Zeki Binici
Sarı Üye
- 10 Aralık 2012
- 916
- 686
- 1.083
başlıkta adının yanındaki Teknik Direktör ifadesi kaldırılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkacak restini çekecek o zaman. Fırsat transferi yerine bana göre 3 adam sana göre 2 adam alsalardı bu rezil duruma düşmezdi. Ağızını açmadığı sürece sorumluluk ondadır.Şu da bir gerçek, rotasyonumuz zayıf yani bazı oyuncuları sürekli 3 günde bir maç oynatmanın bedelini ödüyor şuan. Bunda hem kendi hatalı hemde transferde su problemi görmeyen yönetim.
Hocam U19 çıksa yine yenerdi bu takımı. Bu zeka* örneğini gösteren Okan bey. Yoran Okan beyŞu da bir gerçek, rotasyonumuz zayıf yani bazı oyuncuları sürekli 3 günde bir maç oynatmanın bedelini ödüyor şuan. Bunda hem kendi hatalı hemde transferde su problemi görmeyen yönetim.
O kadar da değil sonuçta Avrupa maçına çıkıyoruz ama konuştukları gibi hedef final gibi şeylerin gerçekçi olmadığını şimdi umarım anlamışlardırHocam U19 çıksa yine yenerdi bu takımı. Bu zeka* örneğini gösteren Okan bey. Yoran Okan bey
Var var ölümüne savunucuları buradaSparta Prag , Young Boys , Rivas , Malmö , Dinamo Kiev.. Söylenecek birşey kalmadı