Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünyanın en kötü hocalarından biri

yazık oldu şu kadronun bu adamın eline düşmesi

iyi bir hocayla avrupadan kupa getirebilirdik

ama bunun kapasitesi yetmez

aynı dün gibi bir avrupa maçında yine oyunu okuyamayıp takımın içine edecek

ders mersle alakasıda yok
bu adam oyunu okuyamıyor
kapasitesi yetersiz

dün 3-0 yaptık ama pyun olarak topçular oynayamıyordu

bunu bile idrak edemedi
Torreirasız oyunumuza yorumun ne birde hic bir sey yapamıyor edemiyordu ya :asd:

Torreirasız oyunumuza yorumun ne birde hic bir sey yapamıyor edemiyordu ya :asd:

ya ben kimse ile polemiğe girmek istemiyorum

lanet olsun ya vallah lanet olsun bunu göremeyenlere
gram topçudan anlamıyorlar

3 senedir takımın kalitesi ile ve topçularımızın keyfine göre oynadığımızı belirtiyorum zaten

ne zaman hocalık işi işin içine giriyorsa 100000 kg sıçıyor sahanın ortasına

vallah bıktım ben

Sosyal medyada Okan'ın kredisi bu kadar mı diyerek savunanları gördüm.Diğer Avrupa'daki takımları örnek vermişler.Takım berabere kalabilir ama hangi büyük takımın hocası kendi sahasında 3-0 gibi 1 Skorla havaya girmişken 3-3 Skorla eleştirilmemiş.Şu Maç 1-1 olsa pek eleşitilmezdi ama şu Skor'u normal bulanları gördükçe bu taraftarlara Burak Elmas gibi başkanların yakıştığını söylüyom ben yav :D

Son düzenleme:
Piyasa değeri 9 m euro olan takima rotasyonunu yapabilirsin şimdi

Sosyal medyada Okan'ı kredisi bu kadar mı diyerek savunanları gördüm.Diğer Avrupa'daki takımları örnek vermişler.Takım berabere kalabilir ama hangi büyük takımın hocası kendi sahasında 3-0 gibi 1 Skorla havaya girmişken 3-3 Skorla eleştirilmemiş.Şu Maç 1-1 olsa pek eleşitilmezdi ama şu Skor'u normal bulanları gördükçe bu taraftarlara Burak Elmas gibi başkanların yakıştığını söylüyom ben yav :D
Lan daha ne kredisi olabilir 5 yedi ok dedik cl den eledi ok dedik e simdide 3-0dan mac verdi yine ok diyecez napcaz daha :D

jelert i bitirmeye çalışan yeni terim ya da bay ego. Sen 20 yaşında şampiyonlar ligi maçında kadro görmemişken adam manc. city, bayern, manchester united vb. gibi büyük takımlara karşı oynamış. 9m na aldırttığın adamı yedek bırakamazsın.

Sosyal medyada Okan'ı kredisi bu kadar mı diyerek savunanları gördüm.Diğer Avrupa'daki takımları örnek vermişler.Takım berabere kalabilir ama hangi büyük takımın hocası kendi sahasında 3-0 gibi 1 Skorla havaya girmişken 3-3 Skorla eleştirilmemiş.Şu Maç 1-1 olsa pek eleşitilmezdi ama şu Skor'u normal bulanları gördükçe bu taraftarlara Burak Elmas gibi başkanların yakıştığını söylüyom ben yav :D
Eleştirinin tanimi nedir bilmeyen bir ortamda biz cahil oluyoruz. Devam etsinler

jelert i bitirmeye çalışan yeni terim ya da bay ego. Sen 20 yaşında şampiyonlar ligi maçında kadro görmemişken adam manc. city, bayern, manchester united vb. gibi büyük takımlara karşı oynamış. 9m na aldırttığın adamı yedek bırakamazsın.
Jelert u-10 da maclara devam edebilir asıl oynatmamalı o çocuk adamı fiziksel olarak bir topcuya benzemedigi takdirde.

GALATASARAY TARİHİNİN EN KÖTÜ HOCASI!!!!

Ben bu adamdan daha beter oyun okuyamayan bir hoca görmedin lan

yok böyle birşey!

tüm hataları direkt oyunu okuyamamasından!!!!

onun için 300 milyonluk kadro ile dengemizi bozdu
takım çok çok iyi
hoca çok çok kötü

onun için taraftarda bu dengesizliği yaşıyor!

Ic saha da oynanan bir mac 3-0 dan 3-3’e geliyorsa bu tabiki hocaya yazar

Takim da yorgunluk olabilir ama ne olursa olsun bahane olmamali 3-0 dan berabere kalinmaz

Takimin degil de taraftarin özgüveni yerle bir oldu bu kesin rüzgar tekrar tersine döndü taraftar acisindan

Yoksa takim ve hoca acisindan ben büyük bir problem olacagini düsünmüyorum

Mesela bundan sonra torreira sakat bile olsa sahada olacaktir ve olmak zorunda

Sanchez sakat olmadigi sürece oynamali

Cok daha büyük kaoslardan cikardi hoca burdan da bir sekilde cikaracaktir ama dünkü mactan cikarilacak bir ders var

Bir de fikstür diye ağlamaları beni benden alıyor yav

Sabah akşam evinde maç yapıyorsun yarın deplasmana gidince ne olacak

50-60 m euro maaşlı kadro var elinde, 3 günde bir maç yapmaktan ağlayacaksan hocalık da yapma

Türkiye kupasından elenince iyi oldu lige bakıcaz dediği günden beri kendisine tavım zaten

Sara 50 maç 87 dk ortalamayla oynamış geçen sene, 3 maç oynadı diye rotasyon hadi ordan ya.

Taraftarın özgüveni niye kırılıyor olm ne kırılgan adamlarsınız siz

Bir de fikstür diye ağlamaları beni benden alıyor yav

Sabah akşam evinde maç yapıyorsun yarın deplasmana gidince ne olacak

50-60 m euro maaşlı kadro var elinde, 3 günde bir maç yapmaktan ağlayacaksan hocalık da yapma

Türkiye kupasından elenince iyi oldu lige bakıcaz dediği günden beri kendisine tavım zaten

Sara 50 maç 87 dk ortalamayla oynamış geçen sene, 3 maç oynadı diye rotasyon hadi ordan ya.
Kadro planmasını da kendi yaptı bu arada once 12 kisimi oynayacaz diyerek dalga gecti, sonra 1 orta saha daha istedi aldıramadı kanat cok napcaz yeni adamı dedi sonra bir bir gönderdi kanatları vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt