- 5 Eylül 2014
- 84.495
- 70.295
- 4.513
burası camii değildinimizde kibir günah
sende imam değilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burası camii değildinimizde kibir günah
Ligde hep kazaniyoz zaten. Ben şampiyon olurken de eleştirdim kazanirkende eleştiriyorum. Beni modaretor yap bari biraz durulayimO değilde takım kazanırken ortada yoktun
2 puan kaybettik hemen ortaya çıktın
Nasıl adamsın sen
Neyi hep kazanıyoruz lanLigde hep kazaniyoz zaten. Ben şampiyon olurken de eleştirdim kazanirkende eleştiriyorum. Beni modaretor yap bari biraz durulayim
stoper ? yok artik yav
Oyun ortada biz futbol oynamıyoruz. Fener maçıni izlemedimki izlesem onuda eleştirirdim.Neyi hep kazanıyoruz lan
Fenere kesin yenilicez dedin Mertens’e laf attın Mertens de sapladı biz de sapladık, sesin çıkmadı. Yetmedi Paok’a sapladık sesin çıkmadı.
Ne zamanki Paşa ile berabere kaldık konuşmaya başladın, hayırdır
Ligde hep kazaniyoz zaten. Ben şampiyon olurken de eleştirdim kazanirkende eleştiriyorum. Beni modaretor yap bari biraz durulayim
Saddam gibi tünele saklanmıştı. Utanmaz herif.Neyi hep kazanıyoruz lan
Fenere kesin yenilicez dedin Mertens’e laf attın Mertens de sapladı biz de sapladık, sesin çıkmadı. Yetmedi Paok’a sapladık sesin çıkmadı.
Ne zamanki Paşa ile berabere kaldık konuşmaya başladın, hayırdır
Sen sus korkak herif balıkçılar pazarına gelemiyorsun daha. Ağzına palamut verecektim.Saddam gibi tünele saklanmıştı. Utanmaz herif.
Sen sus korkak herif balıkçılar pazarına gelemiyorsun daha. Ağzına palamut verecektim.
Avrupa kupasını geçtim, önce ne oynattığı belli olsun. 3. sene hala çorba pişiriyor. Böyle iş olmaz.kendisi hakettiğinde övüp destek olan biriyim
öyle istifa ve kovulma gibi aksiyonları gerektiren bir aşamada olduğumuzu da düşünmüyorum
ama ben ömrünün yarısı galatasaray şampiyonlukları ile geçmiş bir adamın ki üstüne sayısız avrupa zaferi gördüm
sen tarihte kimseye nasip olmamış bütçe ve kadrolarla kendini eskinin kötü dönemiyle kıyaslarsan sinirlenirim
young boys ve rigas rezaletlerini şampiyonluk aklamaz
ancak avrupa kupası aklar ona göre
Bayadır oynuyor. Beğeniyorlar performansını.stoper ? yok artik yav
Konulari mi karistirdin ihtiyar
Oguzhanin libidosunu yükseltiyorum ki sacmalamasinKonulari mi karistirdin ihtiyar
Çakalligina hayran kaldimOguzhanin libidosunu yükseltiyorum ki sacmalamasin