Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 mactir Baris'i cikarma rezaleti nedir? Sovuyorum hocam, caresiz birakiyorsun ya bizi biktirdin artik.

Şu da bir gerçek, rotasyonumuz zayıf yani bazı oyuncuları sürekli 3 günde bir maç oynatmanın bedelini ödüyor şuan. Bunda hem kendi hatalı hemde transferde su problemi görmeyen yönetim.
Yaz transfer sezonunda taraftarı azarlıyordu, şimdi görüyoruz ki takım 13 kişi üzerinde dönüyor.. bunun müsebbibi yönetim değil Okan’ın kendisi… gidin şu takımı bu takımı tutun diyordu…

Solumuz otoban oldu sadece seyrertin 3-2 oldu. Hala otoban olmaya devam etti yine seyrettin 3-3 oldu. Kafan nerede ??????

Hocalık bir durum varsa o da haftalardır bu ihaleyi yönetime bırakmamasıdır.

Bu takımdan en fazla bu kadar olurdu bence fazla bile şeyler başardı o yüzden hocaya tek kelime dahi etmeyeceğim.
iki beke 17 m verip de yönetime ihaleyi bırakamaz

İyi bir hocasın ama cesaretin yok. Musleradan, demirbaydan, mertensten ... tüm papazlardan korkuyorsun. Maç zora girince korkup pısıyorsun kenarda

Muslera-Kaan-Mertens sevdan kovulmana neden olacak. Mertens dururken Berkan’i cikartip orta sahayi iyice bosaltti herif aklimi yitirecem. Her mac en az 2
gol yer mi bi takim ya.
Ön alanda pres yapip kazanamadigimiz butun toplar kalemizde tehlike olusturuyo. Kalede kaleci olmadigi icin surekli gol yiyoruz. Hala izliyo kenardan on alan baskisi yapalim diye. Lan su takimi savunmaya oturt rakibi orta sahada karşılat bos alanlari kapatmamizi sagla hala on tarafta pres yaptiriyo aklimi kaciracam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4 lü Kaan sağ bek devam iyi böyle devam et

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocalık bir durum varsa o da haftalardır bu ihaleyi yönetime bırakmamasıdır.

Bu takımdan en fazla bu kadar olurdu bence fazla bile şeyler başardı o yüzden hocaya tek kelime dahi etmeyeceğim.
Değerli ahbabım, üçlü oynayarak akan oyun varken 4'lüye dönüp zorlamasını yönetime bağlayamayız ama bence.

Şu Okan'a verilen kadrolar transfer imkanlarına bak 1 de Lig'de ki rakiplere bak.Sallai'yi Jelert'i Kerem Demirbay'ı ben mi aldırdım?Nelsson'u hem sattırma hem de oynatma.Rfs'yi yenemedik gittin suçu İcardi'ye attın.Osimhen olsaydı yenerdik dedin.Şimdi de suçu Osimhen'e mi atacaksın?İcardi olsaydı yenerdik mi diyeceksin?

Yine bir transfer dönemi hocanın kafa yine sahada değil. Okan hoca istersen transfere sadece bölge ve özellik söyle gerisine hiç karışma. Hatay maçı da gösterdi işte bu takım 3'lü ile ritmini buluyor ve daha baskılı daha iyi oynuyor. Neden yine bu 4'lü ısrarı. Doğrularından bu kadar çabuk vazgeçerken bazı oyuncularda bu kadar çok ısrarının sebebi nedendir hocam? Boş yere neden kendi kredinden yiyorsun. Bu maçtan sonra Uefa hayalimiz falan desende havada kalır artık nasıl inanalım bu hayale? Takımı toparlayamazsan şampiyonlukta gider hocam. Sezon başı yaptığın hatalara geri döndün tekrar doğru yola gir.

Belli ki seninle bu takım avrupada ambarsaray olmaya devam edecek

Bir değil iki değil üç değil.

O kadar da para harcattın oyuncu aldırdın ama kadrosunda yabancı oyuncu olmayan takımdan 3 tane gol yedik

Bunun izahı var mı ?

Taaa bjk maçından bu yana gıcığım var sana galatasaray kupa finalinde 5 yiyemez ulan yiyemez

Gelen giden 3 atıyor ya akıl alacak gibi değil

Lig için İsmail Kartal'da 99 puan toplayabiliyor, sadece ligde elde ettiğimiz başarılara göre mi iyi hoca diyeceğiz. Daha fazlasını bekliyoruz, daha fazlası olamıyorsa bir yerden sonra da elbette sert eleştiri olacak. Mancini denenebilir tekrar.
Nisanda şampiyonluk verelim diye mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt