Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben eleştirilmesi gerektiğinde eleştirir, hakkının verilmesi gerektiği zaman veririm. Ki en çok eleştirenlerden biriyimdir. Bir de Galatasaray hocasına saygıdan kimsenin elini ayağını öptürmem, bize böyle öğrettiler.

Az ötede tepin

Sana toplum içinde öğretilecek en önemli şeyi öğretmemişler yani saygıyı

Şimdi mesajıma balıklama atlayıp tuhaf tuhaf kelimeler yazarsan alacağın karşılık benzer olacaktır

Sen o bu şu toz kondurmuyorsunuz diye birinin eleştiri mahiyetinde bir şey yazmasına saygı göstermeyi öğreneceksiniz önce

Ben bu kadar maliyetli bir kadroyla tottenham yedeklerini yenmemize tav olmadım ha sen olmuş olabilirsin o zaman az öte de tav ol

Eee ne anlatmaya çalışıyorsun yani bana veya başkalarına saçma sapan sallamak ve bomboş yorum yapmak için mi bu forumdasın

Sen zaten olmayan birisin ha var ha yoksun muhtemelen tek sosyal olabildiğin ve insanlarla konuşabildiğin ortam bu forumdur o yüzden bu şekilde ona buna üstte ki gibi mesajlar atıp kendinle mutlu oluyorsundur sana acıyorum ya da yok acımıyorum acımayı bile haketmeli insan
ahjghadhgdshg

anlık bazıları
Fx7mJ5kX0AAHuBJ.jpg

Tottenham yedekleri diyorsunuz da yedekleri değil, adamların 4 oyuncusu ilk 11 değildi sadece, bunun dışında adamların yedekleri bile daha maliyetli lan bizim takımdan

Boş konuşamyın

- İki ay önce büyük maç hocası olmadığınız düşünülüyordu, aynı süreçte iki derbi kazanıp Tottenham'a karşı ezici bir oyunla galip geldiniz. Artık bu eleştirilerin sona ereceğini düşünüyor musunuz?

Okan Buruk: "Geldiğimden beri aşağı yukarı bütün derbileri kazandım. Bir hafıza kaybı olması lazım bunu söyleyenlerin."

@GSC
.

Şimdi mesajıma balıklama atlayıp tuhaf tuhaf kelimeler yazarsan alacağın karşılık benzer olacaktır

Sen o bu şu toz kondurmuyorsunuz diye birinin eleştiri mahiyetinde bir şey yazmasına saygı göstermeyi öğreneceksiniz önce

Ben bu kadar maliyetli bir kadroyla tottenham yedeklerini yenmemize tav olmadım ha sen olmuş olabilirsin o zaman az öte de tav ol
Galatasaray antrenörüne saygısızlık yapan biri benden saygı beklemesin.

Eleştiri yapılır, saygısızlık yapılmaz. Saygısızlığı git başka mecralarda yap.

Yedekleri dedigin 4 oyuncu, kalan 7 kisi de as oyuncu.

Bugün ilk yarı City taraftarı, Bayern taraftarı, Barcelona taraftarı olmak nasıl bir şeymiş onu hissettim.

Teşekkürler hocam.

Neyse biraz da övgü:

Ilk 60 dakika müthis oynadik. Herkes (ben dahil) Mertens - Icardi - Osimhen olmaz derken catir catir oldu.

Bravo. Böyle cesur oynamaya devam!

Tottenham yedekleri diyorsunuz da yedekleri değil, adamların 4 oyuncusu ilk 11 değildi sadece, bunun dışında adamların yedekleri bile daha maliyetli lan bizim takımdan

Boş konuşamyın
Kötü niyetliler en ufak hatayı puan kaybını bekliyorlar bunlara rağmen oyuncu kqzandik satış yaptık. Gençler i daha kazanırız umarim

70 sonrasına bir çözüm de bulursan eyv. Yorumlar keyif verici bu arada.

Sara, Barış, Yunus, Mertens, Osimhen, Icardi ile çıkıp rakibe sadece 5 şut attırıyorsun, ve sen 28 şut atıyorsun, 6 net pozisyon kaçırıyorsun. 40 kez ceza sahasına giriyorsun. Rakibe korner kullandırtmıyorsun bile.

Ona rağmen “Tottenham yedekleri” veya “Şans” diye sindiremeyenler, kuduranlar var. Bugün avrupa Galatasaray’ı konuşuyor. Osimhen biraz formda olsa bugün 5 golü vardı, Icardi formda olsa 3 golü vardı, Yunus şanslı olsa 3 golü vardı tamamı da organize, oyun planının ataklardı. Boş yapmayın

Galatasaray antrenörüne saygısızlık yapan biri benden saygı beklemesin.

Eleştiri yapılır, saygısızlık yapılmaz. Saygısızlığı git başka mecralarda yap.

Hayal dünyanda kurduğun canavarlar okanı yerken mi gördün nerde neyin saygısızlığı

Belki giyecek elbiseyi kendine zor alıyorsun kendine ama gelmiş burada trilyonlar kazanan adamların anlamsız avukatlığını yapıp saygıdan bahsediyorsun sen önce kendine saygılı ol ben kimseden bişey beklemiyorum

Sara, Barış, Yunus, Mertens, Osimhen, Icardi ile çıkıp rakibe sadece 5 şut attırıyorsun, ve sen 28 şut atıyorsun, 6 net pozisyon kaçırıyorsun. 40 kez ceza sahasına giriyorsun. Rakibe korner kullandırtmıyorsun bile.

Ona rağmen “Tottenham yedekleri” veya “Şans” diye sindiremeyenler, kuduranlar var. Bugün avrupa Galatasaray’ı konuşuyor. Osimhen biraz formda olsa bugün 5 golü vardı, Icardi formda olsa 3 golü vardı, Yunus şanslı olsa 3 golü vardı tamamı da organize, oyun planının ataklardı. Boş yapmayın
aşırı şımarık bir güruh var genel olarak ülkede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt