GSCimbom
Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV
Ata B. Oğuz

Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV Sayfa 39

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,8K
Okunma
321,2K
Sayfa
39/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim 2 yildir ne oynuyosa aynisini oynuyo. Okan bali ile bir sampiyonluk daha alinabilir ama Avrupa’da basari beklemeyelim. Ligde ilk 3e girememekte supriz olmaz.

CL'ye girmek istiyorsak yarından tezi yok paketlenmeli. Desem ne dersin
Ben zaten onu diyorum. Zaten beğenmiyorum ki hocalığını. Ne oynadığımız belli değil bizim. Adam 86 da taç aticaz oyuncu değistiriyor. Niye önceden degistirmiyorsun. Bu 2 li forvet olayida basimiza bela olucak. Adam çıkaramıyor icardiyi hiçbir şartta. Young boysa elenip gonderilirse yemişim ligini

Her sezon başı aynı şeyleri söylüyorsunuz sezon içinde ve sonunda aslan hocam kaplan hocam diyorsunuz

Yapmayın arkadaşlar rezil etmeyin kendinizi

hatay inanılmaz zayıf 1 milyoncudan bissürü yabancı bulup takım kurmuşlar hocaları da noname böyle bir takımı zor bela yendik bay gülerek'in kerem vari triplerini çekeriz şimdi maç sonu.

''102 puan aldı len'' diyenler herhalde sonuca bakarak konuşuyor, yok rekor kırdı vb 250 küsür milyon euroluk kadro ile zaten bi şekil kazanırsın,2 yıldır bi şekil kazanıyoruz, 6-7 maç vardır cidden iyi oynadığımız, biz okan buruğu eleştirenler oyuna bakıyoruz, ''1 maçtan dolayı hoca mı yenir'' diyenler konunun bjk maçı olduğunu sanıyorlar galiba.Sonuca bakanlar lütfen hamza hocayı da övsün veya prandelliyi, prandelli gittiğinde liderden 3 puan gerideydik diye hatırlıyorum,adamın günahı ne o zaman, ki şuanki kadro o kadrodan kaç kat daha iyi.Biz sadece bu futbolla çekirge her zaman zıplamaz diyoruz, takımın geleceğini düşünüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt