Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek maçla bitmeyiz de cl ön elemesini geçemezsek yokuş aşağı gitme riski oluşabilir bence de.
ama 2-3 galibiyet gelirse bu hava dağılır her şeye rağmen. iyi skorlar her şeyin üstünü örtüyor.

Bu özgüven kaybiyla cl play off’u da sikintili

Iyi skorlar gelse bile yine yapilan bir puan kaybindan sonra bugun ki mac önüne gelecek hoca’nin

Bu maglubiyetin bir bahanesi ve aciklamasi yok

Bu yüzden burdan dönmek zor diyorum

Genel olarak zaten görüyoruz taraftar ve takim arasinda bag koptu

Hoca ile oyuncular arasinda da kopacaktir en kisa zaman da

bu yanlışlardan artık dönersin umarım Hocam. Hazırlık maçında yapılmayacak değişiklikleri kupa maçında yapmak kimin fikriydi nasıl izin verildi buna emin değilim, umarım gereken dersler çıkarılır.

Böyle bir maglubiyet ten sonra özgüven olarak bitersiniz

Burdan dönmesi imkansiza yakin

Hoca’nin kredisi var basarilarindan dolayi ama mental ve psikolojik bu süreci yönetebilecek mi bakalim

En önemlisi ise taraftar ve takimin arasindaki bag koptu

Oyuncular ile hoca’nin arasinda da kopmustur bu yenilgi den sonra

Genel olarak cok kötü bir dönem bizi bekliyor
İbrahim Hatipoğlu ve Dursun Özbek gibi figürlerle böyle süreçlerden çıkmak çok zor. Psikoloji, iletişim gibi süreçleri yönetme konularında kötü günler bizi bekliyor. Tek çare sürekli kazanmak.

- Önde basan hiçbir takımı yenemiyorsun.
- Geriden oyun kuramıyorsun.
- 4-2-3-1 dışında bir B planın yok, herkesi forvete yolladığın formasyonsuz oyunu saymazsak.
- Formanın hakkını vermeyen oyuncularla takımın ilişiğini kesemiyorsun. Sergio, Köhn.. Buna Icardi’yi oyundan çıkaramamayı da eklerim.
- Kaan’ı bek yapıp üçlü kaldığın hiçbir maçta iyi futbol oynamadık, bu takım Boey önde basarken iyi oynuyordu, başarı olan sistemi de değiştirdin. Adam yoksa elinde talep et..
- Maaş zammı aldıktan sonra yönetim fanı olmanın bir alemi yok.
- Zaha’yı 5. kanat olarak Yunus’tan sonra oyuna alıp bide kötü oynadı diye basın önünde eleştirmişsin. İnsani hatalar da yapmaya başlamadan,

Hatalarından ders al hoca..

Kaç gün izin vereceksin takıma ? Sen izin veriyordun Erden Timur topluyordu takımı unutma artık Erden yok.

Zaha, Mertens, Icardi, Ziyeş çok egolu adamlar. Hocayı yiyecekler gibi bir hissiyat geldi.

Madem yeni başlık, Klasik yorumumu buraya da yapayım.

Net şekilde kötü hoca.

Bu gece özellikle Zaha açıklamalarından sonra adam gibi bir yönetim olsa kendisini kapının önüne koyardı.

adama sormazlar mı Sen ne yaptın da bütün suçu Zaha'ya atıyorsun?
Aynen Fifa oynuyoruz ya. Biri de çıkıp bu durumu kim düzeltir demiyor. Herkes eline balyozu almış bir yerleri yıkmaya çalışıyor.

Zaha’yla derdin ne? Takıma taktik vermek adamın işi mi? Sen maçtan önce her senaryoya göre taktik idmanını yaptırıp takımı sahaya öyle sürmezsen bu mallıkların sonu gelmez. Yaptığın iş akıl işi değil.

Açıklamalarını çok yanlış buldum, zaten teknik yönetim olarak bir sıkıntı olduğu belli idi; Okan hoca mental olarak şampiyon hocadan ziyade çok berbat bir durumda. Takımı hazırlayamamış, maçı oynayamadı; maç sonu da tüy dikmiş komple. Wilf'in nasıl bir kabahati var?

Zaha ile aralarında bir sıkıntı var ya ben ya o diye yönetime mesaj verdi. Hocaya bak

Şu takımda isim vereceğin eleştireceğin onca isim varken Zahaya mı taktın? Ve bu adama eşşek yüküyle yatırım yaptı bu kulüp. Bu adalet değil eğer delikanlıysan Ziyechi eleştir. Zaha her türlü daha çok katkı sağladı bu takıma geçen seneden beri ziyechin koşacak hali bile yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt