Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi cıldıracagım

9 kisi oynuyoruz

tüm enerjiyi barış osimhen falan saglıyor takıma

torreira mertens hic bi katkıları yok

muslera kaleci degil zaten şuan

ama alternatif yok diye kesemıyoruz 9 kişi devam

Bilerek bizi ilk 8den etmiş ise bugün istifasını vermeli iş ahlakı olarak ahbab
Valla ben geçen senede demiştim geçen seneki takımın 3 kulvarı kaldırma şansı yok bu senede benzer hikaye Sara sakatlandığından beri takım iptal oldu boşa hayal kuruluyordu yönetimde zaten 13'nde transfer yapmayıp bunu gösterdi.

13'nde transfer yapıp Hatayspor maçını kazanıp geçsek muhtemelen bugün bambaşka senaryo olacaktı bence bir şeyleri değiştirecekse bugün değiştirir yoksa ligide verecez çünkü ligde bile yeterli rotasyon yok.

En az 6 transfer lazım diyordum bugün itibarıyla 7 oldu Berke Özer'i de almalıyız.

Sadece transferle olacak iş değil. Adamın oyun anlayışı vasat. Rakip sahamızda çok rahat paslasiyor sonra gol yiyoruz. Hiçbir önlem almıyor. Yani top rakipteyken onde takimca pres yapanazsak bu takım çok rahat sahasına getiriyor rakibi.

Yazık ya yenemedigimiz takimlara bak. Bu itlerin diline düşürüyor bizi

Her sezonun dinamikleri farklı, belki Nisanda şampiyon yapar bilemeyiz ki?
Mancini berbat bir adam, biz bugun yanlış şeyi eleştiriyoruz. Aldığımız her adam defolu. Hoca kadroya rağmen iyi puan topluyor fakat kötü transfer yapıyor. O zaman çözüm ne, iyi transfer yapan sportif direktör getireceksin bu kadar basit

Bu işleyen düzene çomak sokma işini Tudor'da yapmıştı. Sonu herkesin malumu. Hoca inadından vazgeç. Skriniar gelirse dön şu üçlüye.

İşleyen sistemi forma adaletsizliğiyle bozdu. Bizi de rezil ederek üzdü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mancini berbat bir adam, biz bugun yanlış şeyi eleştiriyoruz. Aldığımız her adam defolu. Hoca kadroya rağmen iyi puan topluyor fakat kötü transfer yapıyor. O zaman çözüm ne, iyi transfer yapan sportif direktör getireceksin bu kadar basit
Üstad, oyundan da memnun değilim ben, transferler başarısız tamam ama 4 haftadır oyun da çok kötü yani.

Problemin transferde ve futbolcularda oldugunu dusunen renkdaslar umarim artik gormustur asil sorunumuzu. Okan hoca iyi bir teknik adam degil. 70 milyonluk maas butceleriyle oynadigimiz oyun rezalet. 2.5 yildirda boyle malesef. Bu kepaze ligde futbolcu kalitesiyle aldigimiz sampiyonluklar goz boyadi. Sapkanin coktan dustugunu gorenlerimiz azikliktaydi. 2 gun gecmez polyannalar yazmaya baslar tekrar. Yol yakinken dogru kararlar almak lazim. Ama yonetimin boyle bir yetenegi oldugunu dusunmuyorum.

Şu da bir gerçek, rotasyonumuz zayıf yani bazı oyuncuları sürekli 3 günde bir maç oynatmanın bedelini ödüyor şuan. Bunda hem kendi hatalı hemde transferde su problemi görmeyen yönetim.
Talep edilmesi gereken sportif direktör ve iyi scouting ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt