- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Belki beleş umre kovaliyordur. Belki karaborsa indirdiği paralarla alınan havuzlu villa da şuan sucuk kokluyordur?statta da ua yok zaten liderleri cemaat peşinde
Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki beleş umre kovaliyordur. Belki karaborsa indirdiği paralarla alınan havuzlu villa da şuan sucuk kokluyordur?statta da ua yok zaten liderleri cemaat peşinde
Hmmmua forum mu kapalı önüne gelen buraya toplanmış?
şahsen ben sucukcu olsam uaforum girerim orda dursunun sucuğunu sallardim. buraya gelip istifa isteyenleri tehdit etmezdim.
Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905
Sanmıyorum bro. O takıma pas yapmadan uzun toplarla oynadık. (Pas derken defansta sağa sola kaleciye pasları kast etmiyorum) Saçma sapan kanat ortaları yapıp durduk. Oshimen varken de aynı sistemi oynuyoruz tek fark oshimen o işi yapabildiği için çalışıyo. 11 kişi defansta olan takıma 90 dakika orta açtık. Bunun hocanın planı olmama ihtimali yok. Kimse şut bile çekmedi ki böyle defans yapan takımlara şut çekersin. Topu yere indirmediğimiz sürece böyle saçma sapan şeyler yaşiycaz. Çok iyi oynuyoruz dediğimiz tüm maçlarda yerden oynadık. Orta açılmasın kanat oyunu olmasın demiyorum ancak takımda orta açmayı bilen tek adam Sara buda ayrı bir ironi. Koca takımda muz orta açmayı bilen tek adam var. Oda orta saha ve biz kanat orta oyunu oynuyoruz..kasımpaşa maçının sorumlusu kesin olarak kendisiydi. yaptığı saçma rotasyon ve daha saçma oyuncu değişiklikleri ile.
ancak rfs maçının sorumlusu tamamen kendisidir diyemem. yani takım o maça hocasız çıksa ne olurdu ki? sistemsiz taktiksiz oyna ne olacaktı? rakip senden 10 gümlek aşağıda yaw.
rfs maçında suçlu çok net oyunculardır.
o maç camia içinde incelenmeli. çok mesaj yatıyor o maçın altında. sebebini bilemiyorum ama bilinçli değilse ben de bir şey bilmiyorum.
Denizde yazmayacakmis artık mutlu ol emi. Açıklama yaptilüzumsuz iddialaşmalara giriyor boyna Murat Kara'yı yaktı kendini de banlatıyor neyin peşinde anlamıyorum forumun tadını kaçıran hadiseler bunlar ortalık deniz zorlulara kalıyor böyle böyle.
Dursun basgan size essek sucuğu yediriyor dikkat edinistifa vakti gelen gider
3 sezon şampiyon yapamayanı tabii ki istifaya çağıracaklar
Okan hoca da gayet başarılı neden istifa densin
ha çok istiyorsanız stat orası gidin çağırın
ama o yürek var mı bilmem
GSCİMBOM'la kimse başa çıkamaz!!Denizde yazmayacakmis artık mutlu ol emi. Açıklama yapti
98-99 sezonu hariç hep zor şampiyon olmuşuz hatta o süreçteBu arada gelip allah aşkına Fatih hocayı yazmayın. Yani siz Fatih hocayla meşhur 96-00 arası bile her şey muhteşemdi, 4 sene boyunca ölümüne geleni geçeni tokatladık gibi hatırlamayın.
Fatih hoca istifa mektubu bile vermişti, Faruk Sürek kabul etmedi
Kendi evinde Fenerbahçe'ye 4-0 yedin
Trabzon'dan kendi evinde 5 yedin
Beşiktaş'a finalde kupa kaybettin vs
Vs vs
Böyle şeyler de yaşandı. Fatih hocayla her şey muhteşemdi, hiç hata yapmazdı, şöyleydi böyleydi gibi şeyler anlatmayın.
98-99 sezonu hariç hep zor şampiyon olmuşuz hatta o süreçte
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi