Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Ders falan almaz. Maç sonu hakemi, fikstürü bahane eden adam ders almaz. Çünkü neyi yanlış yaptığının farkında değil. Hakem yüzünden, fikstür yüzünden oldu diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam bi fi tarihinde 10 kişi kalınca alanya'ya vermiş 2-0'dan puan, bi de bu gece yaşattı bu hezimeti. o yüzden çok ekstra bi eleştiri yapmak istemiyom ama bugün maçı bitiren 11 kalitesini fatih hoca ffp dönemi transfer yapamadığından tutuyodu sahada.
jelert'i sol açık yapma, mertens'i baskı kurabilen takıma karşı öndeyken oyuna alma, takımı tercihen sara-torreirasız bırakma hakikaten numunelik işlerdi. bi daha olmamasını dileriz.
hepsini geç hocamEyvallah maçı hoca hediye etti de İcardi-Baris ve Mertensin oyun içinde tamamen yok olmasına ne demeli...Siz bu takımın en güvenilen oyuncularısınız ne bir top tutma var ne isabetli pas var ne mücadele var..
Hele barış saydım maç boyu tek bir tane olumlu hareketi yok isabetli pas bile atamadı ..
Hocanın tüm sacmaliklarina rağmen mertens ve barış biraz top oynasa biz yine vermezdik bu maçı..
Demirbay dan bahsetmek bile istemiyorum o kadar tiksindirdi
Yok ben düşünüyordum ama artık vazgeçtim. Aynı hataları yapmaya devam ediyor.Hatalarından ders alacagini düşünen var mı
Asıl sıkıntı bu bence
Hoca değil. Sizler süper bilgili insanlar sinizGeçen sene Zaha ya yaptığını, bu sene Bats a yapıyor..
Geçen sene Kerem manevi evladı idi.. Bu sene de Mertens..
Takıntılı bu adam.. 2 yıldır Icardinin, bu yıl da Osimhen in gazıyla gidiyor.. Normal şartlar altında bu 2 adamı anca rüyasında görürdü.. Sadece mesleki şansı olan, beceriksiz, kapasitesiz, vasatın biri.
anca konuşurlarHoca değil. Sizler süper bilgili insanlar siniz
FT ilk dönem 1996-2000 ve az biraz da sneijder drogbali sene dışında çok yuksek kadrolarla oynamadı ki zaten bu paşazade kadro planlamasinin bu sene berbat olmasına ragmen hep yüksek kadrolarla oynadı, oynuyor. Bu arada o 2-0 dan 2 -2 de hatalı bir kirmizi vardı olmasa farka giderdi maç. Burada öyle bir seyde yok yani ona göre çok daha skandal bir rezalet.adam bi fi tarihinde 10 kişi kalınca alanya'ya vermiş 2-0'dan puan, bi de bu gece yaşattı bu hezimeti. o yüzden çok ekstra bi eleştiri yapmak istemiyom ama bugün maçı bitiren 11 kalitesini fatih hoca ffp dönemi transfer yapamadığından tutuyodu sahada.
jelert'i sol açık yapma, mertens'i baskı kurabilen takıma karşı öndeyken oyuna alma, takımı tercihen sara-torreirasız bırakma hakikaten numunelik işlerdi. bi daha olmamasını dileriz.