Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamla ilk 10 dkda İstanbul'da gol yeriz, sonra kırmızı vs ortasahayi boşa cikarip iyice boktan maç cikarir. Defolmasi dilegiyle.

Aklı varsa bu takıma amrabati aldırır. Sonra sarayı öne atar.
o da yanlıs sara 10 numarada oynayamaz yapması gereken 3 lü ortasaha yapmalı sara x torreira 10 numara olayı bitti artık belki iç saha bazı maclarda

kompakt oyun 3 lü ortasaha ile oynanıyor artık

Genel taktiksel portföyü beni çok endişelendiriyor. Dönüşüm konusunda fazla sınırlı kalıyor sanki ya da gereğinden fazla güveniyor.

Adam takimi sanki hic rakibe göre hazirlamiyor.

Rakibin savunmasi acayip uzun boylu. Insan o takima karsi niye hep uzun top dener? Tek bir plani var sanki ve ondan hic sasmiyor. Rakip ister Man City olsun yada Irlanda'dan bir takim.

Isin aci tarafi. O Irlandali takima karsi bile bol bol kontra atak sansi veririz hocanin taktigi yûzünden ve onlar bile rahat 1 gol atar bize.

Burada ne övmüslerdi."hocamiz avrupaya giderse biz napariz" Skor taraftarliği işte.Man utd maçinda rakip cok kacirmasa 4-2 biterdi mertens o kirmiziyi almasa dönmezdi.3-3 olan maçtada rakip kaleci ve ziyech.Bireysel performansa kadar buraya geldi.Ilk prag macida cok kotuyduk.Deli gibi hucum yedik.Daha anlamaniz icin ne lazim.Her gelenden 5 mi yiyelim anlamaniz için.

Neyse şaka maka bugün gonderilse bir şey kaybetmeyiz. Bir hocanın 3. senesinde onca transfere rağmen hücuma çıkma planı kaleciylen stoperin ileriye top sisirmesiyse birakip gidelim.

Bu takım bişey çalışmıyor kabul edelim. Bireysel biri çıkacak Okan Buruku kurtaracak. Taktigimiz Saldım çayıra mevlam kayira taktiği.

Takim %80 ayni takim 3.yildayiz.Oyun kuramiyor 2 pastan sonra top kaybi.Top çalamiyor.Rakibi durduramiyor.Hücumda mal mal tercihler.Avrupa hocalari 3 senede gelişerek ilerliyor bizimki gittikce geriledi.Yerli hocadan olmaz.

Sürekli kazanmanın getirdiği aşırı özgüven Beşiktaş maçı sonrası törpülenir diye düşünmüştüm ama törpülenmedi. Elde atletizmi düşük oyuncularımız fazlaysa ona göre oyun kurgulamak bence çok kolay. Bizim beklere uzun vuran her takım gol atma şansına sahip. Bunu ben görüyorsam teknik ekibin de görüyor olması lazım. Bu sıkıntıyı ligde çekiyorken böyle yüksek fizikli ve koşucu takıma karşı da bu sıkıntıyı yaşayacağımız bariz. Adamlarda kalite yok. Tek bir silahı var. Koşu alanlarını bulup şans yaratma. Biz de gel yarat diyoruz resmen.

Stoperleri kanatlara açan her rakip istediğini alıyor bizden. Bozmak zorundalar şu zaafı. Koyacaksın 3. stoperi kapatacaksın beklerdeki bu zaafı. Belki savunma yükü hafifleyen bekler hücumda çoğalmamızı kolaylaştıracak. Mertens ve Kerem'in sırtı dönük top kontrol isabetine emanet bir hücum ile her kritik maçta dağılıyoruz işte.

Kritik maçları oynayamama kronikleşiyor artık. Acil mi acil bek de oynayabilen stoper lazım bu takıma.

Avrupa dan orta sınıf bir hoca bile getirsen bunun yanında guardiola kalır gözümüzde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt