Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad, oyundan da memnun değilim ben, transferler başarısız tamam ama 4 haftadır oyun da çok kötü yani.
Oyun oyuncularla oynanıyor 30 maçtır yunus barış ne kadar devam edecek? Kaan sağ bek, sara gitti dağıldın kadroda 1 tane alternatif oyuncu olmaz mı? Fenerde 25 tane iyi adam var

Bu arada kendisine kesinlikle transfer yaptırılmamalı ağır batıracak bizi sürekli karavan adam alıyoruz. Para kazandığımız adamlar hep Terim döneminden kalma. 10 milyon bütçe ile dünyada ortalama bir sağ bek bulamamak için ciddi futboldan uzak bir adam olman gerekir.

İnşAllah Arda avrupaya filan gitmez sezon sonu onu kaçırmayalım bari. Bu ciddiyetsiz okanla avrupa hayal.

Muslera'yı oynattın inat ettin sonuç bu oldu. Demirbayı kaanı apoyu da oynatmaya inat et onlar da böyle olacak. Bile bile lades

7 macta 14 gol yemek.nedir? Sorsan hep futbolcular suclu, hic aklina gelmiyormu sacma oyunumuz yüzünden futbolcular ilk yari bitmeden pilli bitiyor ondan sonra ne gol atabiliyoruz ne savunma yapmayi biliyoruz, bu gidisle ligide fenere verir. Yedek kalanlari hep.küstürdü, arkadas muslerayi kesmek icin daha ne olmali? Kendin aldirdigin oyunculari begenmiyorsun sonra ayni bölgeye transfer istiyorsun, hani bazen yöneticiler kiziyorya fm mi oynuyoruz da durmadan transfer bekleniyor diye, evet okan buruk resnen fm oynuyor, begenmedim siradaki gelsin diyor. Sampuyon olsak dahi sezon sonu yollar ayrilmali, bu kadar kisitli bilgisi olan hoca ile ancak sayif ligde sampiyon oluruz

kendi beceriksizliiğini örtmek için sürekli oyuncuları yuhlatmasıyla meşhurdur.2 senedir yapıyordu bu maçta barışa yaptı.

Bu takımın en büyük sorunu ne rotasyon ne de 11 kalitesi. Mevcut saçma oyun anlayışıyla momentumu yakaladığında 20 pozisyona da giriyorsun ama öne geçtiğin maçlarda da aynı saçmalığa devam edince delik deşik de oluyorsun. Önce şu saçma oyun inadından vazgeçmeli hoca. Yoksa 3 orta saha getirsen ne değişecek? Hoca yine 2 orta sahan ile dan dun takılacak

Ulan 13. Bitirdigimiz sezon bunlardan daha iyi takımlarla oynuyorduk avrupada. Gol yemiyorduk. Taylan Berkan cicaldau oynuyordu lan orta sahada.

GS i Avrupa'da vasatlastirdi iyice

3 lüyü neden bıraktık bi açıklasana ya bize.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takımın en büyük sorunu ne rotasyon ne de 11 kalitesi. Mevcut saçma oyun anlayışıyla momentumu yakaladığında 20 pozisyona da giriyorsun ama öne geçtiğin maçlarda da aynı saçmalığa devam edince delik deşik de oluyorsun. Önce şu saçma oyun inadından vazgeçmeli hoca. Yoksa 3 orta saha getirsen ne değişecek? Hoca yine 2 orta sahan ile dan dun takılacak
Bu herifin değişeceği filan yok. Yaptığı hatayı bile bilmiyordur. Fiziksel olarak takım yerlerde yürüyerek top oynuyoruz

Maçı okuyamayan bu herifi yönetim çekip hesap sormayacak mı kardeşim

Maçı okuyamayan bu herifi yönetim çekip hesap sormayacak mı kardeşim
Adamlar durmadan Sodan geliyor jakobs tek başına yardıma gelen yok. Yunus gelmiyor. Berkan niye çıktı hiç anlamadım bari oraya onu at yunusu çıkar mertensi çıkar.

Bizim kadar rakibe kolay pas yaptıran takım yok

Eyvaaaah, adam farkında değil bk gibi oynadığımızın.

Tek merak ettiğim konu. Gayet dominant oynarken işler iyi giderken hocam 3'lüyü neden bozdun da 4'lüye döndün. Barış- Osimhen ikilisini öne atıp kanat beklere Jacobs- Yunus'u koy gerekirse. Jelert'i oynat yapsın hata ama en azından o kanattan atak yaparsın Kaan geldi 4'lüye döndün gördüğün üzere takım düştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt