Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkye yeterince kafa yormuyor

her maç aynı

yoksa kanat oyuncusu olmayan bütün işi göbekten delmek olan takıma sorsan ne istersin diye göbekte iki kişi olsun galatasaray derdi

okan hoca da tam olarak onu yaptı

barışın bek oynamasının en ufak bir katkısı olmadığı gibi atılabilirdi

Rahatlamadim. Son dakika golü beni sinirlendirdi.. göz göre yapılan saçmalıklara tahammülüm yok.
1730142612709.webp

bu kadar esnek oynattığı orta sahada defansı 3'lüye döndürmeyerek büyük risk aldı ama stoperleri normalin üstü oynadı şanslıydı. onun dışında maç planı ve kadroyla ilgili yanlış bişey yaptığını sanmıyorum, sadece her zamanki gibi değişikliklerde geç kaldı. bu adamın da fedakarlık yapan, sorumluluk alan, lider oyuncuya zaafiyeti var yapacak bişey yok. geçen yıl da ismail ölseler de tadic-dzeko'dan vazgeçmiyordu. sonra da 40 tane mesaj yazıyonuz yabancı hocaların başarılı olmaması zart zurt diye. bu ligde zirve oynayan hocanın da öyle zaafiyetleri olur yani, ona göre değerlendirmek lazım artık.

tekrardan geçmiş olsun ve galibiyetin hayırlı olsun hocam. laubaliliğe düşmeden çataçat gitmeye, SOKAN BURUK olmaya devam edelim.

bu kadar esnek oynattığı orta sahada defansı 3'lüye döndürmeyerek büyük risk aldı ama stoperleri normalin üstü oynadı şanslıydı. onun dışında maç planı ve kadroyla ilgili yanlış bişey yaptığını sanmıyorum, sadece her zamanki gibi değişikliklerde geç kaldı. bu adamın da fedakarlık yapan, sorumluluk alan, lider oyuncuya zaafiyeti var yapacak bişey yok. geçen yıl da ismail ölseler de tadic-dzeko'dan vazgeçmiyordu. sonra da 40 tane mesaj yazıyonuz yabancı hocaların başarılı olmaması zart zurt diye. bu ligde zirve oynayan hocanın da öyle zaafiyetleri olur yani, ona göre değerlendirmek lazım artık.

tekrardan geçmiş olsun ve galibiyetin hayırlı olsun hocam. laubaliliğe düşmeden çataçat gitmeye, SOKAN BURUK olmaya devam edelim.
istifa diyordun

Bize City Madrid onerene kadar bu topu oynatacaksa kendisi Akhisar'a dönebilir şu kadroya bu oyun tek kelime yazık. Ajax paçavra etti bu rakibi bebelerle

NAMAĞLUP HOCA
ŞAMPİYON HOCA
SOKAN HOCA
İÇİMİZDEKİLERE KOYAN HOCA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt