Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koltuğuna sarılmayı bırakıp özeleştiri yapmayı öğrensin bence şu milli arada son altı ayda bize çektirdiği eziyeti oturup bir düşünmesi lazım

İsrarci olacaksa yerini dolduracak yerli hoca çok

Sosyal medya şarlatanlarınında suçu var saçma sapan anlık gelişen olayları sanki senin taktiğin miş gibi pazarlıyorlar. Şimdi icardinin ortasahayı gelmesini filan överler.
Bende bunu anlamiyorum, uzun uzun videolar cekiyorlar yok söyle dizilis oldu mac icinde yok su plani tuttu yom su sekilde hücüm edildi diye, tamamen tesadüfen olusan akinlari bize calisilmis oyun diye anlatiyorlar

dogru 11 arıyor kendince eyvallah ama yanlıs adamlarla dogru 11 bulamazsın mertens 2 sene önceki adam dgil 45 dkda bitiyor
barış 10 gunluk tatille oynuyor ve cocugun bedeni gitmiyor yazıktır ayıptır

kaanı ortasaha atsa cogu sorunları cözülecek aslında

gecen sene ucl maclarında bunu yaptıgnda demekki tesadüfü yapmış

ders almaya terımden bile inatcı bir adam var basımzda
Sağ beke adam yok ki Kaan'ı ortaya atsın. Metehan olur anca. Jelert baya kötü çıktı

Hocaya hep saygı duymaya çalıştım başarısına karşılık kredisi var dedim ama cidden baydı artık..
Eleştirinin dozu olsun diyoruz ama ağır elestirenler de haklı yaw bir adam aynı sacmaliklari daha kaç kere yapabilir taraftarın sabrı da biryere kadar..

Sağ beke adam yok ki Kaan'ı ortaya atsın. Metehan olur anca. Jelert baya kötü çıktı
Bence oyuncuya yeterince şans vermiyoruz birkaç maç ilk 11 oynamalı
Son 5-10 dakika al yada erken çıkart oyundan saçma sapan değişikliklerde kullan yok sola at olacak iş değil

İyice şiraze kaymış kerem demirbaydan medet bekliyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence oyuncuya yeterince şans vermiyoruz birkaç maç ilk 11 oynamalı
Son 5-10 dakika al yada erken çıkart oyundan saçma sapan değişikliklerde kullan yok sola at olacak iş değil
girdiği dakika defansif zaaf yaratıyor. ikili mücadeleye giremiyor. hava topu falan yok.

Kendisine altın tepside 1 intikam alma fırsatı geldi.Beşiktaş'ı yenerse hem taraftarlarla ve oyuncularla abrışacak hem de 5-0 Skor'un intikamını alarak rakibi kaosa sürükleyecek.Şu an Beşiktaşlılar'ın çoğu şampiyonluktan daha çok bize yenilmek istemiyolar..

Hocam, Erden abinin yanindan geliyorum. 2 mac sana olumsuz bisey demeyecegim. Gecmisi de unuttum, yeniden baslayalim.

girdiği dakika defansif zaaf yaratıyor. ikili mücadeleye giremiyor. hava topu falan yok.
Bence yine üçlü stoper Tandem’nin bek kanat oyuncusu olur.
Yani Angelinho Köhn hatasından sonra gene benzer tarzda fileli hızlı kaçan kontraatak kanat bek oyuncusu almayı başarmışız

Bize defansif yönü güçlü geçiş hücumlarında atağı kesebilen kademeye iyi giren ikili mücadelede ayakta kalan bek oyuncusu gidiyor

Yine de oyuncuyla konuşulup kendisinden ne istendiği aktarılırsa ben faydalı olacağını düşünüyorum

Icardi'yi ufak ufak çıkarmaya başladı. İnş doğruyu bulup tamamen ilk 11'den kesmeye de başlayacak. Şu Mertens'i habire oynatıp durma bir de yaw. Demirbay yerine de Berkan'ı kullan
Ufak ufak!! 75 dakika sahada tuttu adamı. İyi bir hoca 45 de çıkarırdı.

5. yıldıza kadar mecbur desteklicez

hocam kapakları taktı milli araya girmeden net galibiyet tam gaz devam!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt