Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bay Güç Zehirlenmesi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kasımpaşa maçının sorumlusu kesin olarak kendisiydi. yaptığı saçma rotasyon ve daha saçma oyuncu değişiklikleri ile.

ancak rfs maçının sorumlusu tamamen kendisidir diyemem. yani takım o maça hocasız çıksa ne olurdu ki? sistemsiz taktiksiz oyna ne olacaktı? rakip senden 10 gümlek aşağıda yaw.

rfs maçında suçlu çok net oyunculardır.

o maç camia içinde incelenmeli. çok mesaj yatıyor o maçın altında. sebebini bilemiyorum ama bilinçli değilse ben de bir şey bilmiyorum.

Hala yollar ayrılmadı mı?

İstifa
Futbolu ben daha iyi biliyorum

Maalesef ciddi bir teknik ekip sıkıntısı yaşıyoruz, Okan hocayı severim, 2 sene boyunca da güzel işler yaptı mı yaptı buna itiraz edemem

Ancak bu sene kendisi kontrolü kaybetmiş durumda,

Okan hoca Başakşehir'i şampiyon yaptıktan 1 yıl sonrasında takımdan kovuldu biliyorsunuzdur, sebebi ise oradaki önemli oyuncuların Okan hocayı yemesiydi. Sonrasında anlaşıldı ki oyuncular Okan hocanın press oyununu daha fazla oynamak istemiyordu, bi de Okan hoca o zamanlar şimdiki gibi değil, yıldız oyuncu vs demeden daha keskin bir tavır içersindeydi. Başakşehir'den sonraki bi röportajında yıldız oyuncu yönetimiyle ilgili "orada çok şey öğrendim" demişti. Görüyoruz ki gerçekten ciddi tecrübe edinmiş, İcardi falan gibi yıldız oyuncuları idare etmek aşırı zordur. Bak bu adamları İnter'de PSG'de zor idare ettiler, hatta edemediler. Messi gibi futbolun ilahı olmasa PSG'de de bu adam yine ilk 11 oynardı. Malum, Messi İcardi'yi hem takımdan hem milli takımdan kesti. İstemiyorum bu adamı dedi gönderdiler. Yani PSG başkanı da olsan Messi'nin dediğini yapmak zorunda kalıyorsun. Neyse bu başka bir konu.

Velhasıl Okan hoca geçtiğimiz 2 yıl boyunca bu takımın yıldız oyuncularını bence %90 oranda falan başarıyla idare etti. Bi küslük, kavga gürültü, cart curt neredeyse olmadı. Ancak bunu yaparken onlara hem bazı tavizler vererek, hem de arkadaşça yaklaşarak yaptı. Elbette bu ilişkilerin bi şekilde sağlıklı ilerlemesinde Erden Timur'un da çok büyük bir payı vardı.

Şimdi ise bu 2 yıllık tavizler ve arkadaşlıkların sonucundaysa maalesef kontrolünü kaybetmeye başladı işte. Çünkü sen gelinen noktada Mertens'i keserken, İcardi'yi keserken zorluk yaşamaya başladın. Dostane teknik direktörlükten yavaşça sadece dostluk kalmaya başladı geriye, teknik direktörlüğün gittikçe azaldı ama oyuncuların üzerinde. Yani geçen senekinden veya 2 sene öncesinden farklı değil Okan hoca, dakika 80'te topu kaptırınca geriye koşan X futbolcu, şimdi izlemekle yetinince yiyorsun golü işte. Oyuncular seni hala çok seviyor olabilir ama artık senden çekinmiyor, korkmuyor. Korku derken umarım ne demek istediğimi anlatabiliyorumdur.

Artık bu takımın oyuncuları maç seçiyor,
Artık bu takımın oyuncuları canı isteyince koşuyor
Artık bu takımın oyuncuları eksiklerini kapatmak yerine sadece yapabildiklerini yapmaya çalışıyor
Artık bu takımın oyuncuları kendisini vazgeçilmez olarak düşünüyor

Bu sene olağanüstü maçlar kazanıp, saçma sapan maçlarda puanlar kaybedeceğiz. Çünkü Sanchez'inden İcardi'sine, Barış'ından Kaan'ına kadar, herkes sahaya kendi psikolojisi ile çıkıyor adeta. Teknik direktörlük etkisi maalesef maalesef göremiyoruz.

kasımpaşa maçının sorumlusu kesin olarak kendisiydi. yaptığı saçma rotasyon ve daha saçma oyuncu değişiklikleri ile.

ancak rfs maçının sorumlusu tamamen kendisidir diyemem. yani takım o maça hocasız çıksa ne olurdu ki? sistemsiz taktiksiz oyna ne olacaktı? rakip senden 10 gümlek aşağıda yaw.

rfs maçında suçlu çok net oyunculardır.

o maç camia içinde incelenmeli. çok mesaj yatıyor o maçın altında. sebebini bilemiyorum ama bilinçli değilse ben de bir şey bilmiyorum.
Sanmıyorum bro. O takıma pas yapmadan uzun toplarla oynadık. (Pas derken defansta sağa sola kaleciye pasları kast etmiyorum) Saçma sapan kanat ortaları yapıp durduk. Oshimen varken de aynı sistemi oynuyoruz tek fark oshimen o işi yapabildiği için çalışıyo. 11 kişi defansta olan takıma 90 dakika orta açtık. Bunun hocanın planı olmama ihtimali yok. Kimse şut bile çekmedi ki böyle defans yapan takımlara şut çekersin. Topu yere indirmediğimiz sürece böyle saçma sapan şeyler yaşiycaz. Çok iyi oynuyoruz dediğimiz tüm maçlarda yerden oynadık. Orta açılmasın kanat oyunu olmasın demiyorum ancak takımda orta açmayı bilen tek adam Sara buda ayrı bir ironi. Koca takımda muz orta açmayı bilen tek adam var. Oda orta saha ve biz kanat orta oyunu oynuyoruz..

Son düzenleme:
Okyanusu geçip derede boğuldu. Bravo hocam aynı kafayla devam et. 👏🏽

lüzumsuz iddialaşmalara giriyor boyna Murat Kara'yı yaktı kendini de banlatıyor neyin peşinde anlamıyorum forumun tadını kaçıran hadiseler bunlar ortalık deniz zorlulara kalıyor böyle böyle.
Denizde yazmayacakmis artık mutlu ol emi. Açıklama yapti

istifa vakti gelen gider
3 sezon şampiyon yapamayanı tabii ki istifaya çağıracaklar
Okan hoca da gayet başarılı neden istifa densin

ha çok istiyorsanız stat orası gidin çağırın
ama o yürek var mı bilmem
Dursun basgan size essek sucuğu yediriyor dikkat edin

Top yere inmediikçe ataklar organize olmadıkça ne bizden ne hocadan bişey olmaz

Bu arada gelip allah aşkına Fatih hocayı yazmayın. Yani siz Fatih hocayla meşhur 96-00 arası bile her şey muhteşemdi, 4 sene boyunca ölümüne geleni geçeni tokatladık gibi hatırlamayın.

Fatih hoca istifa mektubu bile vermişti, Faruk Sürek kabul etmedi
Kendi evinde Fenerbahçe'ye 4-0 yedin
Trabzon'dan kendi evinde 5 yedin
Beşiktaş'a finalde kupa kaybettin vs

Vs vs

Böyle şeyler de yaşandı. Fatih hocayla her şey muhteşemdi, hiç hata yapmazdı, şöyleydi böyleydi gibi şeyler anlatmayın.

Bu arada gelip allah aşkına Fatih hocayı yazmayın. Yani siz Fatih hocayla meşhur 96-00 arası bile her şey muhteşemdi, 4 sene boyunca ölümüne geleni geçeni tokatladık gibi hatırlamayın.

Fatih hoca istifa mektubu bile vermişti, Faruk Sürek kabul etmedi
Kendi evinde Fenerbahçe'ye 4-0 yedin
Trabzon'dan kendi evinde 5 yedin
Beşiktaş'a finalde kupa kaybettin vs

Vs vs

Böyle şeyler de yaşandı. Fatih hocayla her şey muhteşemdi, hiç hata yapmazdı, şöyleydi böyleydi gibi şeyler anlatmayın.
98-99 sezonu hariç hep zor şampiyon olmuşuz hatta o süreçte

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuçlar istediğimiz gibi. değil ama şu anda yerimiz gayet iyi. Biraz daha bekleyelim derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt