- 2 Nisan 2012
- 40.247
- 19.892
- 2.548
Allah'ın izniyle bugün yeni bir rekoru daha kıracaksın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahat maç kazanmayı unuttuk, kaç hafta oldu böyle?Cimbom 3lü ile güçlü
H.C
bu sözümü neden unuttun sn Buruk
jölert ve berkanla 4lü müdafa oynuyorsun, bizi öfkelendiriyorsun ?
malmöde ortayı 3ledin misal, burda da neden düşünmedin ? hm ?
böyle ittire kaktıra nereye kadar yaw. ltf doğru kararlarla sezonu continue ettirelim
10 katı kadro kalitesine rağmen 3 pas yapamıyor her top ileri dikiliyor sonra övmemizi bekliyorlar.Rezaletiz.Rahat maç kazanmayı unuttuk, kaç hafta oldu böyle?
10 katı kadro kalitesine rağmen 3 pas yapamıyor her top ileri dikiliyor sonra övmemizi bekliyorlar.Rezaletiz.
Şampiyonluk gitti önümüze bakalımGit gide umudumu kaybediyorum, konsantrasyon konusunda çok büyük eksiklikleri var ki öğrenilmesi çok zor bu iş.
Lig başarıları ile kendini sınırlıyorsan bugün için de yarın içinde senin gibiler için gayet yeterli olabilir.Şampiyonluk gitti önümüze bakalım
benim gibiler kimmişLig başarıları ile kendini sınırlıyorsan bugün için de yarın içinde senin gibiler için gayet yeterli olabilir.
Ama hedefin yine bir avrupa kupası ise, ki gelişimi için hep umudum vardı, onu kaybettiğimi söylüyorum git gide, eksikleri giderilmesi zor olan konular demeye getirmiştim eğer sözümü açacak olursam.
Ligde ki başarısını yeterli görüp, en ufak eleştiriye, şampiyonluk gitti gibi bir tepki veren ve düşünen herkes.benim gibiler kimmiş
Cimbom 3lü ile güçlü
H.C
bu sözümü neden unuttun sn Buruk