Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde hep kazaniyoz zaten. Ben şampiyon olurken de eleştirdim kazanirkende eleştiriyorum. Beni modaretor yap bari biraz durulayim
Neyi hep kazanıyoruz lan

Fenere kesin yenilicez dedin Mertens’e laf attın Mertens de sapladı biz de sapladık, sesin çıkmadı. Yetmedi Paok’a sapladık sesin çıkmadı.

Ne zamanki Paşa ile berabere kaldık konuşmaya başladın, hayırdır

Neyi hep kazanıyoruz lan

Fenere kesin yenilicez dedin Mertens’e laf attın Mertens de sapladı biz de sapladık, sesin çıkmadı. Yetmedi Paok’a sapladık sesin çıkmadı.

Oyun ortada biz futbol oynamıyoruz. Fener maçıni izlemedimki izlesem onuda eleştirirdim.

Okan burukun taraftara sallamasına nediyeceksin. Hep bana saldir zaten. Hep suçlu benim.

kendisi hakettiğinde övüp destek olan biriyim

öyle istifa ve kovulma gibi aksiyonları gerektiren bir aşamada olduğumuzu da düşünmüyorum

ama ben ömrünün yarısı galatasaray şampiyonlukları ile geçmiş bir adamın ki üstüne sayısız avrupa zaferi gördüm

sen tarihte kimseye nasip olmamış bütçe ve kadrolarla kendini eskinin kötü dönemiyle kıyaslarsan sinirlenirim

young boys ve rigas rezaletlerini şampiyonluk aklamaz

ancak avrupa kupası aklar ona göre

Ligde hep kazaniyoz zaten. Ben şampiyon olurken de eleştirdim kazanirkende eleştiriyorum. Beni modaretor yap bari biraz durulayim

Neyi hep kazanıyoruz lan

Saddam gibi tünele saklanmıştı. Utanmaz herif.

kendisi hakettiğinde övüp destek olan biriyim

öyle istifa ve kovulma gibi aksiyonları gerektiren bir aşamada olduğumuzu da düşünmüyorum

ama ben ömrünün yarısı galatasaray şampiyonlukları ile geçmiş bir adamın ki üstüne sayısız avrupa zaferi gördüm

sen tarihte kimseye nasip olmamış bütçe ve kadrolarla kendini eskinin kötü dönemiyle kıyaslarsan sinirlenirim

young boys ve rigas rezaletlerini şampiyonluk aklamaz

ancak avrupa kupası aklar ona göre
Avrupa kupasını geçtim, önce ne oynattığı belli olsun. 3. sene hala çorba pişiriyor. Böyle iş olmaz.

images (63).webp

Mertens e söyle her duran topa atlamasın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işin bku çıktı gönderilmezse bu sene işler çok büyük sıkıntıya gircek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt