Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yemişim davinsonla, osimhenle, icardiyle, torreirayla, zahayla 3.sınıf ligde yaptığı rekorları

avrupada köy takımları 2 senedir tokatlıyor bizi, tez zamanda bu kulupten defolup gittiğini görmek nasip olur inşallah
Adam daha teşhis koyamıyor tedavi edecek birde. Defans oyuncuları alacağız diyor. Ulan senin takım savunmanda sorun var. Kalecin kova. Bazen puan kayıplarının hayırlısı olur ama bu herifle Avrupa'da sürünmeye devam ederiz

Bizden sonra nereye gideceğini göreceğiz. Umarım tez zamanda gidersin. Şampiyon yapıp gitmeni isterim. Yolun açık olsun. Birdaha yollarımız birlesmesin

Daha pragmatist bi futbol anlayışına geçmeliyiz, tek kulvarda oynamıyoruz buna mecburuz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kucuk fatih diyecem ama fatih en azindan gencliginde daha net ve dogrucuydu yaslaninca tuhaflasti.

Kucuk fatih simdiden langir lungur yapiyor

Bunun yasli halini dusunemiyorum.

Yani aksamki mactan sonra transfer yapacaz falan demek buyuk bir rezillik ve bana gore sahtekarligin daniskasi

Kucuk buyukten ne gorurse onu yapar derler o yuzden kabahat aslinda senin degil buyugunun kabahati bu

Kivirtmayi ogretirsen kivirir.Durust olmayi ogretirsen durust olur.

Kucuk fatih diyecem ama fatih en azindan gencliginde daha net ve dogrucuydu yaslaninca tuhaflasti.

Kucuk fatih simdiden langir lungur yapiyor

Bunun yasli halini dusunemiyorum.

Yani aksamki mactan sonra transfer yapacaz falan demek buyuk bir rezillik ve bana gore sahtekarligin daniskasi

Kucuk buyukten ne gorurse onu yapar derler o yuzden kabahat aslinda senin degil buyugunun kabahati bu

Kivirtmayi ogretirsen kivirir.Durust olmayi ogretirsen durust olur.
devre arasında olduğumuz için ft gibi taraftardan ocak ayına kadar müsaade de isteyemiyor

Okan hoca 3-1 öne gecrikten sonra berkani cikarip jelerti alsan, jelerti sag beke koyup kaani torreianin yanina alsan olmuyor mu? Bir yasakmi var? Nedir senin derdin? Oyunu okuyamiyorsun ezbere degisiklikler 70 den önce yasak, yusuf demir iki hatali pas yapinca oyundan alan sen ama yunus macin icine edince 95 dk sahada kaliyor. Dalgami geciyorsun?

İşler iyi giderken taraftarımız şöyle iyi taraftarımız şöyle müthiş derken işler kötü gidince eleştiren tepki veren taraftarlara laf sokması hiç hoş değil.

Taraftara laf atan, taraftarı karşısına alan her teknik direktör er ya da geç kaybeder. Akıllı olsun. Milletin keyfinden laf etmiyor.

Elestirilerin dozunu dogru ayarlamakta fayda var

Sonucta 2 senedir sampiyon

Bu sene de 6 puan fark atmis fbye

4-5 mactir tokezliyor sadece

Toparlar bence
kanatlara orta sahaya transfer gelmesin hiç bir şey toparlayamaz. yunus ve barış kanadı bitirdi bizi. gol gene yerdik belki bu süreçte ama çok daha fazlasını atardık. dün yedek kulübesi acınacak haldeydi. 1 tane adamın yok kenarda. yalın diye bi çocuk oturuyordu yanında 3 4 çocukla birlkte.

kanatlara orta sahaya transfer gelmesin hiç bir şey toparlayamaz. yunus ve barış kanadı bitirdi bizi. gol gene yerdik belki bu süreçte ama çok daha fazlasını atardık. dün yedek kulübesi acınacak haldeydi. 1 tane adamın yok kenarda. yalın diye bi çocuk oturuyordu yanında 3 4 çocukla birlkte.
Kadronun zayıf olması da Okan hocanın tercihi .
Sene başında ziyesh ile sözleşme imzalayan o
Batsuayi aldıran o jelerti isteyip aldıran o .
Kanat oyuncusu fazla deyip oğuz aydını aldırmayan gene o .
Nelson ile anlaşamayan küstüren gene o yani takimi kuran kisi olduğu için bahanesi yok.
Gol geliyorum diye bağırıyor ben dahil herkes birbirine yazıyor gol yiyeceğiz diye spiker bile yayında söylüyor hocam 70 de değişiklik yapıyor.

Ortasaha transferi yaptırmaması son 3 maçın sebebi bence. Genel olarak defansif ağırlıklı ya da defans katkısı olan oyuncularda bitkinlik ve güçsüzlük mevcut.
3 lü 4 lü den ziyade çoğu topçunun pestili çıktı dar kadro ve oynatmak istediği oyun anlayışı ile. Dar kadrodan kastım yedekten giren ya da rotasyon yapabileceği oyuncuların yetersizliği. Günü bile kurtaramıyor girenler. Sara eksikliği bunu bağıra bağıra gösteriyor. Hala bu ortasaha aldırmama inadı devam ederse hem onun hem bizim için hiç olmayacak.

Nelson ile anlaşamayan küstüren gene o yani takimi kuran kisi olduğu için bahanesi yok.
Gol geliyorum diye bağırıyor ben dahil herkes birbirine yazıyor gol yiyeceğiz diye spiker bile yayında söylüyor hocam 70 de değişiklik yapıyor.
Ziyeş ile o imzalamadı, kontratı otomatik olarak uzadı.

kenarda adam yok kenarda. .d nellson sorunu da bence hoca kaynaklı değil. geçen yıl davinsonu oturtup nellsonu oynatan adam da bu. hatırlarsın davinsona sakatlığın ne zaman geçecek diyorlardı muhabirler maç sonu. sakat değilim hocaya sorun diyordu. davinson gibi bi adamı kenarda oturtmak da forma adaleti olduğunu belirler. bu sene bir şeyler değiştiyse tek taraflı değişmiştir. sorun da nellsonudur. ziyech konusu fiyasko. ama buda tek taraflı okan merkezli bi sorun değil. erden timur un aanlattığına göre 2m avro kasada bonservise verilecek para vardi diyor. ffpden kacmak için bosta oyuncuları tercih ettik diyor. önüne zaha, ziyech ismi gelse ve bonservis ödemeyeceksin dense herkes isterdi bu iki topcuyu. sözlesmesi de oto uzadı. jelert ise kesinlikle ilk tercih değildi. taraftar baskısıyla cl önelemesi diye gittik kucaklarına oturduk kopenhagın. okan ı elestireceğim tek transfer angelino herhalde. çok net katkı alabileceğimiz bir oyuncuydu üstelik osimhen in alınmasından sonra. tabi sağlıklı bi icardiyle birlikte.
geçmiş üzerinden elestirmenin ötesinde önümüze bakmamız transfeler yapmamız gereken bir dönemdeyiz. öyle bir virajki şu dönem ya kalkar ayağa şampiyon oluruz. ya dağılır hem avrupa hayal olur hem şampiyonluk. o yüzden karalar bağlayıp ağlanacak dönem değil. taraftarı yönetimi hocası oyuncusu bir olma dönemindeyiz. stadta ıslık yapan avellerin ardından gidilecek zaman değil.

Konyaspor maçı kariyerinin kader maçı olacak. Umarım farkındadır. Malmö, Rigas, Hatay ve Kiev maçlarında yaşanan hayalkırıklığı daha fazlasını kaldırmaz. Kalpler kırılır.

Basit maçlarda yaşanan bu konsantrasyon eksikliği ve küçümseme gelenek haline geldi. Burası Galatasaray. 2-0 dan 3-1 den puan kaybı yaşatamazsın.

Gitsin demiyorum diyemem, başarısızlık hakkı vardır bu hakkı kendisi elde etmiştir en azından bu sene. Ama lütfen toparla takımı da kendini de hocam.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt