- 17 Eylül 2018
- 20.432
- 23.358
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben eleştirilmesi gerektiğinde eleştirir, hakkının verilmesi gerektiği zaman veririm. Ki en çok eleştirenlerden biriyimdir. Bir de Galatasaray hocasına saygıdan kimsenin elini ayağını öptürmem, bize böyle öğrettiler.
Az ötede tepin
ahjghadhgdshgEee ne anlatmaya çalışıyorsun yani bana veya başkalarına saçma sapan sallamak ve bomboş yorum yapmak için mi bu forumdasın
Sen zaten olmayan birisin ha var ha yoksun muhtemelen tek sosyal olabildiğin ve insanlarla konuşabildiğin ortam bu forumdur o yüzden bu şekilde ona buna üstte ki gibi mesajlar atıp kendinle mutlu oluyorsundur sana acıyorum ya da yok acımıyorum acımayı bile haketmeli insan
.- İki ay önce büyük maç hocası olmadığınız düşünülüyordu, aynı süreçte iki derbi kazanıp Tottenham'a karşı ezici bir oyunla galip geldiniz. Artık bu eleştirilerin sona ereceğini düşünüyor musunuz?
Okan Buruk: "Geldiğimden beri aşağı yukarı bütün derbileri kazandım. Bir hafıza kaybı olması lazım bunu söyleyenlerin."
@GSC
Galatasaray antrenörüne saygısızlık yapan biri benden saygı beklemesin.Sana toplum içinde öğretilecek en önemli şeyi öğretmemişler yani saygıyı
Şimdi mesajıma balıklama atlayıp tuhaf tuhaf kelimeler yazarsan alacağın karşılık benzer olacaktır
Sen o bu şu toz kondurmuyorsunuz diye birinin eleştiri mahiyetinde bir şey yazmasına saygı göstermeyi öğreneceksiniz önce
Ben bu kadar maliyetli bir kadroyla tottenham yedeklerini yenmemize tav olmadım ha sen olmuş olabilirsin o zaman az öte de tav ol
Yedekleri dedigin 4 oyuncu, kalan 7 kisi de as oyuncu.Sana toplum içinde öğretilecek en önemli şeyi öğretmemişler yani saygıyı
Şimdi mesajıma balıklama atlayıp tuhaf tuhaf kelimeler yazarsan alacağın karşılık benzer olacaktır
Sen o bu şu toz kondurmuyorsunuz diye birinin eleştiri mahiyetinde bir şey yazmasına saygı göstermeyi öğreneceksiniz önce
Ben bu kadar maliyetli bir kadroyla tottenham yedeklerini yenmemize tav olmadım ha sen olmuş olabilirsin o zaman az öte de tav ol
Zaten değiller. Galatasaray'lı taklidi yapıyorlar.Onları anlattığımda üstüne bir de dalga geçtiklerini söylediğinde genelde arkadaşlarım onlar gs li değildir diyor yok yav sözleri de geçiyor bazen diyorum şaşırıyorlar
Kötü niyetliler en ufak hatayı puan kaybını bekliyorlar bunlara rağmen oyuncu kqzandik satış yaptık. Gençler i daha kazanırız umarimTottenham yedekleri diyorsunuz da yedekleri değil, adamların 4 oyuncusu ilk 11 değildi sadece, bunun dışında adamların yedekleri bile daha maliyetli lan bizim takımdan
Boş konuşamyın
geldiHala kırmızı yazılı "kovuldu" son dakikası gelmedi mi
Galatasaray antrenörüne saygısızlık yapan biri benden saygı beklemesin.
Eleştiri yapılır, saygısızlık yapılmaz. Saygısızlığı git başka mecralarda yap.
aşırı şımarık bir güruh var genel olarak ülkede.Sara, Barış, Yunus, Mertens, Osimhen, Icardi ile çıkıp rakibe sadece 5 şut attırıyorsun, ve sen 28 şut atıyorsun, 6 net pozisyon kaçırıyorsun. 40 kez ceza sahasına giriyorsun. Rakibe korner kullandırtmıyorsun bile.
Ona rağmen “Tottenham yedekleri” veya “Şans” diye sindiremeyenler, kuduranlar var. Bugün avrupa Galatasaray’ı konuşuyor. Osimhen biraz formda olsa bugün 5 golü vardı, Icardi formda olsa 3 golü vardı, Yunus şanslı olsa 3 golü vardı tamamı da organize, oyun planının ataklardı. Boş yapmayın