Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgimi tukettin sira saygima geldi. Onu da tuketirsin bugun.

Mesela bu maç üçlü deneyip Jelert i sağ kanat bek gayet yapabilirdi. Ama yok. Hep aynı şeyler.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmediği bir şeyi nasıl oynatsın ki bilmiyor adam tek bildiği sistem var onuda beceremiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk 11'i geçtim yine her duran topun başında Mertens'i görürsem çok fena söverim

Terimden beter cikti galip gelen kadro degismez derdi suanki kadro rezaletler yasatiyor yine oynuyor, sonra oyuncular yorgun diyor.

formsuzken inadına keremi hep ilk 11 oynatarak taraftarla arasını bozdu şimdi aynısını barışa yapıyor.

Ben bu sezon ne olursa olsun kendisiyle bitirilmesi gerektiğini söyledikçe kendisi “kovun beni” icraatları yapıyor.

Valla getirin Terim’i en azından kötü taklidi ile uğraşacağımıza gerçek inatçıyla uğraşırız. O en azından futbolculardan çekindiği için değil egosundan inat ediyordu

Gelişime ve değişime açık olmayan gider. Futbolda bu durum daha keskindir. Okan hoca inat ettikçe gidişimi hızlandırıyor

Kovulma maçı demek neyse ki ara geliyor yeterli süre var

Terim’in sezon sonunda bırakacağına emin olsam yerine gelmesi olumlu olabilirdi. Ama uzun vadede Terim hiçbir şeye çözüm olmaz. Batıracaksa batırsın da kurtulalım artık.

Okan hoca okan hoca kaani totteiranin yanina ceksende rahat bi mac izlesek olmazmi?? Inadindan ne zaman vaz gececeksin

Okan hocam,

Bu maç sonucu ne olursa olsun,

Rigas'a 2-0'dan puan veren takımı aynı sahaya çıkartan 1 tane iyi hoca bulamam.

Kimi getirirsen getir, en az en en en en az 2 kesik atardı kadroya. Hatta 3-4-5 gider böyle.

Sen ligde 3 puanın kölesi olurken, oyuncularına neşter vurmaktan bile çekinir hale gelmişsin.

Aman küserlerse ne yaparım diye.

Ben buna karşıyım.

Yoksa bana ne 5. yıldıza ve 3 puanına!

Ben artık bu başlığa bir şey yazmam. Söylenecek pek bir şey de kalmadı zaten. İsterse 5-0 kazanalım rus ruleti tarzında futbol ne keyif veriyor, ne de bizi bir üst seviyeye çıkarabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt