- 16 Haziran 2010
- 202.794
- 154.526
- 6.838
3 puani alinca rahatladin miGolü yiyince rahatladın mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 puani alinca rahatladin miGolü yiyince rahatladın mi
Bira içip 3 point tadını çıkaralım.istifa
istifa
istifa
çünkü ben bir ahrazım
Ne alakası var. Bütün maç biz oynadık, Kaçanlar gol olsa 5-6 olurdu.Neredeyse öyle oldu gol kacirma disinda
Rahatlamadim. Son dakika golü beni sinirlendirdi.. göz göre yapılan saçmalıklara tahammülüm yok.3 puani alinca rahatladin mi
Rahatlamadim. Son dakika golü beni sinirlendirdi.. göz göre yapılan saçmalıklara tahammülüm yok.
Avrupa önemli bu kadro okansizda ligde bu halde olur
Iyi diyordunnistifa et
benden uzak durIyi diyordunn
Avrupa onemli katiliyorum sana 100% ama Okan olmayinca da bu ligde bu sekilde takiliriz konusunda pek emin olma sen yinede.Avrupa önemli bu kadro okansizda ligde bu halde olur
istifa diyordunbu kadar esnek oynattığı orta sahada defansı 3'lüye döndürmeyerek büyük risk aldı ama stoperleri normalin üstü oynadı şanslıydı. onun dışında maç planı ve kadroyla ilgili yanlış bişey yaptığını sanmıyorum, sadece her zamanki gibi değişikliklerde geç kaldı. bu adamın da fedakarlık yapan, sorumluluk alan, lider oyuncuya zaafiyeti var yapacak bişey yok. geçen yıl da ismail ölseler de tadic-dzeko'dan vazgeçmiyordu. sonra da 40 tane mesaj yazıyonuz yabancı hocaların başarılı olmaması zart zurt diye. bu ligde zirve oynayan hocanın da öyle zaafiyetleri olur yani, ona göre değerlendirmek lazım artık.
tekrardan geçmiş olsun ve galibiyetin hayırlı olsun hocam. laubaliliğe düşmeden çataçat gitmeye, SOKAN BURUK olmaya devam edelim.
Sen kötü olduğunu mu düşünüyorsun?
Sen ben gelsek ayni olur. Sen bana güven. Bu takıma buyuk artısı yok.Avrupa onemli katiliyorum sana 100% ama Okan olmayinca da bu ligde bu sekilde takiliriz konusunda pek emin olma sen yinede.
Dostum diyordun?benden uzak dur