- 27 Ocak 2010
- 132.007
- 97.040
- 5.488
onur tablosu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam daha teşhis koyamıyor tedavi edecek birde. Defans oyuncuları alacağız diyor. Ulan senin takım savunmanda sorun var. Kalecin kova. Bazen puan kayıplarının hayırlısı olur ama bu herifle Avrupa'da sürünmeye devam ederizyemişim davinsonla, osimhenle, icardiyle, torreirayla, zahayla 3.sınıf ligde yaptığı rekorları
avrupada köy takımları 2 senedir tokatlıyor bizi, tez zamanda bu kulupten defolup gittiğini görmek nasip olur inşallah
onur tablosu
devre arasında olduğumuz için ft gibi taraftardan ocak ayına kadar müsaade de isteyemiyorKucuk fatih diyecem ama fatih en azindan gencliginde daha net ve dogrucuydu yaslaninca tuhaflasti.
Kucuk fatih simdiden langir lungur yapiyor
Bunun yasli halini dusunemiyorum.
Yani aksamki mactan sonra transfer yapacaz falan demek buyuk bir rezillik ve bana gore sahtekarligin daniskasi
Kucuk buyukten ne gorurse onu yapar derler o yuzden kabahat aslinda senin degil buyugunun kabahati bu
Kivirtmayi ogretirsen kivirir.Durust olmayi ogretirsen durust olur.
kanatlara orta sahaya transfer gelmesin hiç bir şey toparlayamaz. yunus ve barış kanadı bitirdi bizi. gol gene yerdik belki bu süreçte ama çok daha fazlasını atardık. dün yedek kulübesi acınacak haldeydi. 1 tane adamın yok kenarda. yalın diye bi çocuk oturuyordu yanında 3 4 çocukla birlkte.Elestirilerin dozunu dogru ayarlamakta fayda var
Sonucta 2 senedir sampiyon
Bu sene de 6 puan fark atmis fbye
4-5 mactir tokezliyor sadece
Toparlar bence
Kadronun zayıf olması da Okan hocanın tercihi .kanatlara orta sahaya transfer gelmesin hiç bir şey toparlayamaz. yunus ve barış kanadı bitirdi bizi. gol gene yerdik belki bu süreçte ama çok daha fazlasını atardık. dün yedek kulübesi acınacak haldeydi. 1 tane adamın yok kenarda. yalın diye bi çocuk oturuyordu yanında 3 4 çocukla birlkte.
Ziyeş ile o imzalamadı, kontratı otomatik olarak uzadı.Kadronun zayıf olması da Okan hocanın tercihi .
Sene başında ziyesh ile sözleşme imzalayan o
Batsuayi aldıran o jelerti isteyip aldıran o .
Kanat oyuncusu fazla deyip oğuz aydını aldırmayan gene o .
Nelson ile anlaşamayan küstüren gene o yani takimi kuran kisi olduğu için bahanesi yok.
Gol geliyorum diye bağırıyor ben dahil herkes birbirine yazıyor gol yiyeceğiz diye spiker bile yayında söylüyor hocam 70 de değişiklik yapıyor.
kenarda adam yok kenarda. .d nellson sorunu da bence hoca kaynaklı değil. geçen yıl davinsonu oturtup nellsonu oynatan adam da bu. hatırlarsın davinsona sakatlığın ne zaman geçecek diyorlardı muhabirler maç sonu. sakat değilim hocaya sorun diyordu. davinson gibi bi adamı kenarda oturtmak da forma adaleti olduğunu belirler. bu sene bir şeyler değiştiyse tek taraflı değişmiştir. sorun da nellsonudur. ziyech konusu fiyasko. ama buda tek taraflı okan merkezli bi sorun değil. erden timur un aanlattığına göre 2m avro kasada bonservise verilecek para vardi diyor. ffpden kacmak için bosta oyuncuları tercih ettik diyor. önüne zaha, ziyech ismi gelse ve bonservis ödemeyeceksin dense herkes isterdi bu iki topcuyu. sözlesmesi de oto uzadı. jelert ise kesinlikle ilk tercih değildi. taraftar baskısıyla cl önelemesi diye gittik kucaklarına oturduk kopenhagın. okan ı elestireceğim tek transfer angelino herhalde. çok net katkı alabileceğimiz bir oyuncuydu üstelik osimhen in alınmasından sonra. tabi sağlıklı bi icardiyle birlikte.Kadronun zayıf olması da Okan hocanın tercihi .
Sene başında ziyesh ile sözleşme imzalayan o
Batsuayi aldıran o jelerti isteyip aldıran o .
Kanat oyuncusu fazla deyip oğuz aydını aldırmayan gene o .
Nelson ile anlaşamayan küstüren gene o yani takimi kuran kisi olduğu için bahanesi yok.
Gol geliyorum diye bağırıyor ben dahil herkes birbirine yazıyor gol yiyeceğiz diye spiker bile yayında söylüyor hocam 70 de değişiklik yapıyor.