Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.973
- 95.044
- 4.978
farklı sonuçlar almıyor sanki çoğunlukla aynı sonucu(Galibiyet) alıyor sanki renktaş.inatla aynı hataları yaparak farklı sonuçlar alamazsın/bekleyemezsin hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
farklı sonuçlar almıyor sanki çoğunlukla aynı sonucu(Galibiyet) alıyor sanki renktaş.inatla aynı hataları yaparak farklı sonuçlar alamazsın/bekleyemezsin hocam.
inanılmaz yafarklı sonuçlar almıyor sanki çoğunlukla aynı sonucu(Galibiyet) alıyor sanki renktaş.
Galibiyet alıyor tabiki çok güzel ama saha içinde inatla yaptığı yanlışların bedelini avrupada ödedik ödüyoruz ligte birazda şans yanımızda birazda rakipler çöp, hocanın oyununa saygım var keyif veriyor çok pozisyona giriyoruz vs ama bu oyunu oynamak için neler gerekli herkes biliyor senin takımın eksikse enazindan ona göre oyunu değiştir maç içinde yada en basiti hiç umudum kalmasada değişiklik olayını öğrense o bile etkileyecek maçları dünkü maçta 2.yari başında berkan ve jelerti değiştirse maç bu hale gelmezdi o yüzden 2 yıldır dediğim gibi bize ilk transfer hocanın ekibine olmalı yanındaki çöplerin hepsi kovulmalifarklı sonuçlar almıyor sanki çoğunlukla aynı sonucu(Galibiyet) alıyor sanki renktaş.
bize bek ve ortasaha lazım; şu konuda eleştiririm hocayı ''Sen 20m harcayıp hala beklerde Kaan ve Berkan kullanıyorsun''.Galibiyet alıyor tabiki çok güzel ama saha içinde inatla yaptığı yanlışların bedelini avrupada ödedik ödüyoruz ligte birazda şans yanımızda birazda rakipler çöp, hocanın oyununa saygım var keyif veriyor çok pozisyona giriyoruz vs ama bu oyunu oynamak için neler gerekli herkes biliyor senin takımın eksikse enazindan ona göre oyunu değiştir maç içinde yada en basiti hiç umudum kalmasada değişiklik olayını öğrense o bile etkileyecek maçları dünkü maçta 2.yari başında berkan ve jelerti değiştirse maç bu hale gelmezdi o yüzden 2 yıldır dediğim gibi bize ilk transfer hocanın ekibine olmalı yanındaki çöplerin hepsi kovulmali
bence futbol hakkında bilmediğiniz bir şeyler olabileceğini de düşünerek başlayabilirsiniz sorgulamaya.Galibiyet alıyor tabiki çok güzel ama saha içinde inatla yaptığı yanlışların bedelini avrupada ödedik ödüyoruz ligte birazda şans yanımızda birazda rakipler çöp, hocanın oyununa saygım var keyif veriyor çok pozisyona giriyoruz vs ama bu oyunu oynamak için neler gerekli herkes biliyor senin takımın eksikse enazindan ona göre oyunu değiştir maç içinde yada en basiti hiç umudum kalmasada değişiklik olayını öğrense o bile etkileyecek maçları dünkü maçta 2.yari başında berkan ve jelerti değiştirse maç bu hale gelmezdi o yüzden 2 yıldır dediğim gibi bize ilk transfer hocanın ekibine olmalı yanındaki çöplerin hepsi kovulmali
Sorgulayacak kadar biliyorum futbolu ,kazanmak güzel ama kazanıyor olmak yanlışlar elestirilemez demek değildir, ekip zaten yok ben bunu kaç yıldır söylüyorum herseyiteknik direktör yapamaz iyi bir yardımcı ekip olsa değişiklik konusunda eminim faydası olurdubence futbol hakkında bilmediğiniz bir şeyler olabileceğini de düşünerek başlayabilirsiniz sorgulamaya.
yok ekibin hepsi kovulmalı bilmemne bu ne yaw
yardımcılarının da sayesinde bu kadar başarılıyız? yardımcılar bir tek değişiklik konusunda mı + yazabilir yaniSorgulayacak kadar biliyorum futbolu ,kazanmak güzel ama kazanıyor olmak yanlışlar elestirilemez demek değildir, ekip zaten yok ben bunu kaç yıldır söylüyorum herseyiteknik direktör yapamaz iyi bir yardımcı ekip olsa değişiklik konusunda eminim faydası olurdu