Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım ne zaman şanzımanı dağıtsa bir tekme de sen vurup uçurumdan aşağı yuvarlıyorsun. Bravo

Kimi bezdirdi Alper düne kadar

Bizim kaçırdığımız bir şey mi var

Anadolu takımlarını rakip olarak görüyorsak bir lafım yok

Bir totnım maçı var işte konuşabileceğimiz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avrupa maçlarında zaten genel olarak vasat oynuyoruz , bu oyunla genel olarak ligde ve bir Tottenham ile Bayern maçlarında cok etkili olduk ama kendimizden zayıf rakiplere karşı olmamız gereken performansın epey altındayız.

Avrupa performansı iyi değil çünkü avrupa'da haddini bilerek oyun oynamıyor ve fiziksel olarak ezilecek bir ekip kurmuş.

İyi hoca olduğu suradan belli:

12-13 adamla rotasyonsuz neredeyse bu takımı daha dune kadar ucuruyordu ve rakiplerini bezdiriyordu. O anlayış ile bu kadar puan topladık asıl bunu inatla görmeyenler futbolla alakalarını derhal kesmeli.
İyi hoca ama transfer yapmayı bilmiyor

Sayın Hocam hep savundum hep destekledim ama buraya kadar. CL'de elenme Bjk'den beş yeme. Golü olmayan takımdan 3 yeme, köy takımlarına Avrupada puan verme falan artık yeter. İstifa da bir hizmettir kusura bakma.

ben taktik değerlendirmemi maç önü yaptım zaten ama hocaya muhabir olsam tek bir soru sormak isterim

5 dk uzatma verip 8 dk uzatma oynatan hakeme maç sonu itiraz ederken hiç utanmadın mı

Maç sonu hakeme saati göstereceğine topun oyunda olduğu dakikalarda topun değerini bilmeyi öğret takıma hocam. Hiçbir takım öne geçtiği maçta böyle bir oyun anlayışıyla devam etmez, edemez. Hiçbir mantıklı açıklaması da yok şu durumun. Bir değil iki değil, takım öne geçtiği her maç hala saçma sapan arkayı boşaltıp beynini soyunma odasında bırakmış gibi dan dun hücuma çıkıyor. Kafayı mı yediniz siz arkadaş, üst üste 3 pas yapmayın diye yemin mi ettirdiler size

Ne maçı okuyor ne hakemi. Mis gibi 3 5 2'lik full presslik maçtı. Hakem hiçbir kolay faulü vermedi. 60 gibi de yorulan adamları değiştirirsin

Son 2 maçta berbat bir kenar yönetim ve hocalık örneği gösterdi, Hatay ve Kiev'e Torrent bile puan vermezdi, rezalet... Her transfer döneminde aynı şeyi yapıyor, takımı resmen acınası duruma getiriyor, yaptığı transferlerde de bir numara olmuyor genelde. Bir an önce kapansın şu transfer dönemi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt