- 28 Temmuz 2011
- 8.535
- 1.549
- 1.438
2 mactir Baris'i cikarma rezaleti nedir? Sovuyorum hocam, caresiz birakiyorsun ya bizi biktirdin artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaz transfer sezonunda taraftarı azarlıyordu, şimdi görüyoruz ki takım 13 kişi üzerinde dönüyor.. bunun müsebbibi yönetim değil Okan’ın kendisi… gidin şu takımı bu takımı tutun diyordu…Şu da bir gerçek, rotasyonumuz zayıf yani bazı oyuncuları sürekli 3 günde bir maç oynatmanın bedelini ödüyor şuan. Bunda hem kendi hatalı hemde transferde su problemi görmeyen yönetim.
iki beke 17 m verip de yönetime ihaleyi bırakamazHocalık bir durum varsa o da haftalardır bu ihaleyi yönetime bırakmamasıdır.
Bu takımdan en fazla bu kadar olurdu bence fazla bile şeyler başardı o yüzden hocaya tek kelime dahi etmeyeceğim.
Değerli ahbabım, üçlü oynayarak akan oyun varken 4'lüye dönüp zorlamasını yönetime bağlayamayız ama bence.Hocalık bir durum varsa o da haftalardır bu ihaleyi yönetime bırakmamasıdır.
Bu takımdan en fazla bu kadar olurdu bence fazla bile şeyler başardı o yüzden hocaya tek kelime dahi etmeyeceğim.
Hoca bilerek yapıyor diye tahmin ediyorum Emerson haberleri dün boşa değildi yönetime direk mesajı veriyor dünün gelişini herkese gösteriyor.Değerli ahbabım, üçlü oynayarak akan oyun varken 4'lüye dönüp zorlamasını yönetime bağlayamayız ama bence.
Bilerek bizi ilk 8den etmiş ise bugün istifasını vermeli iş ahlakı olarak ahbabHoca bilerek yapıyor diye tahmin ediyorum Emerson haberleri dün boşa değil dünün gelişini herkese gösteriyor.
Nisanda şampiyonluk verelim diye miLig için İsmail Kartal'da 99 puan toplayabiliyor, sadece ligde elde ettiğimiz başarılara göre mi iyi hoca diyeceğiz. Daha fazlasını bekliyoruz, daha fazlası olamıyorsa bir yerden sonra da elbette sert eleştiri olacak. Mancini denenebilir tekrar.