Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farklı sonuçlar almıyor sanki çoğunlukla aynı sonucu(Galibiyet) alıyor sanki renktaş.
Galibiyet alıyor tabiki çok güzel ama saha içinde inatla yaptığı yanlışların bedelini avrupada ödedik ödüyoruz ligte birazda şans yanımızda birazda rakipler çöp, hocanın oyununa saygım var keyif veriyor çok pozisyona giriyoruz vs ama bu oyunu oynamak için neler gerekli herkes biliyor senin takımın eksikse enazindan ona göre oyunu değiştir maç içinde yada en basiti hiç umudum kalmasada değişiklik olayını öğrense o bile etkileyecek maçları dünkü maçta 2.yari başında berkan ve jelerti değiştirse maç bu hale gelmezdi o yüzden 2 yıldır dediğim gibi bize ilk transfer hocanın ekibine olmalı yanındaki çöplerin hepsi kovulmali

Galibiyet alıyor tabiki çok güzel ama saha içinde inatla yaptığı yanlışların bedelini avrupada ödedik ödüyoruz ligte birazda şans yanımızda birazda rakipler çöp, hocanın oyununa saygım var keyif veriyor çok pozisyona giriyoruz vs ama bu oyunu oynamak için neler gerekli herkes biliyor senin takımın eksikse enazindan ona göre oyunu değiştir maç içinde yada en basiti hiç umudum kalmasada değişiklik olayını öğrense o bile etkileyecek maçları dünkü maçta 2.yari başında berkan ve jelerti değiştirse maç bu hale gelmezdi o yüzden 2 yıldır dediğim gibi bize ilk transfer hocanın ekibine olmalı yanındaki çöplerin hepsi kovulmali
bize bek ve ortasaha lazım; şu konuda eleştiririm hocayı ''Sen 20m harcayıp hala beklerde Kaan ve Berkan kullanıyorsun''.

bence futbol hakkında bilmediğiniz bir şeyler olabileceğini de düşünerek başlayabilirsiniz sorgulamaya.

yok ekibin hepsi kovulmalı bilmemne bu ne yaw

bence futbol hakkında bilmediğiniz bir şeyler olabileceğini de düşünerek başlayabilirsiniz sorgulamaya.

yok ekibin hepsi kovulmalı bilmemne bu ne yaw
Sorgulayacak kadar biliyorum futbolu ,kazanmak güzel ama kazanıyor olmak yanlışlar elestirilemez demek değildir, ekip zaten yok ben bunu kaç yıldır söylüyorum herseyiteknik direktör yapamaz iyi bir yardımcı ekip olsa değişiklik konusunda eminim faydası olurdu

Hocam bu şekilde devam edeceksek gerekli transferleri yaptır gerek 11 gerek yedek kulübesine

Sorgulayacak kadar biliyorum futbolu ,kazanmak güzel ama kazanıyor olmak yanlışlar elestirilemez demek değildir, ekip zaten yok ben bunu kaç yıldır söylüyorum herseyiteknik direktör yapamaz iyi bir yardımcı ekip olsa değişiklik konusunda eminim faydası olurdu
yardımcılarının da sayesinde bu kadar başarılıyız? yardımcılar bir tek değişiklik konusunda mı + yazabilir yani

enteresan fikirler

arkadaşlar savunma konusunu filan eleştirin ama bazı şeyler size adamın yaptıklarından dolayı kolay geldiği için bu kadar rahat sallıyorsunuz unutmayın

1 sene önceye gidin ve deyinki 15. hafta trabzon maçında savunmamız berkan kaan apo e jelert olacak kanatlarda yunus nde de barış oynayacak ve bu takım 4 atıp 4 de kaıracak ne derdiniz

siz zannediyorsunuz ki barışın yunusun kaanın oyununda hocanın hiç katkısı yok

ayrıca 3 golü hoca yediriyor da 4 golü neden oyuncular sayesinde atmış oluyoruz biri anlatabilir mi

Tebrikler hoca saraya orta açmayı öğrettiğin yunusa da allah vergisi sol ayak verdiğin için

Okan Buruk. Canım Hocam! Bir kez daha ispat etti ki önüne prangalar koysalar yine fark etmez. Bir şekilde bu takımı zirvede tutar, bu takımı Şampiyon yapacak. Allah seni başımızdan eksik etmesin. 15 Maç, 13 Galibiyet ve 3 taneside Derbi maçı. Razıyız. 20241217_003341.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca kendini gelistirmeye devam ediyor ve bu yüzden basarili oluyor

Denemekten hic korkmuyor

Cesaretli oldugu icin sonuna kadar herseyi zorladigi icin de kazanmaya devam ediyoruz

Her maç yazmaktan yoruldum. Maç başı en az 2 gol yeme istatistiğimiz var. Elfsborgdan 3 ye,Kasımpaşadan 3 ye,Eyüpten 2 ye. 2 aydır bu böyle ve günden güne savunma performansı iyice kötüye gidiyor.

Daha kötüsü takımda gol yemek hastalık haline geldi

Tebrik ediyorum hıcam. Avrupa2sı olmayan ve 1 hafta full bu maça hazırlanan filozof Şenol'a karşı bir sürü eksiğe ve maçın ilk yarısında ki sürekli pres hatamızdan 2. yarıda vaz geçtiğin için. Sonrasında son dakikalarda yaptığım hamleler ve takımı aktif dinlenmeye alarak son dakika da fiş nasıl çekilir gösterdiğin için.

Başlıyoruz beyler sinerji ..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-17-18-19-11-481_com.twitter.android-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-17-18-19-11-481_com.twitter.android-edit.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 13
Dominant bir performans, Fatih hoca ile 11/12 ve 12/13 dönemi dahi böyle değil idik. Okan hoca çıtayı farklı seviyeye çıkarttı lig için. Riskli oyunu tercih ediyor ama kazanıyor. UEFA'da da yavaş yavaş toparlıyoruz 3'lü sistem ile. Okan hoca ve Galatasaray birlikte ilerliyor, ivme kazanıyor bu bağ devam etmeli.

Şenol Güneş'e karşı karnesi çok kötüydü, 9 maç 1 galibiyet. Şenol'un da dünkü oyunu fb maçından daha çok bize hazırlandığını gösterdi. Okan'a, şampiyona karşı ayrı çalışmış. Yaşlı t.adamların gençlere karşı ayrı bir hırsı oluyor. Önemli oyuncularımız eksik, yorgun olmamıza rağmen 3 puanı almayı becerdi. 2-1 yaptığımızda maçı bitirebilirdik fakat yine klasik kırılma anlarında kıramadık rakibi.

Şu maçın da intikamını aldı, elini bir tarafına sokarsın artık filozof.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt