Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkat edersen son zamanlarda kendisine saldirmiyorum doğru işlere döndü biraz sara yi çıkarması disinda. Biat etmem icin Avrupa'da en az yarı final bekliyorum
1733727287439.gif

Evet bazen mala bağlıyor,kizdiriyor ama sonunda kazanan hep o !
Bu adamı sorgulamayi birakin.
Allah basimizdan eksik etmesin.

Dünkü maçta o yapı yapı diye ağlayan namussuzlar var ya, onların bize kurduğu yapıyı kanlı canlı izledik resmen.

Anormal derecede motive olmuş bir rakip takım (her sene böyleler gerçi)
Maçın başından sonuna kadar absürt ve gereksiz derecede sert oynayan bir rakibe hakemin müdahale etmemesi (daha maçın en başlarında ilk saniyelerde Manaj'ın Torreira'ya yaptığı muameleye özeti açıp bir bakın. Maçı izlerken bu hayvan ne yapıyor dedim.)
Metehan'ın kırmızısında Manaj p.çinin koluyla topu kontrol etmesine hiç bakılmaması
Mertens'e yapılan müdahalede muhtemelen kırmızılık pozisyonda faul bile verilmemesi
Yediğimiz gollerden sonra "Sana kırmızı çok yakışıyor" şarkıları çalınması

Barış'ın pozisyonu zaten muhtemelen Var tarihine geçecek kadar inanılmaz bir vaka. O pozisyonu izleyip de sarı kartı kırmızıya çevirmeyecek bir insan evladı olamaz. Bunu normal ifadelerle kimse anlatamaz.

Yapı dedikleri buydu işte.

Hoca ve takım dün o yapıyı aldı, eğdi, büktü hepsinin g.tüne soktu. O sana kırmızı çok yakışıyor diyenlerin hepsinin anasını laciverte boyadı. Daha da ileri gideyim, bu namussuzlara 1-3 aldığımız Fener maçından daha büyük bir cevap oldu dünkü maç. Bu ligin açık ara en iyi takımının kim olduğunu herkese gösterdik ve bizimle sahada baş edemezsiniz dedik.

Dünkü maçı izleyip de bunları görmeyen, görmek istemeyen, hala yok öyleydi yok böyleydi diye tuhaf tuhaf eleştiriler yapanlara Allah akıl fikir versin diyorum.

Çok büyük hocasın be bukadar eksiklikler oluyor bize hissettirmiyor sun, her durumda takım aynı şekilde oynuyor, eksik kalıyorsun klasik hücumcu çıkarayım savunma alayım demiyorsun 2 kanat bir stoper le maçı domine ediyorsun. Samimi söylüyorum dun 2. Yarıyı izlerken gözlerim doldu bu mücadeleye, kazanma hırsına bu senin eserin Varol hocam.

Eric geretsin cesareti fatih terim ta.akları var hocamda helal olsun

Dünkü maçta o yapı yapı diye ağlayan namussuzlar var ya, onların bize kurduğu yapıyı kanlı canlı izledik resmen.

Anormal derecede motive olmuş bir rakip takım (her sene böyleler gerçi)
Maçın başından sonuna kadar absürt ve gereksiz derecede sert oynayan bir rakibe hakemin müdahale etmemesi (daha maçın en başlarında ilk saniyelerde Manaj'ın Torreira'ya yaptığı muameleye özeti açıp bir bakın. Maçı izlerken bu hayvan ne yapıyor dedim.)
Metehan'ın kırmızısında Manaj p.çinin koluyla topu kontrol etmesine hiç bakılmaması
Mertens'e yapılan müdahalede muhtemelen kırmızılık pozisyonda faul bile verilmemesi
Yediğimiz gollerden sonra "Sana kırmızı çok yakışıyor" şarkıları çalınması

Barış'ın pozisyonu zaten muhtemelen Var tarihine geçecek kadar inanılmaz bir vaka. O pozisyonu izleyip de sarı kartı kırmızıya çevirmeyecek bir insan evladı olamaz. Bunu normal ifadelerle kimse anlatamaz.

Yapı dedikleri buydu işte.

Hoca ve takım dün o yapıyı aldı, eğdi, büktü hepsinin g.tüne soktu. O sana kırmızı çok yakışıyor diyenlerin hepsinin anasını laciverte boyadı. Daha da ileri gideyim, bu namussuzlara 1-3 aldığımız Fener maçından daha büyük bir cevap oldu dünkü maç. Bu ligin açık ara en iyi takımının kim olduğunu herkese gösterdik ve bizimle sahada baş edemezsiniz dedik.

Dünkü maçı izleyip de bunları görmeyen, görmek istemeyen, hala yok öyleydi yok böyleydi diye tuhaf tuhaf eleştiriler yapanlara Allah akıl fikir versin diyorum.
Okan Buruk'u sevmeyen Gslilere hakaret edilmelidir.

uzun uzun yazıp laf anlatmanın anlamı yok, dümdüz sövmeliyiz.

1 savunma oyuncusuyla 10 kişi siwas dominasyonu bayern maçının önüne geçmiştir oyun olarak

En büyük şanssızlığı tarihin en rezil ve basiretsiz yönetimlerine denk gelmesi oldu şayet güçlü bir yönetime denk gelseydi bence psikolojik olarak daha rahat olurdu ve dahada yukarı çıkabilirdi diye düşünüyorum,elementary seviye cümle kuramayan adamlarla birlikte olması camianın ayıbı.

Fatih Terim göreve geldiğinde 3'lü ve 4'lü karışımı bir sistem yarattı 4 sezonun sonunda. Bugünün Gegenpress'inin ilkel bir versiyonunu oynuyorduk. Her daim olduğu üzere meyve veren ağacı taşladılar o yıllarda. Kaos futbolu diyerek basitleştirmeye, aşağılamaya çalıştılar. Sanki tekme tokat futbol oynuyormuşuz gibi bir algı yaratmaya çalıştılar. Galatasaray tüm bunlara cevabını UEFA Kupası ile verdi. Terim başarılıydı çünkü olmadık işler yapıyordu. Ezberden gitmiyordu.

2011-12 sezonunda göreve tekrar geldiğinde son saniyede Arda Turan transfer olup gitti. Yerine paldır küldür Riera transfer edildi. Aynı kalite değildi, aynı etki yoktu. Riera'dan bek üretti. Emre Çolak ve Engin Baytar gibi iç oyuncularını kanat gibi kullanmaya başladı. Ezbere gitmek istese kanat transferi isterdi vs.

Okan Buruk ile Fatih Terim aynı adamlar değiller. Ancak yaptıkları birbirine benziyor. Ezberden gitmiyor. Mevkilerle oynuyor, formasyonla oynuyor, öne geçiyor basmaya devam ediyor, geride durmuyor, rakip farketmeksizin hücum ediyor. Bunun dezavantajlarını da biliyor ve üstleniyor.

Okan Hoca eğer kariyerini yükselterek devam etmek istiyorsa öncelikle teknik ekibini koruması ve bu kişilere ek olarak üst düzey en az bir isim daha katması gerek kulübesine. Terim'in yapamadığı tam olarak buydu. Müfit Erkasap ile yola devam etti, sonrasında eski tüfek oyuncularını yanına aldı. Ona bir şey katması gerekenler yerine ondan bir şey öğrenmeye çalışanlarla yol almak Terim'in kendisini güncellemesini engelledi. Okan Buruk umarım bu hataya düşmez. Yanına birilerini alması lazım. Biraz da sinir kontrolü konusunda destek alması gerekiyor. Bazen kendisini kaybedip çok acayip işlere girişiyor. Bu hareketler belki bizim topraklarda bir şekilde görülmüyor olabilir ancak el oğlunun topraklarında ceza üstüne ceza yersin. Bir gün gelecek bu hikaye bitecek, Okan Buruk yurtdışına gidecektir. Kendisini oraya hazırlaması lazım.

mourinho'yu cebinden çıkarır. dünkü maçı tudor zamanı kazandığımız 3-2 lik bursaspor maçına benzetiyorum. tudor'da orada cesur hamleler yapıp(gary rodriguez'i beke çekerek) maçı çevirmişti.

Dün kırmızı görünce dakikalar içinde Nelsson'u oyuna alır diye düşünüyordum. Gol yiyince de Berkan kadar Hoca'ya da kızdım açıkçası. O saatten sonra da cesur davranması gerekiyordu, öyle de davrandı. Tek savunmayla çizdi resmen Bülo ve avanesini.

Tebrikler Hocam

e hani futbol bilmezdi top bilmezdi
bi tek çalım bilirdi onu da ağzıyla atardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt