Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.148
- 101.365
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail Garcia ve Saraloğlu'nun yetersiz olduğunu nereden çıkardın? Duran toplarda bu kadar etkin olmamızın sebeplerinden biri de İrfan hoca değil mi?Asama sağlam 2 yabancı yardımcı lazım
Kendinide avrupa kültürüne hazırlayacak ileri taşıyacak iki adam
Bu pozisyona kendini alıştırmalı
Hatta sevdiği italya için italyancasını da geliştirmesi be ligi de öğrenmesi adına italyan bir yardımcı
Dün sarayı islemeye gelen italyanlar muhtemelen hoca içinde ışık yakmıştır
Seviliyorsun hoca ,ama burası değişik bir iklim eleştiride bokunu da çıkarırız !
bunu dediğimi asil sen nereden cikardin ? yardimci secimiyle kendini gitmek isteyeceği bir lige hazirlayacagini söyledim.İsmail Garcia ve Saraloğlu'nun yetersiz olduğunu nereden çıkardın? Duran toplarda bu kadar etkin olmamızın sebeplerinden biri de İrfan hoca değil mi?
2 sağlam yardımcıyı mevcutları yetersiz gördüğün için yazdığını düşündüm. Ek olarak diyorsan ayrı. Söylediğimi geri alırım o zaman.bunu dediğimi asil sen nereden cikardin ? yardimci secimiyle kendini gitmek isteyeceği bir lige hazirlayacagini söyledim.
Devre arasında cikani aratmayacak 2 orta saha ve bi tane bek bulursak durdurulamiyan bir takıma dönüşebilirizHocamin bizzat soylemi bu kupayi kazanmak istiyoruz ise ki oyle olmali.60 70 dakikanin keyfini cikartmak yerine 20 30 dakikalik sorunlara odaklanmaliyiz.Yakin tarihimizda olmayan bir avrupa maci oynadik muthis domine ettik.Ama ben bunlara cabuk alisirim cunku benim hayalimdeki galatasaray zaten boyle hatta dahada iyi ve istikrarli olmali.Okan hocanin bunu yapabilecegine inanmak istiyorum bravo hocam tebrik ve tesekkur ederim.
Eksiği olmayan hoca var mı dünyada.Kaybederken konusmak kolay onemli olan skorlar alınırken fark etmek. Malesef yeterli degil ve eksiği cok ve ders almıyor
Eksiği olmayan hoca var mı dünyada.
İşte onu anlatamıyorsun. Kırmızı sonrası oynanan futbol ile Avrupa’da bir yere varamayız. Maçı tutmayı bilmiyor adam. İyi ki kırmızı yediler. Yoksa maçı çevirirlerdi.Kaybederken konusmak kolay onemli olan skorlar alınırken fark etmek. Malesef yeterli degil ve eksiği cok ve ders almıyor