3-3 olacak hali yok, fırsatı yakalamışken tarihi farka gitmeliydik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt