Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3lü oynadığımız az ve elfsborg maçında da kanatlar panayıra döndü. Müthiş oynadığımız Totnım maçında bile Muslera'nın çıkışıyla berabere bitirecek seviyeye getirdik maçı.

Şu andaki düşüşün sebebi Osimhen ve Davinson'un form düşüşü ve Sara'nın yokluğu diyoruö. Kadro dar olduğu için aynı adamlar oynuyor ve yoruluyorlar. 3lü oynasak da çok bir şey değişmez diyorum. Konya maçına 3lü savunma yazdım bu arada ama yine de çok değişeceğini sanmıyom. Kulübeye takviye lazım ciddi anlamda

Ayni oyunculari kullandik ve oyuncular tükendiler fizik gücü olarak

Ya takviye gerekiyor ya da avrupa’yi salmak zorundayiz cünkü bu tükenmislik ligi etkileyebilir

Sistem’le taktik’le alakasi oldugunu düsünmüyorum,oyunculari dinlendirmek sart

Rotasyon icin de takviye sart

namümkün
hadi 3lüyü abartmış olalım, 4lüde kenarlar panayır yerine dönüyor. 3lü kafadan daha iyi.

olay sadece 3 lüde değil

taktiksel esneklikde

bir ara 343-352-4231 filan aynı maçda yaptık icardi sakatlanana kadar

rakipde ne yapacağını bilemiyor ozaman

yine bu garabet sistemine geçti
yine garabet maçlar izliyoruz

ama o taktiksel değişikliklerin sebebi taktik değilmiş
icardiyi nasıl oynatırımmış

trajikomik hocalık ya

endişe verici ve korkunç bir cahillikle cebelleşiyoruz

3lü oynadığımız az ve elfsborg maçında da kanatlar panayıra döndü. Müthiş oynadığımız Totnım maçında bile Muslera'nın çıkışıyla berabere bitirecek seviyeye getirdik maçı.

Şu andaki düşüşün sebebi Osimhen ve Davinson'un form düşüşü ve Sara'nın yokluğu diyoruö. Kadro dar olduğu için aynı adamlar oynuyor ve yoruluyorlar. 3lü oynasak da çok bir şey değişmez diyorum. Konya maçına 3lü savunma yazdım bu arada ama yine de çok değişeceğini sanmıyom. Kulübeye takviye lazım ciddi anlamda
Katılmıyore, Sanchez aşırı sakar bir adam 4 lü de set oyununda defoları ortaya çıkıyor performans düşüklüğü falan yok. 3 lü de orta saha civarlarında basıyordu atletikliğinden faydalanıyorduk ortada 1 adam fazla gibi oluyorduk, arkasında süpürücü Kaan ve Abdül oluyordu genelde. Yunus ve Barışta set oyununda çok zayıflar ayaklarına gelen top ölüyor. Ek olarak 3’lü oynadığımızda Osimhen çok boş alan buluyor önde. Şu an pozisyon kaçırdığı için eleştiriliyor çok normal ama bu pozisyonlara girmek için aşırı efor sarfettiğini normal bir forvet gelince göreceksiniz bence. Bizim şu anki takım kaos ve pres futboluna uygun set oyununa değil, Mike tysona gücünü 12 raunda yay demek gibi bişey çok sıradanlaşıyoruz bu şekilde.

En büyük sıkıntılardan biri "Benim oyunu bu ben büyük takımım bunu oynarım" kafası ile hiç rakibe hazırlanmamak bence..

Bugün elin ukraynalısı seni çözmüş, Mertens, Yunus ve Oshimene yakın markaj durdular ve bastılar, top Torreria ve Berkana geldiğinde sadece pozisyon aldılar zaten oyun kuramazlar diye..

Bizim tek taktik üçüncü alanda bascam sürekli atak yapıcam rakip analiz manaliz hak götüre. Hergün makarna yenmez miden bulanır.

Rakibine göre skora göre aksiyon alman lazım.

Bizim aksiyon gol yedikten sonra anca.

pfff... sıkıcı bür gün.

Rakip takımlar bizim aşil tendonumuzu buldu. İlerideki santrafora uzun oyna seken topları yakalayıp pozisyona gir. Son 3-4 maçımızda rakipler bunu deneyip başarılı oldu.

Katılmıyore, Sanchez aşırı sakar bir adam 4 lü de set oyununda defoları ortaya çıkıyor performans düşüklüğü falan yok. 3 lü de orta saha civarlarında basıyordu atletikliğinden faydalanıyorduk ortada 1 adam fazla gibi oluyorduk, arkasında süpürücü Kaan ve Abdül oluyordu genelde. Yunus ve Barışta set oyununda çok zayıflar ayaklarına gelen top ölüyor. Ek olarak 3’lü oynadığımızda Osimhen çok boş alan buluyor önde. Şu an pozisyon kaçırdığı için eleştiriliyor çok normal ama bu pozisyonlara girmek için aşırı efor sarfettiğini normal bir forvet gelince göreceksiniz bence. Bizim şu anki takım kaos ve pres futboluna uygun set oyununa değil, Mike tysona gücünü 12 raunda yay demek gibi bişey çok sıradanlaşıyoruz bu şekilde.
Göztepeli Romulo yürüye yürüye yanından geçiyor nasıl yok düşüş? Keza Kiev'in ilk golde de ağır kaldı bugün. Eskiden böyle işi yoktu.

Osimhen'in fazla efor sarf ettiğini biliyorum geçen sezon ilk 11imizde normal 1 forvet olduğu için (sakatlandıktan sonra Icardi'yi diyorum). Yine de bu kadar gol kaçmaz orasına katılmıyorum.

Ayrıca de facto 3lü oynuyoruz zaten. Kaan ileri gidemiyor ki. Oyun kurarken 3lü hattı net görüyorum

Bu arada kendisine kesinlikle transfer yaptırılmamalı ağır batıracak bizi sürekli karavan adam alıyoruz. Para kazandığımız adamlar hep Terim döneminden kalma. 10 milyon bütçe ile dünyada ortalama bir sağ bek bulamamak için ciddi futboldan uzak bir adam olman gerekir.
Çok doğru hoca iyi oyuncuları çok iyi oynatıyor ama iyi oyuncu aldırmıyor

Rotasyondan bu kadar korkması garip ve üzücü hatta kızdırıcı.
Jelert Gayet güzel oynadı pekala oynardı bu maç sağ bekte.
Son sırada takımla oynarken dahi klasik 11 den 2-3 adam değiştirmeye korkan hocam ne oldu sana bu sene.
Dakika 70 iki farklı öndesin doldur 3 tane dinç adamı çekil defansa sağlam dur açık verme.
Hayal kırıklığı ve faili sensin bu maçın yaktın yüreğimizi canın sağolsun ama çok üzdün bizi kötü moruk morinho bile rotasyon yapıyor korkmuyor be yaşından utan hocam

Barış ve Yunus bugün hiç kanat değiştirmedi. Bence Barış sol Yunus sağ kanat olmalı. Hoca İcardi sakatlığı sonrası hiç üçlü oynamadı galiba. Dönüş yapma vakti geldi.

Maç sonu açıklamalarindan maçı hiç analiz edemedigini düsunüyorum.
rakip pozisyon bulamadı, 3 şut cekti 3 u de gol oldu diyor.

5 kere gelse 5 i de gol olabilirdi. Xg, istatislikler falan en boktan takima puan vermissin istersen %97 topla oyna 50 xg yap neye yarar

1 Degil, 2 degil esnekligin yok b planin yokk

Benim en büyük rahatsızlıklarımdan birisi de, kendisinin döneminde gerek Cl gerek AL'de kaybetmememiz/elenmememiz gereken o kadar maç oynayıp her seferinde kaybedip/elenip sanki hiçbir şey olmamış gibi en ufak bir reaksiyon göstermemesidir. Sanki hazırlık maçı oynamışız gibi açıklamalar yapıyor. Yav bir tepki ver, bir umut aşıla... Her seferinde aynı ezberlenmiş, bir anlamı ve karşılığı olmayan açıklamalarla kendisine olan tepkiyi daha da arttırıyor.
Demek ki kendisinin durumdan rahatsızlığı yok, normal karşılıyor bu sonuçları, bu oyunu, bu bireysel performansları. Ben artık net öyle düşünüyorum.

Benim en büyük rahatsızlıklarımdan birisi de, kendisinin döneminde gerek Cl gerek AL'de kaybetmememiz/elenmememiz gereken o kadar maç oynayıp her seferinde kaybedip/elenip sanki hiçbir şey olmamış gibi en ufak bir reaksiyon göstermemesidir. Sanki hazırlık maçı oynamışız gibi açıklamalar yapıyor. Yav bir tepki ver, bir umut aşıla... Her seferinde aynı ezberlenmiş, bir anlamı ve karşılığı olmayan açıklamalarla kendisine olan tepkiyi daha da arttırıyor.
Demek ki kendisinin durumdan rahatsızlığı yok, normal karşılıyor bu sonuçları, bu oyunu, bu bireysel performansları. Ben artık net öyle düşünüyorum.
çünkü galatasaray'da tek sorun var hocaya göre rakibi küçümsemek. küçümsemesek tüm maçları tüm kupaları alırız.

onurum çok yumuşak eleştiriler yapıyorsun sen normalde içinden geçerdin takımın böyle durumlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt