Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi'ye 90 dakika katlanmak zorunda değil bu taraftar her maç kötüyse çıkaracaksın formayı adaletli dağıtacaksın.

Istifada bir erdemdir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yoldan geçen herhangi biriyle bu maça çıksak rahat kazanırdık sayende ıkına ıkına aldık 3 puanı hocam tebrikler

Takim 2 yildir ne oynuyosa aynisini oynuyo. Okan bali ile bir sampiyonluk daha alinabilir ama Avrupa’da basari beklemeyelim. Ligde ilk 3e girememekte supriz olmaz.

CL'ye girmek istiyorsak yarından tezi yok paketlenmeli. Desem ne dersin
Ben zaten onu diyorum. Zaten beğenmiyorum ki hocalığını. Ne oynadığımız belli değil bizim. Adam 86 da taç aticaz oyuncu değistiriyor. Niye önceden degistirmiyorsun. Bu 2 li forvet olayida basimiza bela olucak. Adam çıkaramıyor icardiyi hiçbir şartta. Young boysa elenip gonderilirse yemişim ligini

Takım bu kadar pas hatası nasıl yapıyor yav görmüyon mu bunu. Rezalet bir oyun vardı düzelmesi lazım.

Her sezon başı aynı şeyleri söylüyorsunuz sezon içinde ve sonunda aslan hocam kaplan hocam diyorsunuz

Yapmayın arkadaşlar rezil etmeyin kendinizi

Bu takımın üçte bir maliyetine de aşağı yukarı aynı topu oynarız

Yani aynı zıkkımı oynayacaksın ne diye kulübün parasını çar çur ediyorsun

hatay inanılmaz zayıf 1 milyoncudan bissürü yabancı bulup takım kurmuşlar hocaları da noname böyle bir takımı zor bela yendik bay gülerek'in kerem vari triplerini çekeriz şimdi maç sonu.

CL'ye girmek istiyorsak yarından tezi yok paketlenmeli. Desem ne dersin
young boys u yenemezsek yuh derim, adamların defans yerleşimi amatör takım gibi,galiba takımlarında stoperler de sakatmış, defansları yol geçen hanı 4 lig maçlarının geniş özetini izledim, ha yenilirsek de suni çim vb bahane sunulursa da şaşırmam

''102 puan aldı len'' diyenler herhalde sonuca bakarak konuşuyor, yok rekor kırdı vb 250 küsür milyon euroluk kadro ile zaten bi şekil kazanırsın,2 yıldır bi şekil kazanıyoruz, 6-7 maç vardır cidden iyi oynadığımız, biz okan buruğu eleştirenler oyuna bakıyoruz, ''1 maçtan dolayı hoca mı yenir'' diyenler konunun bjk maçı olduğunu sanıyorlar galiba.Sonuca bakanlar lütfen hamza hocayı da övsün veya prandelliyi, prandelli gittiğinde liderden 3 puan gerideydik diye hatırlıyorum,adamın günahı ne o zaman, ki şuanki kadro o kadrodan kaç kat daha iyi.Biz sadece bu futbolla çekirge her zaman zıplamaz diyoruz, takımın geleceğini düşünüyoruz.

Bu takımın üçte bir maliyetine de aşağı yukarı aynı topu oynarız

Yani aynı zıkkımı oynayacaksın ne diye kulübün parasını çar çur ediyorsun
Bu işler para ile oluyorsa fener 10 senede bizim 5 katımız para harcadı tek kupası yok adamların

Ezbere yorum yapmayın ayıptır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt