Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer doneminin en basindan bugune kadar acip bakilsin aciklamalar,mac sonu demecleri,basin toplantilari hepsi birbirinden tutarsiz,alakasiz zannedersin ki bunlari konusan galatasaray hocasi degil de 14 yasinda bir ergen

Ben yonetime suc buluyordum en basinda ama soyle bir bakiyorsun yonetim 50 milyona yakin para harcamis ve bu adamin istedigi oyunculari getirmis

Bahanenin b si olmayacak ortamda adam zahasindan tut nelsonuna uefasindan tut hakemlere kadar hatta stadyumlara varincaya kadar bahane uretmedigi, suclamadigi kimse ve bisey kalmadi

Yilanin basini kucukken ezeceksin.

Biseylerin degismesi gerek artik yoksa bu filmlerin aynisini daha cokca izleriz

Hoca veya yönetim olmasın, bu kadro zaten bir şekilde şampiyon olur.

Taraftar yönetse daha az zarar görür marka değeri.

Son iki maçtada golleri yiyeceğimizi herkes gördü bi sen görmek istemedin. Zamanında ve yerinde değişiklikler yapsan şuan ortam gül bahçesiydi

Bu herife yapılan transferler Efsane Fatih Terime bile yapilmadi. Bu nerenin torpillisidir hicbirsey olmamış gibi devam edebiliyor

1727990709001.webp

3 lü savunma bu takımın bir çok problemini çözer lakin okan 3 lü oynatabilir mi hiç sanmıyorum
Usta deneyelim yeter ki. Ben cidden skor taraftarı değilim. Çalışan, deneyen bir takım görmek istiyorum. Varsın kaybedelim. Ama aynı taktik, aynı kadro, aynı puan kayıplarından bezdim.

3 5 2 görmek istiyoruz artık.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik traktör yazilmayi hakediyor basligina

O sistemde icardi mertens oynarsa biz daha çok puan kaybederiz
Mertens yok abi. Kesik yemeli zaten o yüzden en iyi dizilim bu bence çünkü kesmicek başka türlü. İcardi de yedek olamıcana göre en iyi diziliş bu bence. Eninde sonunda ona gelecek. Ne diye uğraşıyoruz ki. Osimhen yoksa bats la dene 3 5 2. Madem bats güvenmiyorsun ne bok yemeye 2 2 olunca direk atıyorsun sahaya. Oynar bats gayet biraz motivasyonla. O da td nin işi adamı hazırlamak. Elinde bu adamlar var verim almak da td nin görevi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istiyosa 9-0-1 oynatsın, skoru aldık diye kafayı vurduran stoperi gevşekçe dönüp adamını da kovalamayacak ve 11'lerin değişilmezi olmaya devam edecekse bu tokatları her türlü yemeye devam edecektir.

O sistemde icardi mertens oynarsa biz daha çok puan kaybederiz
Mertens oynamamalı zaten. Şöyle bir kadro lazım.

---------sanchez-----nelson------kaan/apo--------
Barış-------‐torreira--------sara----------jacobs ----------------------------------yunus----------------------------
--------------------osimhen------icardi-----------------

Kendisinde 2 senedir gözlemlediğim ve gelişme görmediğim en büyük sorun oyuncu değişiklikleri. Güvendiği oyuncular o gün kötü günündeyse kenarda kilitleniyor. Bek, stoper çıkarıp hücumcu alarak da maçı kazanma ihtimalini arttırmıyorsun. Aksine yenilgiye daha açık hale geldik bu değişiklikleri yapınca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt