Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.478
- 66.571
- 5.003
Şu icardi inadın bütün keyfimizin içine etti. Bravo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KaybolalımŞu icardi inadın bütün keyfimizin içine etti. Bravo
Nalbant rtş hep aynı şeyi yapıyorsun bak konu başıyla sonunu bulamaça çeviriyorsun.Tamam onu çıkar icardiyi de çıkar
Osimhen icardi mertens yerine ilerde bats ve ziyechle kal orta sahaya da +1 oyuncu al
Kaybetti zaten bizi. Takımın moralinin de içine ettilerKaybolalım
Her şey gayet yerindedirKaybetti zaten bizi. Takımın moralinin de içine ettiler
İftira degil eleştiri onlara göre onların hayatı bu ne yazık ki sosyal medyada like alanlar da bu tiplerilla döverek mi söyleyelim? Osimhen kendisi çıkmak istediğini söyledi diye? hala iftira atıyorsun sonra gidip zırlıyorsun
Osimhen'in çıkmak istemesi İcardi'nin oyunda kalmasını aklamıyor ki rtaş. Osimhen 80. dakikada çıktı İcardi'nin zaten çoktan oyundan alınmış olması gerekiyordu o dakikada. Biz ekran başında oturduğumuz yerden gördük İcardi'nin yürümeye bile mecalinin kalmadığını. Yorulan oyuncuyu çıkartıp yerine yeni birini sürersin burada amaç futbolcuyu korumak ve takımı diri tutmaktır. Bu değişikliği yapmak ne kadar zor olabilir? İlla 89. dakikayı mı beklemek gerekiyor? Kaldı ki mesele sadece yorgunlukta değil adam fizik olarak iyi durumda değil ve vücudu gitmiyordu. Bunu görmesi için ne olması gerekiyor?Osimhen yerine niye Icardi'yi çıkardın diye sitem ettik dün, ama Osimhen kendi çıkmak istemiş.
İcardi'nin oyun olarak çıkması lazımdır dersin bunu eleştirirsin de sakatlığını buna bağlayamazsın çünkü sakatlığı böyle bir sakatlık değil. Sapla samanı karıştırmanın mantığı yok.Osimhen'in çıkmak istemesi İcardi'nin oyunda kalmasını aklamıyor ki rtaş. Osimhen 80. dakikada çıktı İcardi'nin zaten çoktan oyundan alınmış olması gerekiyordu o dakikada. Biz ekran başında oturduğumuz yerden gördük İcardi'nin yürümeye bile mecalinin kalmadığını. Yorulan oyuncuyu çıkartıp yerine yeni birini sürersin burada amaç futbolcuyu korumak ve takımı diri tutmaktır. Bu değişikliği yapmak ne kadar zor olabilir? İlla 89. dakikayı mı beklemek gerekiyor? Kaldı ki mesele sadece yorgunlukta değil adam fizik olarak iyi durumda değil ve vücudu gitmiyordu. Bunu görmesi için ne olması gerekiyor?
Yine mi geldinTamam onu çıkar icardiyi de çıkar
Osimhen icardi mertens yerine ilerde bats ve ziyechle kal orta sahaya da +1 oyuncu al
İcardi'nin neden oyundan alınması gerektiğini yazımda zaten söyledim renktaşım. Dün ki maçta erken oyundan alınmış olsa belki bir sonraki maçın 10. dakikasında aynı sakatlığı yaşayacaktı. Kader, kısmet, şans her neyse işte. Onu bilemeyiz. Fakat sahada yürüyecek mecali kalmayan, zaten fiziken hazır ve çokta iyi durumda olmayan bir futbolcuyu bu kadar tempolu ve baskılı oynadığımız bir maçta 80. dakikada hâlâ ısrarla oyunda tutmasına benim eleştirim. Değişiklik yapmayı ne zaman öğrenecek çok merak ediyorum.İcardi'nin oyun olarak çıkması lazımdır dersin bunu eleştirirsin de sakatlığını buna bağlayamazsın çünkü sakatlığı böyle bir sakatlık değil. Sapla samanı karıştırmanın mantığı yok.
Sayın abimNalbant rtş hep aynı şeyi yapıyorsun bak konu başıyla sonunu bulamaça çeviriyorsun.
*Osimhen yerine çıkartmaya korktu ve bu yaşandı yazdın, ben de en başta aynısını düşündüm fakat Osimhen kendisi çıkmak istemiş, 2 idman ile maça çıktığı için. Bu açıklaması sonrası kararı eleştiremem, bu konuda da hocayı suçlamak yersiz olur diyorum. Sen de tamam diyip farklı şey yazıyorsun bu kez...
Osimhen ile beraber çıkartsaydı bu olmayacaktı, 70. dakikada çıksaydı bu olmayacaktı, hiç oynamasaydı bu olmayacaktı falan diye böyle gider bu.
Ben de o zaman şey yazayım; üstte yazdıklarını yapsa ve bu kez farklı bir talihsizlik yaşansa bu defa farklı bir görüşün olurdu eleştirmek için diyeyim.
Osimhen'in çıkmak istemesi İcardi'nin oyunda kalmasını aklamıyor ki rtaş. Osimhen 80. dakikada çıktı İcardi'nin zaten çoktan oyundan alınmış olması gerekiyordu o dakikada. Biz ekran başında oturduğumuz yerden gördük İcardi'nin yürümeye bile mecalinin kalmadığını. Yorulan oyuncuyu çıkartıp yerine yeni birini sürersin burada amaç futbolcuyu korumak ve takımı diri tutmaktır. Bu değişikliği yapmak ne kadar zor olabilir? İlla 89. dakikayı mı beklemek gerekiyor? Kaldı ki mesele sadece yorgunlukta değil adam fizik olarak iyi durumda değil ve vücudu gitmiyordu. Bunu görmesi için ne olması gerekiyor?
Cok dogru.ama icardinin sezon boyunca korunmasi gerekiyordu bence, fiziki durumundan oturu.yani bu mactan sonra da oynadığın 3-5-2 ve cift forvetli sistemde icardi 70 dklari zor görürdü.bunu anlamamak icin aptal olmak lazim.İcardi'nin neden oyundan alınması gerektiğini yazımda zaten söyledim renktaşım. Dün ki maçta erken oyundan alınmış olsa belki bir sonraki maçın 10. dakikasında aynı sakatlığı yaşayacaktı. Kader, kısmet, şans her neyse işte. Onu bilemeyiz. Fakat sahada yürüyecek mecali kalmayan, zaten fiziken hazır ve çokta iyi durumda olmayan bir futbolcuyu bu kadar tempolu ve baskılı oynadığımız bir maçta 80. dakikada hâlâ ısrarla oyunda tutmasına benim eleştirim. Değişiklik yapmayı ne zaman öğrenecek çok merak ediyorum.
Bunlar in cehaleti ozguven i sokakta olmasın foruma raziyimMaç kadrosunu görünce fark yeriz öldük bittik diyen adamlar maçtan istediği sonucu alamayınca İcardi'nin sakatlığını hocaya itelemeye başlamışlar..Hakkaten amaçları üzüm yemek değil bunların..Lan insan kendi düşündükleri doğru çıksın diye bu kadar düşmanlık edebilir mi kendi hocasına?
Icardi sayesinde şampiyonluklar alan biri tabiki cok üzülmüştür.ama gec oyuncu değiştirme huyu ve mertensi,barisi,icardiyi pili bitene kadar oynatma mevzusu de iyi bi darbe yedirdiOkan buruk şuan keşke icardiyi çıkarsaydım diye kendisi bile pişmanlık duyuyordur. Yapacak birşey yok lakin geç oyuncu değiştirme huyu sonunda başına iş açtı