Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens yok abi. Kesik yemeli zaten o yüzden en iyi dizilim bu bence çünkü kesmicek başka türlü. İcardi de yedek olamıcana göre en iyi diziliş bu bence. Eninde sonunda ona gelecek. Ne diye uğraşıyoruz ki. Osimhen yoksa bats la dene 3 5 2. Madem bats güvenmiyorsun ne bok yemeye 2 2 olunca direk atıyorsun sahaya. Oynar bats gayet biraz motivasyonla. O da td nin işi adamı hazırlamak. Elinde bu adamlar var verim almak da td nin görevi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu heriften hicbirsey bekleme bence. Dalgasını geciyor

Gerekirse sabahlara kadar eleştiririz ama 2 senedir kırılmadık rekor bırakmayan Okan Hocamızı buradaki ergenlere ve Terimsporlu şiddet faillerine yedirmeyiz. Sonuna kadar seninleyiz hocam
otofdh.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi olduğu sürece Avrupalı modern bi td olmaz. Muhtemelen seneye gider İcardi. Ben İcardi yi suçlamıyorum bu arada adama top getiremedik. Gelen td direk bu adamı kesecek. 10 m alan adam da yedek olmaz. Bu sene unutun o işi.

Mertens oynamamalı zaten. Şöyle bir kadro lazım.

---------sanchez-----nelson------kaan/apo--------
Barış-------‐torreira--------sara----------jacobs -------------------------------yunus-------------------------------
--------------------osimhen------icardi-----------------
Ben barışı severim ama adam fiziksel bitik halde sanki idmanda çimento tasitiyorlar buna

Gerekirse sabahlara kadar eleştiririz ama 2 senedir kırılmadık rekor bırakmayan Okan Hocamızı buradaki ergenlere ve Terimsporlu şiddet faillerine yedirmeyiz. Sonuna kadar seninleyiz hocam Ekli dosyayı görüntüle 264760

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz kimsiniz tam olarak. Abi rezil olduk tüm dünyaya. YB üstüne bu çıktı bi de. Geçiniz. Averaj takımı bunlar biz yenemiyoruz. Bi de Okan hocayı tebrik mi edeceğiz.

Hocam seni çok severim ama üzücü olan şey şu; bazı ilişkiler vardır toparlanmaz kolay kolay.

Okan hocam olur mu olmaz mı bilmiyorum ama;

Şampiyonluk + avrupada yarı final falan gelmediği sürece de düzelmez aramızdaki ilişki

Sonuçlar önemli değil. Asıl önemli olan senin acun ile dostluğun.

Dünyanın en kek kurasını çektin onda bile umutsuzluğa sürüklüyorsun bizi.

Maç ben gidiyorum dediğinde bu herif sahaya boş boş bakarak neyi düşünüyor ki. İlla götümüzden damlayan balların daha uzun sürmesi mi lazım.

Abi neden ya neden her maç taraftar şurası sıkıntılı dediğinde neden oranın sıkıntılı olduğunu bildiğin halde müdahale yapmıyorsun. Elinde barış gibi de bir jokerin var üstelik.

Kaan kaç kere daha savunma yapamamasından takımın dengesini bozacak. Lan bu adam 3 ay önce fıtık ameliyatı olmalıydı deniliyordu.
Sahada koşmuyor adam koşmayarak iyileşmiş mi oluyor anlat.
O kadar para verip aldıysan adamı da monte edeceksin oraya. Olmuyorsa boğuşacak adama yapışacak barışı koyacaksın bu kadar net yani.

Kaostan beslendiğini düşünüyorum. İşler iyi giderken bu hale nasıl geldik ki. 5 puan fark fazla geldi, iyi kura çektik yok dedi ilk 8 i boşver 2 maç fazladan oynarız dedi. Sırada ne var dayı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt