Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'ın izniyle bugün yeni bir rekoru daha kıracaksın...

Biz ne zaman takımda ciddiyet görücez bu defans hali bu taktiğin hali ne.Oyun kuramayan Galatasaray mı olur?

Cimbom 3lü ile güçlü

H.C

bu sözümü neden unuttun sn Buruk
jölert ve berkanla 4lü müdafa oynuyorsun, bizi öfkelendiriyorsun ?
malmöde ortayı 3ledin misal, burda da neden düşünmedin ? hm ?
böyle ittire kaktıra nereye kadar yaw. ltf doğru kararlarla sezonu continue ettirelim
Rahat maç kazanmayı unuttuk, kaç hafta oldu böyle?

Kaan ve Jacobs bekleriyle nasıl atağa çıkacağız acaba ilginç. Tamamen bireysel becerilerle maç kazanıyoruz hocalık gram bişey yok. Kaç maçtır Saranın başına adam dikip bizi direkt kilitliyor takımlar bari ona bir çözüm üretse.

3lü oynucaz diye ne davidson stoper olabiliyor ne abdulkerim kanatlar bomboş her gelen pozisyon. Bu sevdadan vazgeçelim. 3 lü oynamak için danfiris gibi kanadı komple kapatan bekler lazım, bizim elimizde 1 tane bek yok

Şampiyonluk gitti önümüze bakalım
Lig başarıları ile kendini sınırlıyorsan bugün için de yarın içinde senin gibiler için gayet yeterli olabilir.

Ama hedefin yine bir avrupa kupası ise, ki gelişimi için hep umudum vardı, onu kaybettiğimi söylüyorum git gide, eksikleri giderilmesi zor olan konular demeye getirmiştim eğer sözümü açacak olursam.

Lig başarıları ile kendini sınırlıyorsan bugün için de yarın içinde senin gibiler için gayet yeterli olabilir.

Ama hedefin yine bir avrupa kupası ise, ki gelişimi için hep umudum vardı, onu kaybettiğimi söylüyorum git gide, eksikleri giderilmesi zor olan konular demeye getirmiştim eğer sözümü açacak olursam.
benim gibiler kimmiş

Hocam sorması ayıptır biz neden hep uzun topla oynuyoruz Kayseri'ye karşı? VO'miz var amenna ama zorlamaya gerek var mı bu kadar. Döneni süpürecek adamlarımız da formsuz üstelik. Gerçi kim formda ki?

Mertens, Yunus gibi yerden çok etkili adamlar var neden Hocam neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt