Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam bi fi tarihinde 10 kişi kalınca alanya'ya vermiş 2-0'dan puan, bi de bu gece yaşattı bu hezimeti. o yüzden çok ekstra bi eleştiri yapmak istemiyom ama bugün maçı bitiren 11 kalitesini fatih hoca ffp dönemi transfer yapamadığından tutuyodu sahada.

jelert'i sol açık yapma, mertens'i baskı kurabilen takıma karşı öndeyken oyuna alma, takımı tercihen sara-torreirasız bırakma hakikaten numunelik işlerdi. bi daha olmamasını dileriz.

2 maçta da tribünde olmam peki

Eyvallah maçı hoca hediye etti de İcardi-Baris ve Mertensin oyun içinde tamamen yok olmasına ne demeli...Siz bu takımın en güvenilen oyuncularısınız ne bir top tutma var ne isabetli pas var ne mücadele var..
Hele barış saydım maç boyu tek bir tane olumlu hareketi yok isabetli pas bile atamadı ..
Hocanın tüm sacmaliklarina rağmen mertens ve barış biraz top oynasa biz yine vermezdik bu maçı..
Demirbay dan bahsetmek bile istemiyorum o kadar tiksindirdi

Eyvallah maçı hoca hediye etti de İcardi-Baris ve Mertensin oyun içinde tamamen yok olmasına ne demeli...Siz bu takımın en güvenilen oyuncularısınız ne bir top tutma var ne isabetli pas var ne mücadele var..
Hele barış saydım maç boyu tek bir tane olumlu hareketi yok isabetli pas bile atamadı ..
Hocanın tüm sacmaliklarina rağmen mertens ve barış biraz top oynasa biz yine vermezdik bu maçı..
Demirbay dan bahsetmek bile istemiyorum o kadar tiksindirdi
hepsini geç hocam

sadece sara yerine demirbayın çıktığı senaryoda gene maç bizim.

dmirbay - torreira yapacaktı... tutacaktı maçı - belki 4 bulurduk ama %100 garantie almıştık maçı.

Terimden daha takıntılı ve inatçı hoca görmeyiz diyordum Terim bizim hocanın getir götürünu yapar, 5.yildiz senesinde hiç güven vermiyor maalesef

Okan hocanın hatalarından ders aldığını düşünüyorum.

Sorun şu ki; hatayı yapmayı bırakıyor ama dönüp dolaşıp mesela 10 maç sonra tekrar aynı hatayı yapabiliyor.

Bence yanına net iyi bir Yardımcı hoca daha gelmeli

kulübede 1 tane teknik insan yok mu "hocam yapmayalım böyle bak hriflere ortayı verdik" falan filan diye.

gözlüklü abi "tamam hocam doğrusun böyle devam" mı diyor mesela .

ne anlamı var orda durmnaın hocanın hatasını görüp onu uyarmayınca orda durmanın.

Fatih hoca döneminde de Davala ile Necati için aynı şeyi diyordum.

verin gesem taraftarına tudor mancini prandelli falan
ha sonra kombine yakarlar maça gitmezler gsliliği bırakırlar doğru

Geçen sene Zaha ya yaptığını, bu sene Bats a yapıyor..

Geçen sene Kerem manevi evladı idi.. Bu sene de Mertens..

Takıntılı bu adam.. 2 yıldır Icardinin, bu yıl da Osimhen in gazıyla gidiyor.. Normal şartlar altında bu 2 adamı anca rüyasında görürdü.. Sadece mesleki şansı olan, beceriksiz, kapasitesiz, vasatın biri.
Hoca değil. Sizler süper bilgili insanlar siniz

Maç önü belki Jelert sol ön, Yunus içeride, Jakobs, Abdulkerim, Nelson'la üçlü başlatabilir diye bir düşüncem vardı. Sonra zaten öyle olmadığı anlaşıldı.

Hoca yeni hiçbir şey denemiyor.Çalışan bir sistem olsa anlarım ama Fb maçı da Paok maçı da puan kaybı olabilecek maçlardı. Son gün Osimhen piyangosu olmasa bence bu maçlarda net puan kaybederdik. Yani işler iyi gitmiyor.
Bize önde basan Antep olsa geriden dan dun çıkıyoruz. Hiçbir gelişme de yok ortada bunun geliştiğine dair.

Osimhen'in olmadığı her maç zor bizim için. Icardi'nin rakip savunmayla boğuşmaya niyeti yok bu sene.

adam bi fi tarihinde 10 kişi kalınca alanya'ya vermiş 2-0'dan puan, bi de bu gece yaşattı bu hezimeti. o yüzden çok ekstra bi eleştiri yapmak istemiyom ama bugün maçı bitiren 11 kalitesini fatih hoca ffp dönemi transfer yapamadığından tutuyodu sahada.

jelert'i sol açık yapma, mertens'i baskı kurabilen takıma karşı öndeyken oyuna alma, takımı tercihen sara-torreirasız bırakma hakikaten numunelik işlerdi. bi daha olmamasını dileriz.
FT ilk dönem 1996-2000 ve az biraz da sneijder drogbali sene dışında çok yuksek kadrolarla oynamadı ki zaten bu paşazade kadro planlamasinin bu sene berbat olmasına ragmen hep yüksek kadrolarla oynadı, oynuyor. Bu arada o 2-0 dan 2 -2 de hatalı bir kirmizi vardı olmasa farka giderdi maç. Burada öyle bir seyde yok yani ona göre çok daha skandal bir rezalet.

Okan Buruk un en büyük hatası yendiğimiz maçlardaki eksikleri dikkate almaması. Paok Fb maçının eksiklerini dikkate almadı. İlerde de bu çift forvet başımıza iş açacak. Dünkü maç özelinde hataları var ama eleştirilmesi gereken adamlar Demirbay Nelson Batshuayi dir.

dünyanın en kötü hocalarından biri

yazık oldu şu kadronun bu adamın eline düşmesi

iyi bir hocayla avrupadan kupa getirebilirdik

ama bunun kapasitesi yetmez

aynı dün gibi bir avrupa maçında yine oyunu okuyamayıp takımın içine edecek ve eletecek bizi
hep yaptı yine yapacak

ders mersle alakasıda yok
bu adam oyunu okuyamıyor
kapasitesi yetersiz

dün 3-0 yaptık ama pyun olarak topçular oynayamıyordu

bunu bile idrak edemedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt