- 26 Kasım 2012
- 179.259
- 241.404
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maça Acur, Candaş Tolga ve biri daha gelmiş.
Ne biliyim ünlüler ne derse sırıta sırıta büyümüş 1 yancıya benziorOçunla eski ahblar da bu candaş mı ne nerden çıktı acaba
Eskiden bilinen bi herifmiydi
eskiden bilinmesi zor 79 dogumlu 2010dan sonra sanırım bu kafa dergisi çıktıktan sonra birazda cem yılmazın abisinin gazlamasıyla filan parladıOçunla eski ahblar da bu candaş mı ne nerden çıktı acaba
Eskiden bilinen bi herifmiydi
Yabancı olsa heykeli ne zaman dikilecek diye yangın yapılırdı. Kıymetini bilelim
Ligde lidersin, Avrupa'da namağlupsun usta?Koruyun bunu koruyun. Değişiklik yapmayı bilmeyen herif. Şu kafa yapısı nedeniyle kaç puan kaybettik.
Takım sayesinde kazandı. Yoksa tüm maçları kaybederdi usta.
Usta lig aşamasında namağlup gidiyor. Hem yerelde, hem Avrupa'da namağlup tek takım Galatasaray.Bu arada namaglup sözünü yanlis buluyorum.
2 young boys 1 besiktas maglubiyetimiz var
Yani 16 G 5B 3M ile ilerliyor
Her TD hata yapıyor,benimden eleştirdiğim yönleri var ama senin bu yorumun bana göre hakkaniyetli bir tespit değil.Genel olarak ben hocadan razıyım.Takım sayesinde kazandı. Yoksa tüm maçları kaybederdi usta.
Neden sürekli rakibin kaçırdığı pozisyonları yazıp bizimkileri es geçiyorsunuz?Ts maçı draguşun şutunu apo çok ekstra bir şekilde havada yakalamasa 3-4 yeniliyorduk, fb maçı en nesri bomboş atsa son dakikalarda emin olun maç 3-3 e gelirdi, içeride bjk semihle ilk dakikalarda golü bulsa çok zorlanırdık, tottenham maçı son anda aşırtmayla 3-3 olacaktı, elfsborg biraz daha uzatma olsa neredeyse veriyorduk maçı, az alkmaar maçın başında 3-0 yapabilirdi, bodrum direkten döndü yırttık, hatay son dakika, paok maçı ilk yarının bitişinde az daha geriye düşüyorduk maç bambaşka yere gidebilirdi, alanya maçı son anlarda gidiyordu, samsun maçı yine öyle biraz daha süre olsaydı sıkıntıydı
Hocam ben zaten demişim bizim de oldu şanssızlığımız diye, ama koca bir sezonun ilk yarısında bu kadar fazla sayıda maçta bu kadar zorlanmıyorduk biz geçtiğimiz sezonlarda. Ayrıca ortamı görüyorsunuz biz zaten mükemmele yakın olmalıyız o yüzden bizim pozisyonlara girmedim. Ben rakiplerden bahsediyorum. Bu kadar rahat gelmemeli rakipler bizim kaleye. Şu an skorları aldığımız için size öyle geliyor olabilir ama durum bu yani saçma varsayım değil bunlar. Ha bir de burası forum herkes kendi fikrini söyler öyle beğenmediğiniz/katılmadığınız yorumlar olursa (ki elbette olabilir) bence böyle değil şöyle şöyle diye anlatılır karşılıklı konuşuyoruz şurada zaten maksat takımımızın iyi olması fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ben takımımız adına gördüğüm endişelerimi dile getirdim siz de dersiniz ki katılmıyorum size şundan veya bundan dolayı ya da konuşmak, benim yorumlarımı görmek istemezseniz engellersiniz geçersiniz. Böyle yapma yavlı falan tuhaf ve garip bir üslubun anlamı yok kaç yaşında adamlarız. Ha yok siz diyorsanız burası belli bir kaç kişinin tekelinde olan bir forumdur onun dışında kimse farklı yorum yapamaz o zaman silin kardeşim benim üyeliğimi modlara söylüyorum bunu.Neden sürekli rakibin kaçırdığı pozisyonları yazıp bizimkileri es geçiyorsunuz?
yazdığın çoğu maçta bizim 5 katı pozisyonumuz var. tottenhamlı adam orta sahadan atamamış e bizimkiler attı mı kale dibinden 20 tane? neden o pozisyona takılıyoruz?
nesyri atsa son dklarda 3-3 olurmuş hem de kesinmiş yapma yaw?
saçma sapan varsayımlar, özür dileriz yaw bu maçlarda 50 gol kaçırıp tek farkla yendiğimiz için.