Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oçunla eski ahblar da bu candaş mı ne nerden çıktı acaba
Eskiden bilinen bi herifmiydi
eskiden bilinmesi zor 79 dogumlu 2010dan sonra sanırım bu kafa dergisi çıktıktan sonra birazda cem yılmazın abisinin gazlamasıyla filan parladı
yaptıgı işler medyada tuttu
ama bu herifle ilgilide çok ciddi eleştiriler vardı yani kendisini tarıkatlar parlattı vs diye
misal bizim erden baskanlada arkadaş bu herif

Adam 3 sene üstüste şampiyon olacak. Hâlen laf atılıyor. Antuya gitmenin zamanın gelmiş.

ilginç bir adam.

maçın orasında kendisini eleştirmemiz için bolca fırsat veriyor ama sonunda mutlu oluyoruz.

Arkadaşlar her eleştiriyi kötü niyetli zannetmeyin. Ben de çok severim Okan hocayı çok başarılı olsun isterim. Ama daha önce de yazdım bir seviye var ve şu an onu aşamıyor bunu görün artık. Şimdi bu seneki bütün maçları gözünüzün önüne getirin.

Ts maçı draguşun şutunu apo çok ekstra bir şekilde havada yakalamasa 3-4 yeniliyorduk, fb maçı en nesri bomboş atsa son dakikalarda emin olun maç 3-3 e gelirdi, içeride bjk semihle ilk dakikalarda golü bulsa çok zorlanırdık, tottenham maçı son anda aşırtmayla 3-3 olacaktı, elfsborg biraz daha uzatma olsa neredeyse veriyorduk maçı, az alkmaar maçın başında 3-0 yapabilirdi, bodrum direkten döndü yırttık, hatay son dakika, paok maçı ilk yarının bitişinde az daha geriye düşüyorduk maç bambaşka yere gidebilirdi, alanya maçı son anlarda gidiyordu, samsun maçı yine öyle biraz daha süre olsaydı sıkıntıydı ve daha öne geçip skoru tutamadığımız kasımpaşa eyüp rigas malmö maçlarını saymıyorum bakın. Bu sene rahat izlediğimiz ads, rize, antep maçlarını hatırlıyorum ben bir de tottenham (skor tatmin edici olmasa da oyun muazzamdı)

Doğruyu kabul edelim biraz şans da yanımızda olduğu için şimdilik skorları alıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz. Ama bir sorun var bunu hepimiz hissediyoruz biliyoruz. Ha bizim de şanssızlığımız oldu doğru çok kaçırıyoruz sakatlıklar hakem kararları vs. ama bu kadroya bu oyun iyi değil. Bir yerde patlayacak gibi oynuyoruz da hayırlısı bakalım. Bakın geçen senelerde de biz coşkulu oynuyorduk ama bu kadar yani 3/4-0 dan maç verecekmiş hissiyatı da hiç olmuyordu. Transfer mransfer ya da ne bileyim biraz daha oyun planının oturtulması falan birşeyler olur da kazasız belasız bitiririz bu sezonu umarım.

Mithat olaya farklı bakıyoruz işte.
Kimse keyfine göre eleştirmiyor.

Eleştirdik(ama ağır ama soft) diye mutlu da olmuyoruz.
60 dakika berkanın çırpınışını izledi önlem almadı. Şu haftaya kadar trabzon adına ligin en kötüsü visca bildiğin yamal oldu başımıza.

Skoru tutamıyor takım, eksiklik falan da demeyin bununla alakası da yok tam kadroyken de aynıydı.
Verdiğimiz pozisyonları 2.lig kırmızı grup orta sıraları vermiyor emin ol. Bir şekilde direnç koyuyor, taraftarla aynı kafada nasıl olsa atarız.
Ligde şu zamana kadar attığın gollerde organize bir bilinç yok denecek kadar az. Çoğunlukla duran top golü üzerine gidiyor takım.
Bu bir noktadan sonra vasata alışmaya dönüyor. Önlem alınamayacak işler de değil, 2-3 td çıkıyor bazı şeylere çalışıyor seni kilitliyor herkes gibi izliyor.
Boey varmış gibi aynı standartta riskli oyun oynuyoruz. Yarın öbür gün mertens, osimhen belki de sara olmayacak yerleri dolmadığında yine aynı oyunu oynamaya kalkacağız sonu guardiolanın şu anki durumuna düşecek bu ülkede de kimse 10 maçta 1 galibiyet alana adama sabredelim demez. Hepiniz o gün rekorları unutacaksınız, bugün 1 eleştiriyorsak bugün yalarım hocamcı tayfa hocayı itin bir tarafına sokacak oradan almaya çalışacağız.

Bu filmi daha önce gördük çünkü.
Terimle yaşadık. Her başlıkta bahane üretip 2 sene üst üste şampiyon olmuş hocayı eleştiriyorsunuz denildi, bugün olduğu gibi primat iması hakaretinin daha ağırını küfür bile de yedik.
Bunlar yeni olmuyor, ne oldu işler iyi giderken dalgasını geçen adamlar işler bir kere boka sardığında terim düşmanı oldu önden koşa koşa gitti. Arkayı dönüp baktığımızda utanmadan da siz terimi savundunuz diye de aynı adamlardan uydurma havadisler de yedik.

Aynı süreçten geçiyoruz aynı son olmasın istiyoruz bunun anlaşılmayacak bir tarafı da yok.
Terim de gol yiyene kadar izlerdi okan da aynısını yapıyor.
Aynı çizgide gidiyoruz, en kritik dönemde en kritik adamları kaybedersin vediğimiz pozisyonları cömertce harcayan herifler değerlendirir 2 haftada fenerin gerisine düşersin burası o gün yangın yeri olur.

Ts maçı draguşun şutunu apo çok ekstra bir şekilde havada yakalamasa 3-4 yeniliyorduk, fb maçı en nesri bomboş atsa son dakikalarda emin olun maç 3-3 e gelirdi, içeride bjk semihle ilk dakikalarda golü bulsa çok zorlanırdık, tottenham maçı son anda aşırtmayla 3-3 olacaktı, elfsborg biraz daha uzatma olsa neredeyse veriyorduk maçı, az alkmaar maçın başında 3-0 yapabilirdi, bodrum direkten döndü yırttık, hatay son dakika, paok maçı ilk yarının bitişinde az daha geriye düşüyorduk maç bambaşka yere gidebilirdi, alanya maçı son anlarda gidiyordu, samsun maçı yine öyle biraz daha süre olsaydı sıkıntıydı
Neden sürekli rakibin kaçırdığı pozisyonları yazıp bizimkileri es geçiyorsunuz?

yazdığın çoğu maçta bizim 5 katı pozisyonumuz var. tottenhamlı adam orta sahadan atamamış e bizimkiler attı mı kale dibinden 20 tane? neden o pozisyona takılıyoruz?

nesyri atsa son dklarda 3-3 olurmuş hem de kesinmiş yapma yaw?

saçma sapan varsayımlar, özür dileriz yaw bu maçlarda 50 gol kaçırıp tek farkla yendiğimiz için.

Son düzenleme:
Yerinde Terim olsa muhtemelen şikecilere 2 şampiyonluk kaptırırdık. Konsantrasyonunu bozmuyor. Ligin geneline yayıyor. Beğendiğim taraftarı da var. Elindeki kadro ile bir şekilde galibiyete ulaşıyor yerel ligde.

Karşıdaki şerefsiz yapının saldırılarına karşı iyi direniyor. Yabancı td olsa bunalır bu durumdan.

Transfer ve sistem konusunda başarılı olsa yapıyı yıkacak. Ama o işleri beceremiyor. Keşke o işlerden anlayan birileri olsa yanında. Geçici çözümlere gidiyor. Mesela Dybala’yı niye istiyor? Senin ihtiyacın Dybala mı şimdi? Oraya giden para diğer transferlerden kısılıyor. Kalıcı bir şeyler üretmiyor şu anda. Onun için Avrupa seviyesinde bir beklentiye girmemek lazım. Avrupa’da Osimhen’in, Dybala’n var diye başarılı olamazsın. Ligi götürsün yeter. Bizim için gerçekçi hedef yerel lig.

Neden sürekli rakibin kaçırdığı pozisyonları yazıp bizimkileri es geçiyorsunuz?

yazdığın çoğu maçta bizim 5 katı pozisyonumuz var. tottenhamlı adam orta sahadan atamamış e bizimkiler attı mı kale dibinden 20 tane? neden o pozisyona takılıyoruz?

nesyri atsa son dklarda 3-3 olurmuş hem de kesinmiş yapma yaw?

saçma sapan varsayımlar, özür dileriz yaw bu maçlarda 50 gol kaçırıp tek farkla yendiğimiz için.
Hocam ben zaten demişim bizim de oldu şanssızlığımız diye, ama koca bir sezonun ilk yarısında bu kadar fazla sayıda maçta bu kadar zorlanmıyorduk biz geçtiğimiz sezonlarda. Ayrıca ortamı görüyorsunuz biz zaten mükemmele yakın olmalıyız o yüzden bizim pozisyonlara girmedim. Ben rakiplerden bahsediyorum. Bu kadar rahat gelmemeli rakipler bizim kaleye. Şu an skorları aldığımız için size öyle geliyor olabilir ama durum bu yani saçma varsayım değil bunlar. Ha bir de burası forum herkes kendi fikrini söyler öyle beğenmediğiniz/katılmadığınız yorumlar olursa (ki elbette olabilir) bence böyle değil şöyle şöyle diye anlatılır karşılıklı konuşuyoruz şurada zaten maksat takımımızın iyi olması fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ben takımımız adına gördüğüm endişelerimi dile getirdim siz de dersiniz ki katılmıyorum size şundan veya bundan dolayı ya da konuşmak, benim yorumlarımı görmek istemezseniz engellersiniz geçersiniz. Böyle yapma yavlı falan tuhaf ve garip bir üslubun anlamı yok kaç yaşında adamlarız. Ha yok siz diyorsanız burası belli bir kaç kişinin tekelinde olan bir forumdur onun dışında kimse farklı yorum yapamaz o zaman silin kardeşim benim üyeliğimi modlara söylüyorum bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt