Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü açıklamalarının komik olanı şu.Taraftara taraftarlık öğretiyor ama oyuncularına öğretemiyor:D

Bundan olmaz, açıklamaları da rezalet. Fakat bu maç doğru yönde atılmış bir adımdı imho.

Yaaa hoca şu kaani orta sahaya çek pamuk gibi orta sahamız var toreira nin ciğeri elimize alacaz yakında bu gidişle. Ayrica kaan sağda başımıza iş açacak bu gidişle görmüyor musun.

En sevmediğim şey insanları aptal yerine koyan insanlar ,okanda bu moda girmiş, yunus ve barış dışında kanar oyuncumuz yok diyor utanmadan ,muhabir moronlarida hocam sallai ve ziyech neden saymiyorsunuz deseler ne diyecek merak ediyorum

Her açıklaması ayrı bir rezalet. bunun psikoloji gitmiş, haddini bilmesi gerekiyor artık.

Bir Sabah uyanip okan kovuldu haberini okumak istiyorum, bunu coktan haketti. Rezil futbol oynat sonra cik sag sola saldir, taraftara laf cak, ben gelmeden önce küme düsüyordunuz de.

Sirf sunu aciklamasi ne rezil durumda oldugunu gösterir bana. Kiyasladigi kadro ile kendi hangi basariyi elde edecekti acaba zira güncel kadro ile bile zor mac kazaniyoruz. Bu cidden sampuyonlugun payini kendinde biliyor. Alo okan efendi senin yerinde her hangi bir hoca orda olsaydi oda kazanirdi bu dandik ligde sampiyonluklari.

Eleştiriler umurunda değilmiş.
Dün faul de olsa dakika 88 de o serdar dursun golü atsaydı acaba ne diyecekti gene kime sallayacakti.
Kendisi sürekli suçlayacak bir taraf buluyor hakemler tff taraftar hatta oyuncular ama kendini hiç eleştirmiyor.
Yanlış yolda gidiyor sanki yavaştan oyuncular da bırakıyor gibi desteğini torrera icardi mertens bir anda bu kadar düşüş yaşaması hayra alamet değil.

Sezon sonu 25. şampiyonluğu kazanıp 5. yıldızı takınca düşmanlarına rögar kapaklarını monteleyecektir.

hocam seni severim. burada bile neler deniliyor sana artık dikkat etmelisin kendine

ama bi kısmı haklı. sebebi serdar dursun golü atsaydı hakeme sallayıp gülerek o toplantıyı yapmayacaktın. hatalarından ders çıkarmaya bak. icardiyi artık 11 oynatma yeter artık adam koşamıyor yürüyor sadece

teşekkürler

Hocanın arkasındayız. Herşeyden çabucak sıkılan, herşeyi hiç düşünmeden hemen yenisiyle değiştirmeye çalışan, çıktığı anda elindeki telefon sapasağlam dururken üst modelini almak için sıraya giren, izlediği videolar bile 3 sn yi geçince hemen yukarı kaydıran popüler kültür ve kapitalist düzenin sürekli harcamayı teşvik eden bu çarkında seni savunmaya devam edeceğiz hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt