Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi’yi almasaydık o kadrolar kurulmasaydı nah şampiyon olurdu Okan hocan.

2 topçu sakatlanınca her yeri ayrı oynuyor.

İyi forumlar.
Galatasaray her türlü şampiyon olur diyorlar
Onu diyenlere sövmen gerekir o zaman
İyi akşamlar

Ben artık böyle duyumlara pek itimat göstermesem de, bu milli aradan sonra Okan hoca'nın ya 3-5-2 ya da 4-3-1-2 oynatacağı kesin diyorlar.

4 günlük aradan sonra tamamen bu dizilişler üzerine çalışılacakmış.

Aynı süreçte kaybedilen Kopenhag, Prag, Young Boys ve Tjk maçlarından bize ne kadar soktuğunu da yazsalardı.
peki üstad mevcut durumda istifasının istenmesi ya da kovulması bize ne fayda getirir..senin yazdığın mesajlarda istifa istediğini görmedim ama genel kanıyı soruyorum.mevcut yönetim ile bu durumda daha da kötüye gitmez mi işler.

peki üstad mevcut durumda istifasının istenmesi ya da kovulması bize ne fayda getirir..senin yazdığın mesajlarda istifa istediğini görmedim ama genel kanıyı soruyorum.mevcut yönetim ile bu durumda daha da kötüye gitmez mi işler.
İstifa falan etmemeli ama baskıyı ve psikolojiyi yönetememeye devam ederse kontrolsüzleşecek.

Her puan kaybında garip garip şeyleri suçluyor.

Okan hoca kalmali.
Her ne kadar özellikle bu sene sacmalasada, bu takimi 2 sene şampiyonluk yaptı,kirilmadik rekor bırakmadı.
Kim gelirse gelsin daha iyisi olmaz.Bu ligin dinamikleri farklı.
Mourinho´da yapamayacak,tazminatini alacak gidecek.

Ama su inatlarindan vazgeçmeli,kendine ceki düzen vermeli, bizi daha fazla delirtmemeli.

FB_IMG_1728316152648.jpg

Yali çocuğu once Fatih Hocanın uzerine oynadı, ondan sonra Erden Timur ´a oynadı.
Sirada Okan Hoca var.Sirf bu yüzden bile sahip cikmaliyiz.
İstemediğinini itibarsizlastiriyor.basariyorda...

İstifa falan etmemeli ama baskıyı ve psikolojiyi yönetememeye devam ederse kontrolsüzleşecek.

Her puan kaybında garip garip şeyleri suçluyor.
Geçtiğimiz 2 yılda daha kontrollüydü hem maç anlarında hem maç sonu açıklamalarında. Bu sene mental yönden çok kırılgan bu da onu agresifliğe götürüyor. Bu eşiği aşamazsa bundan hem takım hem kendi zarar görür. Sakin kalıp teknik taktik yönden de bazı takıntılarını aşmalı. En önemlisi takımın eforunu hızlı tüketen oyun yapısını daha dengeli bir yapıya döndürmeli. Bence takımdaki oyun anlamında en büyük sorun bu.

Peki ya kamp yiyenler Kasım sonrası vitesi yükseltip şimdi formda olanlar düşüşe geçerse? Okan Buruk takımlarında hepimizin atladığı böyle bir gerçek de var.

Peki ya kamp yiyenler Kasım sonrası vitesi yükseltip şimdi formda olanlar düşüşe geçerse? Okan Buruk takımlarında hepimizin atladığı böyle bir gerçek de var.

bu olabilir ama peki sağlıklı mi bu planlama

super kipa, şampiyonlar ligi gitti ve fikstür avantajı olmasa ligde de daha sıkıntılı olabilir miydik

bu olabilir ama peki sağlıklı mi bu planlama

super kipa, şampiyonlar ligi gitti ve fikstür avantajı olmasa ligde de daha sıkıntılı olabilir miydik
Doğru veya yanlış diyemiyorum. Bu takım her türlü Young Boys gibi vasat bir rakibi elemeliydi. Bu sene şampiyon olursak eleme derdimiz olmayacak bu sefer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt