Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa liginde 6 maçta 1 gol atan takımdan 3 gol yedirdin
Puanı olmayan takıma ilk puanını kazandırdın

Hoca moca değilsin. İSTİFAAA

Şu da bir gerçek, rotasyonumuz zayıf yani bazı oyuncuları sürekli 3 günde bir maç oynatmanın bedelini ödüyor şuan. Bunda hem kendi hatalı hemde transferde su problemi görmeyen yönetim.
Çıkacak restini çekecek o zaman. Fırsat transferi yerine bana göre 3 adam sana göre 2 adam alsalardı bu rezil duruma düşmezdi. Ağızını açmadığı sürece sorumluluk ondadır.

Şu da bir gerçek, rotasyonumuz zayıf yani bazı oyuncuları sürekli 3 günde bir maç oynatmanın bedelini ödüyor şuan. Bunda hem kendi hatalı hemde transferde su problemi görmeyen yönetim.
Hocam U19 çıksa yine yenerdi bu takımı. Bu zeka* örneğini gösteren Okan bey. Yoran Okan bey

Toparlar. Takım da toparlar. Net 2-3 transfer gerekli o ayrı

Jenga gibi düşünelim aradan Icardi çıkınca kaba tabirle götümüzün üstüne oturduk.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Her şeyi geçtim

Yaa arkadaş bu nasıl bir kadro planlaması yapmak yaa

Haftalardır kötü oynayan Yunus veya Barış'tan birini yedek kulübesine alıp dinlendiremiyoruz

Yani bunu nasıl planladın arkadaş

Biri çıkıp sorsun şunu yaa

Hocalık bir durum varsa o da haftalardır bu ihaleyi yönetime bırakmamasıdır.

Bu takımdan en fazla bu kadar olurdu bence fazla bile şeyler başardı o yüzden hocaya tek kelime dahi etmeyeceğim.

Hocam U19 çıksa yine yenerdi bu takımı. Bu zeka* örneğini gösteren Okan bey. Yoran Okan bey
O kadar da değil sonuçta Avrupa maçına çıkıyoruz ama konuştukları gibi hedef final gibi şeylerin gerçekçi olmadığını şimdi umarım anlamışlardır

Bu gidişle gene Akhisar’ı çalıştırırsın, aynı hataları defalarca yapa yapa kendinden nefret ettireceksin Kerem Aktürkoğlu gibi.

Ne diye 4’lü oynatıyorsun kardeşim?? Kaan ısrarı nedir? Mertens bitik, Yunus sahada yok, bu ısrar niye niye niye??? Neden her seferinde herkes puan kaybedilecek maçı biliyor ve göz göre göre goller yeniyor.. Bu ne basiretsizlik kardeşşşşş.. İşlemeyen şeyleri gördüğünde neden diretiyorsun neden değiştirmiyorsun NEDEN?? Başlarım rekoruna da oynatacağın futbola da yeter lan..

Hocam rezil ettin bizi, Avrupa'daki fikstür avantajını elinin tersiyle ittin. Vasatın üstüne çıkamıyoruz malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt