Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5-0'lık yenilgi canımızı sıksa da hayatta futbolda olabilecek bir durum ama maç sonunda yaptığı açıklamalar gerçekten rezillik ötesi

bu açıklamalardan sonra takımın başında kalmamalı

bugün zahayı ortaya atan Yarın icardi'yi torrreira'yı ı maçtan sonra ortaya atar

kriz yönetimi konusunda sakinliği öğrenmeli

sahada da hemen hakeme dalıyor

gerek yok

Zaha 15 dakika oynamış ne bekliyordun adamdan kerem naptı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5-0'lık maç rezil bir skor olsa da bir şekilde atlatılırdı ama maç sonu açıklamaları çok daha büyük hasar verdi maça göre. Bu saatten sonra gelecek düşüşü toparlayabileceğine de inanmıyorum açıkcası.

Ben özel sektörde bir yöneticiyim. Yönetici olmadan önce girilen değerlendirme sınavında bakılan şeylerden biri de baskı altında çalışmaydı. Baskı altında neler söylüyorsun, saldırganlaşıyor musun, suçu altında çalışanlara atıyor musun diye değerlendiriliyordu.

Bu gece de senin değerlendirmendi hoca ve maç sonu açıklamalarla sınıfta kaldın.

2 yildir ciddi her takim orta sahamizi ezmisken, yine ofansif bir orta saha transfer ettirmek icin kör olmak lazim. Kendisini tebrik ediyorum. Bir mucize olmazsa devre arasini gorme ihtimali yok. 5 milyon maas verdigimiz adami 15dk kala kufreder gibi sahaya surup birde mac sonu suclamak dahi basli basina kovulma sebebi olmali.

Açıklamaları facia. Kesinlikle büyük takım hocasına yakışmayacak şeyler..

Sampiyon hoca olsan da amatörlük paçandan akıyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm sorumluluğu üzerime alıyorum ve büyük Galatasaray taraftarından özür diliyorum diyip tek cümleyle bu geceyi kapatacaksın. Maçta zaten saçmaladın sonra da aynısını yapmana gerek yok

Yalvardı herkes çık yapılamayan transferleri söyle diye. Ama o hep arkasında durdu bu rezil yönetimin. Bunun üstüne birde oyuncuya yık bütün diziliş hatasını. Yazık Okan hoca yazık.

Yonetim onu savunacak mi bakalım. Bugün itibariyle oklar hocaya döndü. Farkında mı acaba.
yönetim seviniyordur bu skora adamlara en az 6 ay veya 1 sene ekledi gitmemeleri için. İlk karışıklıkta hocayı yerler suçu ona atıp 1 seneyi öyle yerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt