- 6 Eylül 2014
- 93.331
- 64.229
- 4.608
Geçen senede kaleye giren topu cikarmisti. Büyük GS li adam yada Okan buruk fanı. Ha pozisyon fauldu o baskaYatsın kalksın Serdar Dursun denilen mala dua etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen senede kaleye giren topu cikarmisti. Büyük GS li adam yada Okan buruk fanı. Ha pozisyon fauldu o baskaYatsın kalksın Serdar Dursun denilen mala dua etsin.
Bende bunu anlamiyorum, uzun uzun videolar cekiyorlar yok söyle dizilis oldu mac icinde yok su plani tuttu yom su sekilde hücüm edildi diye, tamamen tesadüfen olusan akinlari bize calisilmis oyun diye anlatiyorlarSosyal medya şarlatanlarınında suçu var saçma sapan anlık gelişen olayları sanki senin taktiğin miş gibi pazarlıyorlar. Şimdi icardinin ortasahayı gelmesini filan överler.
Sanchez’e yatsın kalksın dua etsin
Sağ beke adam yok ki Kaan'ı ortaya atsın. Metehan olur anca. Jelert baya kötü çıktıdogru 11 arıyor kendince eyvallah ama yanlıs adamlarla dogru 11 bulamazsın mertens 2 sene önceki adam dgil 45 dkda bitiyor
barış 10 gunluk tatille oynuyor ve cocugun bedeni gitmiyor yazıktır ayıptır
kaanı ortasaha atsa cogu sorunları cözülecek aslında
gecen sene ucl maclarında bunu yaptıgnda demekki tesadüfü yapmış
ders almaya terımden bile inatcı bir adam var basımzda
Geçen senede kaleye giren topu cikarmisti. Büyük GS li adam yada Okan buruk fanı. Ha pozisyon fauldu o baska
Bence oyuncuya yeterince şans vermiyoruz birkaç maç ilk 11 oynamalıSağ beke adam yok ki Kaan'ı ortaya atsın. Metehan olur anca. Jelert baya kötü çıktı
girdiği dakika defansif zaaf yaratıyor. ikili mücadeleye giremiyor. hava topu falan yok.Bence oyuncuya yeterince şans vermiyoruz birkaç maç ilk 11 oynamalı
Son 5-10 dakika al yada erken çıkart oyundan saçma sapan değişikliklerde kullan yok sola at olacak iş değil
Metehani oynatsın ozamangirdiği dakika defansif zaaf yaratıyor. ikili mücadeleye giremiyor. hava topu falan yok.
Bence yine üçlü stoper Tandem’nin bek kanat oyuncusu olur.girdiği dakika defansif zaaf yaratıyor. ikili mücadeleye giremiyor. hava topu falan yok.
Ufak ufak!! 75 dakika sahada tuttu adamı. İyi bir hoca 45 de çıkarırdı.Icardi'yi ufak ufak çıkarmaya başladı. İnş doğruyu bulup tamamen ilk 11'den kesmeye de başlayacak. Şu Mertens'i habire oynatıp durma bir de yaw. Demirbay yerine de Berkan'ı kullan
Dostum hiç çıkarmıyordu adamı. Bu da bişey.Ufak ufak!! 75 dakika sahada tuttu adamı. İyi bir hoca 45 de çıkarırdı.
valla geçen sezon 1 dk bile çıkaramıyordu. bu sezon gelişme war. buna da şükür diyorum. ben 45 dk bile oynatmam ıcardiyiUfak ufak!! 75 dakika sahada tuttu adamı. İyi bir hoca 45 de çıkarırdı.