Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig için İsmail Kartal'da 99 puan toplayabiliyor, sadece ligde elde ettiğimiz başarılara göre mi iyi hoca diyeceğiz. Daha fazlasını bekliyoruz, daha fazlası olamıyorsa bir yerden sonra da elbette sert eleştiri olacak. Mancini denenebilir tekrar.

Avrupa maçlarında zaten genel olarak vasat oynuyoruz , bu oyunla genel olarak ligde ve bir Tottenham ile Bayern maçlarında cok etkili olduk ama kendimizden zayıf rakiplere karşı olmamız gereken performansın epey altındayız.
Doğru ve objektif baktığın için teşekkürler

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bir de kusura bakmazsan 10 günlük arada bile bu takım kondisyon olarak nasıl bu kadar bitik olabiliyor acaba açıklayabilir misin. Kondisyon antrönörleriniz Bi gözden mi heçiraeniz. Ya da gözden geçirmeyin direkt istifa edin bir zahmet.

Bu takımın başında kendisi varken lig aşamasından direk yarı finale çıksak ne olacak. Bu adamın 2li eleminasyonda ztkda bile tur atlaması şüpheli. 3-1 öndeyiz hala oyunu soğutacak tek dokunuş yapmıyor torreira ortayı boşaltıp prese gidiyor

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşa'yı falan geçtim de Rigas ile şu maçta verilen puanlar bambaşka skandal

Hatalarından ders çıkarmayan,ısrarla bu hatalar üstüne giden senin gibi biri daha görmedim. Sizin kuracağınız kadronunda,yapacağınız planlamayada lanet olsun

Young boys, rfs, kiev, icerde sampiyonluk macinda 10 kisi fbye yenilme, 5-0lik bjk maci

bu rezaletleri yasattiktan sonra sampiyonlugu napayim ben

hamza‘yla da sampiyon olduk biz

defol git ulan defol

sen adaletsiz ne yaptığını bilmeyen bir adamsın.
şampiyonlukların içinde payın olmadığının en büyük kanıtı bu maç.icardi olmasaydı çoktan kovulurdun.ayyuka çıkıyor artık birşeyden anlamadığın.
hiçkimseye senin kadar olanaklar verilmedi.sol bek sağ bek alıyorsun eşek yüküyle para veriyoruz 3 maç sonra bunu beğenmedim alakasız adamı oynatacağım onun yerine onu kulübede çürüteceğim diyorsun.
ne taktiğin var ne adaletin var hep aynı adamları 90 dakika oynatıyorsun yedekteki adamları futboldan soğutuyorsun.
bütün oyuncuları suyu çıkarana kadar oynattığın için adamlar saçmalıyor sen de onları bir güzel taraftarın önüne atıyorsun.hiçbir yedek oyuncu sana saygı duymaz çünkü hocalık yapmıyorsun.
nelsson olsa ona suç atardın rezilliğin sebebi olarak ona da kalmadı bakalım şimdi suçu kime atacaksın.
yardımcıların birşeyden anlamaz boş boş izlerler.
hiçbir rezillikten ders almıyorsunuz bundan dolayı çünkü ders alacak bir kapasiteniz yok.
umarım en kısa sürede kurtuluruz.

Nelsson'un yaptığını doğru bulmasam da anlayabiliyorum. Yürümeye takati kalmamış adamlar 90 dk oynayacaksa kulübedekilere gerek yok. Kulübedekiler o kadar yetersizse niye transferlerine onay verdin.

Şok etkisi yaratacak birşey olmazsa bu takım 2.lik mücadelesi verir ligde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt