Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden Okan hoca'ya hiç kredi vermiyoruz?
Üst üste kazanılan iki şampiyonlukta ve kırılan birçok rekorda en büyük pay sahibinin bu adam olduğunun farkında mıyız?

Şu anda en iyi Türk teknik direktör olduğunun farkında mıyız?

Her hatasında istifasını istemek ne kadar doğru.

O da bir insan ve hata yapması normal, hata yapmaya da devam edecek. Burada önemli olan onun gelişmesi ve kulübün hedeflerine ulaşması.

Şu öne geçince takımdaki anormal telaş işi çözülmeli artık. 2 sene oldu. Topa basamıyoruz bir türlü.

Ne ezberisi yahu hatayı zar zor yeniyorsun ezberden bahsediyorsun

Hataya zorlanıyor takım içeride hatayın toplam kadro maliyeti 17 milyon be arkadaş
Abi bütün sezon başları böyleyiz zaten biz

2 sene önce antalya yı son dk golüyle zar zor yendik

Küme düşmekten son anda kurtulan kayseri ile berabere kaldık

Daha olur böyle maçlar sonuç almak yeterlidir şu sıralar

Akıllı bir yönetim olsa hocayı sezon başlamadan avrupanin en iyi akademisine eğitime gönderirdi, değişiklik nasıl yapılır, oyun okuma nasıl olur ,yeni gelen oyuncular nasıl oynatıyor, set oyunu nedir neden oynanır gibi elementary seviye şeyleri öğrenmesi sağlanırdi ondan sonra takım verilirdi

Oyunumuzu biraz çözdü rakipler

+birşeyler eklemeliyiz oynumuza

Maçtan önce sarayı niye oynatmıyor diye laf yedi.şimdi gidin sara başlığına bakın 30dkda adamı paket etmişler.oynatsa bir dert oynatmasa ayrı
Ama müthiş taraftarımız yine en iyisini bilir tabi.
30 senedir bilfiil futbolla iç içe olan bir adam ne anlar değil mi

Abi bütün sezon başları böyleyiz zaten biz

2 sene önce antalya yı son dk golüyle zar zor yendik

Küme düşmekten son anda kurtulan kayseri ile berabere kaldık

Daha olur böyle maçlar sonuç almak yeterlidir şu sıralar
işte niye öyleyiz diyoruz,tüm sezon çoğu maç böyle, sadece sezon başı değil, ayrıca bu sezon başı yorgunluk,yüklenme vb muhabbeti sadece türkiye de oluyor galiba, valla yıl 2024 her ligi netten izleme imkanımız var ki iziiyoruz,kendi liginin büyük takımları niye sezon başı kötü değil,adamlar full kondisyon gümbür gümbür oynuyor eze eze yeniyor,benficayı izledım, psv,feyenord,porto vb izledım bunları dediğim gibiler.bu sezon başları bi bizim takımlar yapıyor herhalde bi tek biz biliyoruz futbolu herhalde : )

Gecen sezon da kötü baslamistik sezona, hatirlatirim. CL'ye katilalim bir hele ondan sonra rahatlarim ben.

Hocam başı kesik tavuk gibi oynuyoruz. Oyuncu grubun sanki taktiğine uygun değil gibi. Ön alan presiyle pozisyon bulduk amenna da insan iki top çevirip organize bir şekilde atağa kalkalım da istiyor hani. O yok bizde. İşin kötüsü 22-23teki o amatör heyecan mı dersin açlık mı dersin sanki o da yok. Gerçi o sezona da felaket başlamıştık.

Sosyal medyanın ve taraftarın gazıyla iş yapılmayacağını Euro2024'te MT vasıtasıyla ders olmuştur bize diye düşünmüştüm ama olmuyor işte. Sara neden ilk 11 değil diyenler cevabı almıştır.

zuahahaha ingilterede kamp yapmış adama fizken hazır değil diyor 😂
evet fiziken iyice çökertirsen takımla eşit olup dengelersin

zuahahaha ingilterede kamp yapmış adama fizken hazır değil diyor 😂
evet fiziken iyice çökertirsen takımla eşit olup dengelersin

Ben de anlamadım, hazırlık maçlarında oynamış kamp yemiş adam nasıl hazır değil. Sara fiziksel olarak hazır değilse bizim takımda kimse hazır değil demektir

@Veli Baltacı moruk mesaj yollayamıyorum sana kapalı
bi yazda sana erden timurun bunun hakkında ne dediğini yazayım
burada yazamam
belki anlarsn niye iyice kurulduğumu

Yeni alternatif oyun planları olmalı, rakip zayıf olduğunda bile artık A ve B planları işe yaramayabilir
Daha güçlü takımlara da artık ayrı bir oyun planı ile çıkmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt